Ne makinesi varki oglaninKöye geldik.kalcaz guya.gelirken oglanin makinesinin aparatini unutmusum biskuvisini unutmusum kendi ekmegimi unutmusum ipimi alacaktim burasi musait diye onu unutmusum. .kendimi de unutsaymisim
Buyur canim nasılsinBebisleeeeerrrrrr
Bende alyansimi ve tek tasimi kaybettim nisanliyken almıştıkHanımlar alyans alıcam kaybetmiştim nasıl model önerirsiniz
Ay sorma bem birini tuvalete düsürdüm digeri kayboldu yenı alıcam para biriktiriyorum kumbara yaptımBende alyansimi ve tek tasimi kaybettim nisanliyken almıştıkbir anlik dalginligima gelmis nerde kaybwttiysem bilmiyorum artik
Bende alyansimi ve tek tasimi kaybettim nisanliyken almıştıkHanımlar alyans alıcam kaybetmiştim nasıl model önerirsiniz
Iyiym Allaha şükür bebitom sen nasilsin burda yine kimsecikler yok gibi :))Buyur canim nasılsin
Kac para bi alyans tektas?Ay sorma bem birini tuvalete düsürdüm digeri kayboldu yenı alıcam para biriktiriyorum kumbara yaptım
Dündü ama olsundu,sadece sen hatırladın BonuscanımEki Görüntüle 2121875
deynepnaz inş bugündür lan yanlış günğ kutlamayak napim sen dedin 2 gün diye bende böyle anladım :)
Yok hafta sonu dinleniyorlar sanirim bende kizla ugrasiyirum hasta birazBende alyansimi ve tek tasimi kaybettim nisanliyken almıştıkbir anlik dalginligima geld
Iyiym Allaha şükür bebitom sen nasilsin burda yine kimsecikler yok gibi :))
canımmBebisleeeeerrrrrr
Cok gecmis olsun canim,minnagi op benim yerime kocaman :))Yok hafta sonu dinleniyorlar sanirim bende kizla ugrasiyirum hasta biraz
Cicegeeeeemmmcanımm
şu topiklerden beri gelsen azcık görüşemiyoruzCicegeeeeemmm
Evet bundan sonra daha sık gelecegim sizi cooookkk ihmal ettim mesken tutcam burayı,miuyu cildırticiiiiimmmmşu topiklerden beri gelsen azcık görüşemiyoruz
miu neyle çıldırır.cıs cos yersen tatlı yemek topiklerinde gezinirsen .ama o kendine baksın şişkoEvet bundan sonra daha sık gelecegim sizi cooookkk ihmal ettim mesken tutcam burayı,miuyu cildırticiiiiimmmmbol bol tansiyonlarini yukselticimmmm
Evet canım emiyorAnladım canım
Emiyomu seni peki?
Dur kendime bi börek yapıp geleyim hupleteyim ben mezunum bikerem miu kendine baksin yihahahahahhhmiu neyle çıldırır.cıs cos yersen tatlı yemek topiklerinde gezinirsen .ama o kendine baksın şişko
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?