Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar benim bir sorunum var. iki gecedir birşeyler yemek istiyorum. az önce gidip birşeyler attım ağzıma. ama bu durumdan hiç memnun değilim
Ben de öğlen aldigim nutellayi getirdim eşim seni survivor a yazdirim mi ise yarar mı dedi orda bunlar yok dedi. Orda en çok neyi ozlersin dedi beni yemek yemeyi mi ay moralim bozuldu tabiki sadece seni özlerim dedim. Ama kafama dank etti onda nasıl izlenim veriyorum ve biraktim hiç acmadim bile suan soda iciyorum. Hadi sen de bırak 15 dakika bekle onu yemeye gerçekten ihtiyacın var mı gerçekten aç misin tadını mi istiyorsun gerçek duygun nedir önce düşün kendine zaman tanı sonra yine de istiyorsan bak tadına ne degisecek yiyince duygularini tart. Yavaş yavaş duygularimizi ve istahimizi kontrol edeceğiz birlikte yapacagiz. Unutma senin 75 benim 80 hedefimiz var ben unutmadim.
Bi de aklıma gelmisken birseyi yemeyi çok istediginde önce onun kalorisi kadar spor yap sonra ye mutlaka. Önce yiyip sonra spor yapma. Spor yaparken istek gecerse bu senin için şans olur.

Cakil bu gun gidiciyim sandim dustu yine diplere lanet olasi
Çok düşmüş benim en çok 60 a düştü. Yerden kalkamadim yattım haliya. Doktor ne diyor beslenmeni nasıl ciziyor. Bende mandalina var kup şeker yerine onu yiyorum 2 tane doktor dedi muz veya mandalina. Bide yemek yedikten sonra 15 dakika yuruyecegim. Mutlaka bunu doktora söyle belki tanısı yanlış belki insülin başka sebepten yükseliyor.hala ilaclari düzenli içiyor musun. Benim ki yemekten değilmiş mesela. Insulin bana yemek yediriyormus.

Ben yemekten önce açlık yemekten 2 saat sonra tokluk olcuyorum. 20 dakika çok erken değil mi o saatte seker yüksek olur. Yedikten 2 saat sonra olcmelisin. Doğru ölçüm o

igdem canimin içi anladım ben daha iyi anladim. Haklısın . utandim iyice . Sorun şu ki biz yeme konusunda o kadar kesin iradeli olsaydik zaten burası olmazdi . Ben söz verdim verdim de menüler im hakkında garanti vermedim. hakeza spor da öyle. Ben getirecegim ekside inşallah cozlamam . Çok haklisn .bi de Liste de olucam .
Aksam hiç yapmam sevmem kabak az yağla fırında yogurtlu yedim belki biraz affettiririm Die.
Hiç ekmek yemedim çay saatlikleri hep azaltcam diom ama . Ah işte o irade ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…