Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego canim kız baya hasta ishal oldu ve oturamıyor çok pisigi var devamlı kucağımda azıcık uyuncada anca isimi hallettim spor o yüzden yok şu da 3 den aşağı olunca yaziyorum ama hergun yazayım
Kızılcık çorbasıysa tarhananin biraz degisigi kizilcik meyvesiyle yapılıyor
Seni seviyorum bu arada herşey için ytesekkurler

menünü çoook beğendim fulyacım.. sadece öğlen plav varsa lavaş olmasın.. lavaş varsa pşlav... minickti lavaş deme madem minicikti hiç yemeseydin derim:rolleyes:
su miktarı lütfen en az 2.5 lt olsun

yürüyüş ise efsane olmuş:rolleyes::KK9:
saol tatlım. evet öğlenin farkındayım. yok yaaa minicikti demem diyemem zaten yazmışım oraya kapı gibi elim kadardı diye. dersem çarpılırım vallaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
su az oldu biliyorum. dışarıda olduğum için içme fırsatım olmadı. sabaha az içip çıktım. dışarda da sadece 500 mlt içtim. bir de ayran içince içemedim daha fazla. kalanını da akşam üzeri eve gelince yatana kadar tamamladım. bugün içerim inşallah. valla açık havada yürüyüş misler gibi geldi :KK68: :KK68::KK68:nasıl rahatladım anlatamam. demek ki ihtiyacım varmış denk gelmiş :KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Kuzum eşine de çok zor.. sana da çok zor.. eşinde köprü olmak istiyor ama annesi bak rahatsız da diyorsun.. kv de bu yaştan sonra değişmez.. sabret kuzcum

Bu kadınların g.tünü kim kaldırmış merak ediyorum. Bu yaştan sonra boşanmayacaksan ne diye milleti rahatsız ediyorsun. Çocuk çocuk davranışlar ilgi çekme çabaları.. Buradan öyle görünüyor yani.
Bernacım sen 'lâ havle ve lâ kuvvete' deyip kendini rahatlatacaksın. Başka da birşeye karışma bence.
Eşime de bisey diyemiyorum bu konuda.asla yapmaz ama benim annem kalkip gelse ben de anne kalk git evine diyemem heralde.ne bileyim ya simdilik sabrediyorum ama ciddi gerginim ve bu cok belli oluyo.Hakkimda hayirlisi olsun.

Hava sabah kapalı olunca piknik yalan oldu. Gözleme yedim ama sşükür bi tane ile kaldım . K. Valide çok zayiflamissin manken mi olucan dedi amma 2
Yi yediremedi ;) baya özlemişim ama bana da ödül olsun bi da yemem söz bu hafta . hamur kaldı bunu da yarin yaoiuim dedi yersin Die yemem !!!!!

Hava sabah kapalı olunca piknik yalan oldu. Gözleme yedim ama sşükür bi tane ile kaldım . K. Valide çok zayiflamissin manken mi olucan dedi amma 2
Yi yediremedi :KK66: baya özlemişim ama bana da ödül olsun bi da yemem söz bu hafta . hamur kaldı bunu da yarin yaoiuim dedi yersin Die yemem !!!!!
Geçen hafta da menünde gözleme görmüştüm. Ya da bazlama. Öyle bişey hatırlıyorum. Ye kız ye.biz yiyemiyoz listedeyiz sen ye

Yi yediremedi :KK66: baya özlemişim ama bana da ödül olsun bi da yemem söz bu hafta . hamur kaldı bunu da yarin yaoiuim dedi yersin Die yemem !!!!!
Miu yarim ye demişti :işsiz:

Geçen hafta da menünde gözleme görmüştüm. Ya da bazlama. Öyle bişey hatırlıyorum. Ye kız ye.biz yiyemiyoz listedeyiz sen ye
Ya yememem lazım da ben öyle her yer kokarken. k.valide mutfağa girmis yaparken yemeden edemedim. O gözlemé ile bu farklı o yufkadan katlı oluo. Da bu bi beze hamur orta boy pizza kadar açılıp içine yeşillik doluydu. Dünden azıcık izinliyim. Yakarım ben onu yaa. Çok da seee etmiom

Ya yememem lazım da ben öyle her yer kokarken. k.valide mutfağa girmis yaparken yemeden edemedim. O gözlemé ile bu farklı o yufkadan katlı oluo. Da bu bi beze hamur orta boy pizza kadar açılıp içine yeşillik doluydu. Dünden azıcık izinliyim. Yakarım ben onu yaa. Çok da seee etmiom
Valla bize de bissürü şey kokuyo canımız içimiz eriyo ama yemiyoz neyse afiyet olsun ne diyek de mi Esra_4378 Esra_4378

Seee etme zaten canim ya sen bilirsin ben artık birşey diyemiyorum bize hiçbirşey kokmuyor

Back
X