Benim tek taşım çalındı.. alyansımda acaip bollaştı takamıyorum.. yenisini almam lazım. .
Bu arada sen yenisin galibaBenim şüphem yokablama anlatiyom burayı ,watsap gibiyse benide ekleyin diyor
Geçen 2 haftasonu aynı ben
bu hafta sonu ben
O hatıra olarak kalsın bi tane alim yani ne var :))
yeni alyansa gerek yok hippo,boşuna masrafa girme,alyansı küçültebiliyosun ama illa enişteyi borca sokcam dersen onu bilmem tabi
Öğleölçtüm şimdi aldığım tutam bi tatlı kaşığı yapıyo.4 kişilik yemek ve çorbaya iki tatlı kaşığı tuz koyuyorum demekki.e salataya da bi çimdik.oha baya tuz kullanıyomuşum lan
Evet canım hosbuldukBu arada sen yenisin galiba
Hoşgeldin
Açılış biraz ertelendi işler bitmiyoreeeeesıkıntı her zaman her yerde olabiliyo işte ama sen olaya el atıp çözmüşsün
benim iş yoğunluğum var flavır o yüzden gelemiyorum pek
ama şu işleri yoluna koyayım döncem yine
sen napıyosun,nasılsın? nasıl gidiyor?
açılış ne zaman nasipse?
Flavır nevreste ile morti, flavır geçen hafta yenildi burun farkıyla ama bu hafta yenecek diyollaaaa benden demesiKim kimle nerde morti hadi bakalım ona göre taraf tutacağım
Biz ikimiz de alyans yakmıyoruz, eşim 3 kere taktı(bir nişan, iki Türkiye’deki düğün, üç buradaki düğün, buradaki düğünde kaybetti düğün başlamadan aradık baya bulduk dedik takmayalım bizHadı ya cok geçmiş olsun ya yuzuk yok parmağımda tuhafım
Simit nedir kız çok kalorili şahsen tam b. Ekmeği dışında birşey yemiyorumAksama misafir var canlar menüyü vereyim şimdiden
Kalkınca limonlu su
9:00
2 yumurta
Peynir ,7 yeşil zeytin, salatalık yarım simit , şekersiz çay
Ara(saate bakmadım aceleyle)
Yarım minnak muz
14:00
1 kepçe yayla çorbası
2 kepçe etli kuru fasulye
16:00 küçücük elma
Akşamı kaçta yeriz bilmem
Yine 2 kepçe etli fasulye ,salata 2 yemek kaşığı da bulgur pilavı yerim
Su 2 olur bugün az oldu
Spor yok malesaf
@MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?