Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya 50 60 yasinda insanlarin cocuk gibi davranmasina sinir oluyorum.bi geldi bi daha gitmem dedi.sonra esim ben gidecem diyince beni teyzene birak sen git ben oraya gelmem dedi.sonra gelirim esyalarim var alinacak dedi.sonra siz kalirsaniz sizle kalirim dedi.e sen bu adamdan bosanmayacaksin sonucta eninde sonunda geleceksin..geldi evi temizledi derledi toparladi camasirlari yikadi.ama donecek ablasinda kalacak.ya yiyecek viseyler hazirliyo mesela acilmamis paket acmis.niye onu actin ki acilmisi vardi dedim.sebebi ne? Oburunu kp almis diye ondan yapmadi kendi getirdiğini acti.sabah bakiyorum kahvalti sofrasinda adamin cayini dolduruyo sekerini bile atiyo.neye nazlaniyosun da bizi huzursuz ediyosun eninde sonunda buraya geleceksin.sacma sapan seyler..
Yaşlandıkça gerçekten çocuklaşıyorlar galiba.. nazı size ama eşine naz yapamıyor belli ki

Sabır çek canom.. ses etme ..

Yaşlandıkça gerçekten çocuklaşıyorlar galiba.. nazı size ama eşine naz yapamıyor belli ki

Sabır çek canom.. ses etme ..
Esim babasıyla konusuyor ama annesiyle konusamiyor.ona da hak veriyorum bu yandan. Panikatak var kv de ve her seyi afedersin g.tünden anlar kötü tarafa ceker.mesela esim babasina ben buraya huzur bulmak icin geldim berna butun akrabalarini duzenini birakti kalkti geldi bizi niye huzursuz ediyosunuz ona gelir gelmez boyle hissettirmeye ne hakkiniz var demis.ama annesine bunu dese sen beni evinde istemiyon anladim ben seni huzursuz ediyom daha da gelmem bla bla bla...bi evlat olarak anne babasinin arasindaki bu durumdan rahatsiz oldugunu annesine anlatamaz o direk ustune alinir.

ben hergün böyleyim ama:duduk:
O zaman örnek al kız :sinirli:
Üstüne regl etkisi ustune kv nin bana karsi olmasa da cocukca ve bencilce tavirlari..

Hep beraber geldik dun.1 aksam kaldik biz esimle bugun doncez.kv beni ablama birakirsiniz orda kalirim sali gelirim demisti.burada kp ile kalmiyor.esim kp ile konusmus o da annen abartiyo ben o kadar buyutulecek bisey yapmadim demis. Aybi evdeler dunden beri ama.Birbirleriyle hala konusmuyolar.evin icinde resmen elektrik dalgasi var.
Hey allahım ya boş ver canım eve gidince rahatlarsın. Sizinle dönmeyecek değil mi..
Heeee bir de tefo candır cannnnnnnn:KK200:
:KK37::KK37::KK37:
Ya 50 60 yasinda insanlarin cocuk gibi davranmasina sinir oluyorum.bi geldi bi daha gitmem dedi.sonra esim ben gidecem diyince beni teyzene birak sen git ben oraya gelmem dedi.sonra gelirim esyalarim var alinacak dedi.sonra siz kalirsaniz sizle kalirim dedi.e sen bu adamdan bosanmayacaksin sonucta eninde sonunda geleceksin..geldi evi temizledi derledi toparladi camasirlari yikadi.ama donecek ablasinda kalacak.ya yiyecek viseyler hazirliyo mesela acilmamis paket acmis.niye onu actin ki acilmisi vardi dedim.sebebi ne? Oburunu kp almis diye ondan yapmadi kendi getirdiğini acti.sabah bakiyorum kahvalti sofrasinda adamin cayini dolduruyo sekerini bile atiyo.neye nazlaniyosun da bizi huzursuz ediyosun eninde sonunda buraya geleceksin.sacma sapan seyler..
Bit laf var biraz ayıp :KK53:
Ne e...ye ne g..ye geliyor :olamaz:

Hey allahım ya boş ver canım eve gidince rahatlarsın. Sizinle dönmeyecek değil mi
Gelmeyecegini soylemisti.ama sali guhu gelcek cocuk icin.bu haftasonu biz istanbula gitcez bakalim ne edecek.siz kalin ben burda durayim mi diyecek yoksa ablasina mi gidecek. Sonraki haftasonunu bekliyorum acikcasi tam 1 ay olmus olacak bakalim napacak.

