günaydın güzellik. .. biz de öperiz ki iiiii .GÜÜÜ NAYYY DINNNN
DÜNYA GÜZELLERİMMMMMM
FEVKALADENİN FEVKİNDE HATUNLARRR
MUTLU HAFTALARRR
BOL EKSİLERRRRR
BOL KAHKAHALI ANILARI GETİREN BİR GÜN OLSUN İNŞ
SİZİ SEVİYORUM
Hepinizi öpüüyoooruuummm
Etiketlemistim onları gördün mü?malipina
hepfit
igdedali
@Lunya
Nego
matematik61
@Ytmz
GunesinKizi35
Melegiimm22
@Sidelya95
Whiteblacklife
kuzular bu hafta bendesiniz etiketlemeyi unutmuyoruz değil mi?
e haydi koruma kısmına geçip beyni biraz rahatlatalım makbuşum o haldeBen 59 da iyi hissediyorum ama alma payı bırakmak icin 56 istiyordum illaki korumada olup abartmadan 100 200 eksilerek 59 lar da hep kalabilsem yeter bana aslında diyet yapmak cok sinirlerimı bozuyor ya bi de cok fena kabızlık oldu iki haftadır
YazmıştımNego kuzucum senin sporlarn vardı bu hafta ne güzel ama hiç bildirmedin mi puanın tabloda sıfır görünüyor neden?
bu kadar şeyede geçmediyse kes kurtulSözde bugün dışarı çıkıp sahilde yürüyüş yapıp AVM AVM dolanıp tüm stresimi iki haftadır yaşadıklarımi kenara koyacaktim demi ben ama öyle bir baş.agrisi ile uyandım ki anlatamam kafamı kesesim var erer ne olacaktı zaten iki haftadır her gece uyumamanin bedeli bu kadar stresin bı bedeli olacaktı demi
Vişne suyu içtim
Patates.bagladim
Eşarp bağladım
Ağrı kesici içtim
Varmı başka formül bilen.desin ne.olur
eflal benimi etiketlemedin acaba?neden böyle oldukiYazmıştım
bunları yazdım eflal9 mart :
40 dk eliptik : 160
35 dk bisiklet : 105
TOPLAM: 265 puan
10 mart:
30 dk dans : 105
35 dk bisiklet : 105
TOPLAM : 210 puan
11 mart :
30 dk eliptik : 120 puan
begum75
Etiketlemistim tekrar yazdımeflal benimi etiketlemedin acaba?neden böyle olduki
Geçen hafta yapmadımbunları yazdım eflal
geçen haftanın puanları yoktu
konyakkkkkkkkkkkkkkRegl ve bitmeyen iştah çok ac hissediyorum kendimi
Akıllı olursan opucem demiştim ya opmuycemdün sen miu dan yarim için izin almıştın, biz listedeyken o izni hiç almadık vero, listedeki diğer arkadaşlarına saygından ötürü sözlerini tutman gerekiyor
Eşim de voleybol 1 basket takımı çalıştırıyor İlçeler Arası birinci oldu 2 si 1 i 2. Oldu onu çalıştırirken görünce çok keyifli oluyor idmanlari çocuklarla maç yapıyor. Erkeklerin maçı hemen bitiyor güçlüler. Kızların mücadele etmeleri gerekiyor maç hep uzuyor
tamam şimdi olduGeçen hafta yapmadım
Günaydın kaptanikooomm . Görüşemedik. Opuiiiyimm miiii. .geldimmmmmmmmmmmmm
hemen bir spor gruplarını yapayım ben
çalış miuuu
haftasonu ders haftaiçi takıma çalış
bak ben bu yoruma çok ama çok kızarım işte!Ya ne bilem listede olup da. İki 3 hafta sabit gelen bilirim ben. Ordan öyle dedim. Be 500 ün altında utanırm ama 500 un üstü sevindirir. Liste icndé arti gelmek bence hakka girmek demek bence
ay teşekkür ederim Fatma.. geldi şükür yanımda şuan.. ama gideek bir süre sonra .. neyse şimdiden üzülmeyim ben tadını çıkarayım şuanda dimi :)Kaptanim gördüğünü yeni gördümnasılsın anacin gelms gözün aydin
Senin hastayken 45 kilo olacam diye tutturman ve Ausun cinlenmesi geldi aklıma
He ya hasta hasta diyet yapıyorum diye dünya sopa yiyecektim austan o zaman bile eksi 1 kilo ile gelmiştim az kalsın topa koyuyordu beni @Ausencia ay çok özledim gel yaaaaa
ay hadi inşallahBen sabah ölçülerime baktım
Bel: 69
Kalça:94,5
Bacak en kalın yeri:57
Hedef Ufukta göründü
Hedef bel:68
Kalça:92
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?