yav hee heee
Mayıs 5 inde doğum günüm hediye olarak ne istersen alırım sana adresi yazıyorum oke 30 yaşında olacamyav hee heee
16 nisanda da benim doğum günüm.önce sen al banaMayıs 5 inde doğum günüm hediye olarak ne istersen alırım sana adresi yazıyorum oke 30 yaşında olacam
İşte benden 20 gün önce doğmuşsun ablamsin diyorum hoşuna gitmiyor16 nisanda da benim doğum günüm.önce sen al bana
he 33 olcam zaten ben her türlü yaşlıyımİşte benden 20 gün önce doğmuşsun ablamsin diyorum hoşuna gitmiyorseksuuuuuu geceliği ne dersin
Madem yürüyüş yapabiliyorsun bugün spor yaptinmi vero hanım yâda dunMiusum yarın piknike gidek ddik kahvaltiya . Ben gene yumurta mi haslar giderim de. O börek dediğim böyle tek kat yufka düşün içi bol.. yani çok hamur yok . Yagsiz. GozleME gibi düşün ama katlı değil. ..yesemmm. söz valla telafi etcem. Akşam à kabak yaparim. Belki salata yerim . Yürüyüş yapsam koşu bandinda . .
Wuuuu olmaz mı kelepçe mi dersin kırbaç mi dersin görsen aklın şaşarhe 33 olcam zaten ben her türlü yaşlıyım
gecelik çok var.sen ordan kelepçeli kırbaçlı bişeyler yolla
Heee yaaa bende bir durgunluk bekliyorum ama hala içimde bir enerjiherkes 30 yaş hayatımın dönüm noktası falan der.. bi aydınlandım bi değiştim der.. benim aynı. hiç bir değişiklik yok ki. hep kandırmışlar o kadar da beklentiye gidiydim 30 yaş için
inşallah kuzucum bile bile kendini de bizi de üzmeTamam..anladım .hatırladim. uygulayacam insallah. Kızma. Sen .. kimseyi üzmek istememmm
oy kıyamam su iç malim :)açlıktan açlıktan
hahahahaha çok mantıklı verocumEki Görüntüle 2122204 ekran görüntüsü tamam. .. duvar kağıdı mi yapsam telfna.
Bugün eşim dışarıda yemek yiyelim dedi. Ben umutsuz umutsuz ne yicez deyince adam düşündü düşündü ' gel şurda çorbacı açılmış oraya gidelim' dedi. 'Neden çorbayı tercih ettin' deyince 'başka birşey yemezsin ki' dedi.
ben de içicem canım çekti3 litre bitti şu cuvarayı da içem gidim yatem barim
Kaldir totonu seninde olur bebemAyy bu neeee. Cok kiskandim yaaa. Keşke benm olsaaa
dimi dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiMadem yürüyüş yapabiliyorsun bugün spor yaptinmi vero hanım yâda dun
yok olmuyor öyle şeylerHeee yaaa bende bir durgunluk bekliyorum ama hala içimde bir enerji
Açık açık konuşayim şahsen yersen ben uzulmeyi birak kahrolurum piknikte hamur mu yenir yaTamam..anladım .hatırladim. uygulayacam insallah. Kızma. Sen .. kimseyi üzmek istememmm
O her halinle güzelsin diyor. Ama biliyorum zayıf halimi daha çok seviyor.inşallah kuzucum bile bile kendini de bizi de üzme
oy kıyamam su iç malim :)
hahahahaha çok mantıklı verocum
eşin de öğrendi artık aklını çelemeyeceğini demek ki
ne diyor kilo vermene? fark edyor mu?
istiyor mu kilo vermeni
Olan sadece size değil kocaya da oluyordimi dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yok olmuyor öyle şeyler
zaten olmasın da
durulup napıcaz bize yakışmaz ki habibtem
Gece çok içiyorum benben de içicem canım çekti
Helal yafrummm benim aynen benimkisi de öyle ama zayflamina tadı hiçbir yemekte yokO her halinle güzelsin diyor. Ama biliyorum zayıf halimi daha çok seviyor.
Ama diyet yapmamdan hoşlanmıyor. Beraber yeme içme keyfi yapamıyor oluşumuzu sevmiyor.
Bir taraftan da iradeli oluşumla gurur duyuyor. Öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?