Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi de kaptaniko çok kızma bé. Ben demedim ki ugrasmamis sabİt kalmış. . Hani sabit gelen oluodu dedim . İsim vermim simdi

@MiuLego
Tavıkları pişir
Anayı çarşıya gönder
Anahtarı da paspasın altına koy
Bir gece ansızın gelebilirim
ay gel gel sabaha kadar bilgisayar başında bildiri yetiştirmeye çalıştım.. bize gelsen tipimi görüp sivasın soğuğuna koşarak kaçardın

Akilli hatun seni
Cumadan pazara _900 miu yanlis taraf secti kuzum
İkisinide sahaya gomecem yaaaa kibar kibar
Daha cumaya 5 gun var.Benimle niye morti olursunuz ki
korkutamazsın bizi handeeeeeeeeeeeee

di mi Melegiimm22
yeneceğiz hande seni cumayaaaaa

boş laflara karnımız tok

cuma seni eksisiyle gömecek melek

Aqua
Hala hasta 15 gündür 2 3 saat uykuyla duruyorum gerçekten parmaklarım bile sis
gördüm ki ip atlayışını

nasıl da dadlusun

azim budur işte tefom benim

Esra_4378 yı yeniyoz mu bu hafta.. son noktayı koyuyor muyuz
Tarafini seçtin demek

oyyyy bu nasıl güzel kedicik la aynı ben

esra kuzum inan sabahladım dün gece.. ve yetişmedi bildirim.. kongreye gideceğim bildiri son gönderim tarihini kaçırmak üzereyim yetişmiyor.. ama yetiştirmem ve o kongreye mutlaka katılmam lazım

çıldırmak üzereyim.. bu işlerle uğraşınca gelemedim.. bana kızmayın emi yoksa sizi asla aksatmam biliyorsun

kızlar benim bir sorunum var. iki gecedir birşeyler yemek istiyorum. az önce gidip birşeyler attım ağzıma. ama bu durumdan hiç memnun değilim
fulya o gece bir iki lokmalarına asla ama asla başlama canım.. uyuma imkanın yok mu acıkınca uyusan birkaç gün.. bol su içsen..

ÇAKILCIYIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Yenilirsen elimden ve DİLİMDEN çekeceğin var çakıl baştan söyleyim

Aksam telafi ettigimi düşünüyorum mium. Kabak yedim mercimek köfte yedim az di gi erken di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…