Bu neeee:sinirli:

Bu ne resmen açlıktan bayılma derecesi bu:sinirli:

Kahvaltı yok öğle yok akşm var da yok:sinirli:

Kahvaltı olmamasına bahane yok bir süt bir muz yiyeverseydin hippo.. çok çok sağlıksız olmuş.

Bugün çok daha güzel bir menü bekliyorum:duduk:
Tamam kaptan.. düzgün bi kahvaltı yaptım şükürler olsun...

Esim babasıyla konusuyor ama annesiyle konusamiyor.ona da hak veriyorum bu yandan. Panikatak var kv de ve her seyi afedersin g.tünden anlar kötü tarafa ceker.mesela esim babasina ben buraya huzur bulmak icin geldim berna butun akrabalarini duzenini birakti kalkti geldi bizi niye huzursuz ediyosunuz ona gelir gelmez boyle hissettirmeye ne hakkiniz var demis.ama annesine bunu dese sen beni evinde istemiyon anladim ben seni huzursuz ediyom daha da gelmem bla bla bla...bi evlat olarak anne babasinin arasindaki bu durumdan rahatsiz oldugunu annesine anlatamaz o direk ustune alinir.
Kuzum eşine de çok zor.. sana da çok zor.. eşinde köprü olmak istiyor ama annesi bak rahatsız da diyorsun.. kv de bu yaştan sonra değişmez.. sabret kuzcum

Seviyor

Miu seviyor

Miu tefoyu seviyor

Miu tefoyu çok seviyor

Miu en çok tefoyu seviyor

Hızlı okuma metni 10 kez tekrar please :süslü:

@MiuLego renkli renkli yazdim sen seversin diye :KK60:
Eskilerin gazete satıcısı çocukları gibi olmuş :)

Ay bayıldım çok severim heee öğretmenim benim:KK200:

Kafamın içinde İsmail abi davul çalıyor:eğlence:
Günaydınınız tontişler:eğlence:

Patron çıldırdı:eğlence:
yaa 300 gr daha gitti:halay:
arkadaş beni kahvaltıya çağırmıştı ya unuttum.sonra görüşürüz kuzular :KK55:
Eriyorduuuuuuuuu:KK76:
Tamam kaptan.. düzgün bi kahvaltı yaptım şükürler olsun...
Oh şükür sevindim:KK49:

Eskilerin gazete satıcısı çocukları gibi olmuş :)

Ay bayıldım çok severim heee öğretmenim benim:KK200:

Patron çıldırdı:eğlence:

Eriyorduuuuuuuuu:KK76:

Oh şükür sevindim:KK49:
Sen maliyle oynaşsana arkadaşım:sinirli::sinirli::sinirli:
Ay pek huysuzum hee sana mı sarsam ne yapsam
Biriniz hayrına sevin la beni ne var:işsiz:

mutlu pazarlar kızlarrr :halay::halay::halay::KK200:
bugün burası güneşliiii missler gibi bir hava var :KK68: sabah kalktım kahvaltımı yaptım kontrollü olarak. öğlen atıştırmalık modunda yiyeceğim belli. akşam menüm de belli :KK28:
dolapta sağlıklı ekmeğim kalmamış. derin dondurucuda 3 kk kadar o dünkü ham kakaolu hindistancevizli kurabiyeden kalmış o kadar. bugün mutfakta azcuk işim var yani. ekmek ve tatlı- tuzlu atıştırmalık yapacağım. yapıp depoya atayım da canım abur cubur çektiğinde elimin altında atıştırmalık olsun :KK31:
eeee yeter daaa artukkkk :ıslık: gelsin şu 75 ler mart ayında sabur kalmadu bendaaaa :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Bu kadınların g.tünü kim kaldırmış merak ediyorum. Bu yaştan sonra boşanmayacaksan ne diye milleti rahatsız ediyorsun. Çocuk çocuk davranışlar ilgi çekme çabaları.. Buradan öyle görünüyor yani.
Bernacım sen 'lâ havle ve lâ kuvvete' deyip kendini rahatlatacaksın. Başka da birşeye karışma bence.

Back
X