Haklısın canim simit bende pek yemiyom lakin bugün pek canım çekti akşama fasulyeyi yemeyecem artık canım aslında bugün nasıl oldu anlamadimSimit nedir kız çok kalorili şahsen tam b. Ekmeği dışında birşey yemiyorum
Yaylada pirinç var
2 kepçe kuru hadi olsunda (oda karbon değeri yuksek) akşam tekrar yeme bulgurda var bunları yakabilecek sporu da yok sonuçta karbonda lazım enerji için ama spor yok canim karbondan basım döndü ve emzirdigini biliyorum bunların sütüne bulgur hariç pek faydası yok yoğurt köy ogunlerine sebze ye
esracıyımBen tevoyla morticim 1.1 olduk bu hafta belli olacak
Mali seni ikiye katlayabilirBen bu hafta @malipina yi yenecegim
o zaman flavırcıyımFlavır nevreste ile morti, flavır geçen hafta yenildi burun farkıyla ama bu hafta yenecek diyollaaaa benden demesi
Heeehee hee iyi kulis yaptımesracıyım
Mali seni ikiye katlayabilirAma sen de boş değilsin görüyorum
o zaman flavırcıyımhadi bakalım
Eyidir ben kedileri bahçeye çıkardım güneş alsınlar diye, sen ne yapiyorsun?Hello beybiler
Haftasonu gezmeleri malum gelemedim. Nabiyonuz
Bende diyordum buralar niye ıssız bugunHello beybiler
Haftasonu gezmeleri malum gelemedim. Nabiyonuz
Napayım Kuzum, sabah saçımı boyadım. Sonra dışarı çıktık geziyoruz :)Eyidir ben kedileri bahçeye çıkardım güneş alsınlar diye, sen ne yapiyorsun?
Heee gevezeler yok mu diyosunBende diyordum buralar niye ıssız bugun
Savol ordekimesracıyım
Mali seni ikiye katlayabilirAma sen de boş değilsin görüyorum
o zaman flavırcıyımhadi bakalım
Nasıl boyadın ne renkNapayım Kuzum, sabah saçımı boyadım. Sonra dışarı çıktık geziyoruz :)
Heee gevezeler yok mu diyosun
Oğlum uyudu kaldı. Tam spor zamanı.Neydiyonuz hatunlar
Resim koydum eteklerimi kimse yorumlamadıNeydiyonuz hatunlar
Dip boyası yaptım Kuzum, dopler kahve uçlara doğru sarı benim saçım:)Nasıl boyadın ne renk
Eee adamda beni her cuma kucaklasa bende romantik olurumBen romantik komedi seyrediyorum bugün hersey gözüme çok romantik göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?