Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Valla bize de bissürü şey kokuyo canımız içimiz eriyo ama yemiyoz neyse afiyet olsun ne diyek de mi Esra_4378 Esra_4378
Yok canim bize kokmuyor yiyemedim diye cuma günü aglamadim da zaten ben çocuğa yaptığım muhallebiyi kontrol etmek için tadına bakım yutmadan tukurmedimde

Sözde bugün dışarı çıkıp sahilde yürüyüş yapıp AVM AVM dolanıp tüm stresimi iki haftadır yaşadıklarımi kenara koyacaktim demi ben ama öyle bir baş.agrisi ile uyandım ki anlatamam kafamı kesesim var erer ne olacaktı zaten iki haftadır her gece uyumamanin bedeli bu kadar stresin bı bedeli olacaktı demi
Vişne suyu içtim
Patates.bagladim
Eşarp bağladım
Ağrı kesici içtim
Varmı başka formül bilen.desin ne.olur

Sözde bugün dışarı çıkıp sahilde yürüyüş yapıp AVM AVM dolanıp tüm stresimi iki haftadır yaşadıklarımi kenara koyacaktim demi ben ama öyle bir baş.agrisi ile uyandım ki anlatamam kafamı kesesim var erer ne olacaktı zaten iki haftadır her gece uyumamanin bedeli bu kadar stresin bı bedeli olacaktı demi
Vişne suyu içtim
Patates.bagladim
Eşarp bağladım
Ağrı kesici içtim
Uyku olabilir canim şahsen ben agrisada çıkardım tabi ne kadar şiddetli bilemem

Seee etme zaten canim ya sen bilirsin ben artık birşey diyemiyorum bize hiçbirşey kokmuyor
Seni de opeyim . Geçsin gitsin he mi. büyük oğlanı yatırdım bin bela..küçüğü yikadım . Tam emiyor kuzum kapı çaldı bi basan bı da basio zile. Ömer uyandı bastı cigligi anne anne . Ben alişi bırakıp kalkınca o bagrdı. Yakalasam doverdim o yanlış zili çalan herifı.
Yanİ diyeceğim o ki. Aklım zaten basimdan gidik :anne::anne: anayim lâ azicik aciyin yav.
:bicak:totom da ter valaaa:eek: gozlememi kalır böyle :emir_bebek::emir_bebek::ruh:

fitim 3 hafta önceki bahanelerime benzettim söylediklerini.ve ben 4 kilo almıştım o zaman.
menü ver yoksa kendine gelemezsin.aldıkça alırsın .ne emekler verdin heba mı ediceksin.miu etse ben etmiyorum müsade.bugün menünü görücem.:KK67:
menü verene kadar sana kalpler öpücükler yok:KK67:

Kuzum bu bizden kaçış değil ki kendinden kaçış biliyorsun.. toparlanmamak için hiçbir sebebin yok.. bak yaz geliyor +2 var elinde ve geçmişte onca emeğin.. diyetten uzaklaşanın sonu belli birsürü örneği var işte takımımızdan da..

Kabul etmiyorum. Müsaade yok. Akşam menü gelecek!
:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın: iradesizim buaralar:bicak:

08:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
Bol yeşillik(dereotu, maydanoz, roka)
2 dilim ekmek
1 kase ağız (sulu lor gibi bisey )
CIS:110:

14:00
1 kuru kayısı
1 kuru incir
1 ceviz

18:00
Yeşil mercimek yemeği
Salata
Yoğurt

Spor:jillian level 1+yer hareketleri(10 dk)
begum75 begum75 Kuzum spor geçmişi de yazayım, senden düşmediysem tabi :bicak:

Cuma 1 saat tempolu yürüyüş (150)+ jillian level 1(81 p) +10 dk yer hareketi(30p)=261 p

Cumartesi jillian level 1(81)+10 dk yer hareketi(30)= 111 p

Pazar=111 p
Suyu çok içiyorum biliyosunuz.

@MiuLego Whiteblacklife Whiteblacklife Floweroflife Floweroflife

Vişne suyu içtim
Patates.bagladim
Eşarp bağladım
Ağrı kesici içtim
Ooff gecms olsun canimyaaa .

Seni de opeyim . Geçsin gitsin he mi. büyük oğlanı yatırdım bin bela..küçüğü yikadım . Tam emiyor kuzum kapı çaldı bi basan bı da basio zile. Ömer uyandı bastı cigligi anne anne . Ben alişi bırakıp kalkınca o bagrdı. Yakalasam doverdim o yanlış zili çalan herifı.
Yanİ diyeceğim o ki. Aklım zaten basimdan gidik :anne::anne: anayim lâ azicik aciyin yav.
:bicak:totom da ter valaaa:eek: gozlememi kalır böyle :emir_bebek::emir_bebek::ruh:
Ben artık yorum yapmıyorum canim sana dün yersen çok bozulacagomi söylemiştim bi de isin şu tarafı var sen yiyorsun veriyorsun ben gram çiş cos yokken bi tarafim yirtiliyor vermek için ve bozuluyorum neyse sen zaten beni hiç dinlemedin ki

Ben artık yorum yapmıyorum canim sana dün yersen çok bozulacagomi söylemiştim bi de isin şu tarafı var sen yiyorsun veriyorsun ben gram çiş cos yokken bi tarafim yirtiliyor vermek için ve bozuluyorum neyse sen zaten beni hiç dinlemedin ki
Hwrkesin metasi farkli canim onunkinin maşallahı var :nazar: bizde bu şekilde verebiliyoruz yapacak bir şey yok ;)

uykusuzluktandır meeğim aynen öyle

bol su içiyorsun değil mi?

takılma olabilir kuzucum ama vazgeçmek yok
sen 59 da korumak mı istiyorsun peki?
Ben 59 da iyi hissediyorum ama alma payı bırakmak icin 56 istiyordum illaki korumada olup abartmadan 100 200 eksilerek 59 lar da hep kalabilsem yeter bana aslında diyet yapmak cok sinirlerimı bozuyor ya bi de cok fena kabızlık oldu iki haftadır

Back
X