Çok sevindim canım bencisin iyiki çünkü bu maç bizimHeç
Ben de iyiyim çiçeam çok şükür
Daha sık gel özlüyoruz
Yok kız çok özlemedim az özledim onu
Hiç belli olmaz her an herkes çağırabilir kendine dikkat et buralarda ben bile çağırabiliyorum bazen.
Özellikle "birer drink alır mıyız diyenlerden gaç gaç gaç
Bir terapi yöntemi olaraktan çocuk bakmak hımmm
Aramızda kalsın psikologlar da pek normal değiliz. Terzi kendi söküğünü dikemiyor zaar
Bu arada dünki boy analizinden benim @MiuLego dan daha çıtır olduğum gerçeğini yüzüne vurduğun alıntı için ağzından öperim
Bu hafta alacaz anahtarını. Ebediyen EsracıyızEsra_4378
Guzelligine dayanamadım herkes görsün istedimnAhahahahaha yawrum şimdi benimki topuğuna sıkacak, niiden beni ifşaa ediyorsunuz böyle
Yok benim eşim komik her cuma tartı günü beni taşımaya çalışıyor henüz olmamış diyor. Hayır henüz 60 olmadigimi bakınca da anlar neyi zorluyor anlamadı. sorunları var galiba
Aynen öyle tuzu azalt suyu arttır e spor zaten yapıyorsun gider o ödem sorunyok..tamam.tuzsuz kahvaltı yaptım şimdi.suyum da yanımda
yaaaa
seviyom ben seni çok.dövsen de sevsen de
Oy kuzucum hiç de öyle değil.. çok yoğunmuş ki işlerin senin çok da yoruluyosundur .. ama heeeep aklımdasınaklım hep sizdedefırsat bulamıyorum inanki
bu aralar kendimi böyle hissediyorum
Yok normalde içmiyorum bu hafta şeker düşünce içtim ama tadı çok güzel doktor normal sodaya elma attiriyor.çakıl meyveli sodayı içmemeye çalış kuzum.ha kola içmişsin ha onları bi fark yok aralarında
Yaaa gözleme demeyin ben çok severim dayanamamNeredesin uleee. Kız gözlemé yapayim da.sen varsin Die hevesim kirilio. . Mortoiik olm as a mi
Oy kuzucum hiç de öyle değil.. çok yoğunmuş ki işlerin senin çok da yoruluyosundur .. ama heeeep aklımdasın
YapmaaaaaaaTatil Die. ... k.v. dede var Die.. şey . Yapmim he mi. Yapsam yerim yaaaa. Puffff
Ne olsun uykusuz uykusuz sürünüyorumEsra_4378 naber kız
Amann ne özencen boşver sonuçta 10 sn sonra vucuduna zararindan başka bir etkisi kalmicakYapmaaaaaaa
2şer kilo ile toplam 4 canımS Sguat girls kac kg agirlikla yapiyon jilliani?
Yaa tüh..Köye geldik.kalcaz guya.gelirken oglanin makinesinin aparatini unutmusum biskuvisini unutmusum kendi ekmegimi unutmusum ipimi alacaktim burasi musait diye onu unutmusum. .kendimi de unutsaymisim
Benım de ama gel gör temizlikBurada da muhteşem bir hava var içim çoştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?