Yani dünde konusuldu niye cumadan sonra artı çıkıyor diyor arkadaşlar ağzıma yazdiklarimin dışında hiçbirşey sürmedim belki süt icmissem onu unutmuşumďuŕ cis cos zaten yok ama kilo durumum kötü 10 15 gün oldu ve hala 2 3 saat uykuylayim ve moralim sifirbak ben bu yoruma çok ama çok kızarım işte!
vero ne zamandır bu takımdasın sen değil mi?
bu yorumun haksızlıktır yahu..
listede 2-3 hafta sabit gelen art arda isim verir misin?
bunu yiyerek mi yapmış?
spor yapmamış mı?
elinden geleni yapmayıp cıs cos yiyip mi sabit gelmiş????
ben bunların cevabını istiyorum. Hiç hoş değil bu yazın yahu!
Onun morali bozuk. Çok seviyorum ben mortimi kıyamam ki ona.
handem o değişiyor.. mesela tartıya son 2-3 gün kala bol sebze pro yiyor kızlar.. ve çoğunun meta sı karbonhidrata direk tepki veriyor ödem olarak..Simdi bisey diycem ama kizmayin bana
Cuma olcumunden sonra neden arti gelindigini bi anlatin bana lutfen.
Hadi ben izne gittim dunyalari dunyalari yedimde aldim listede olupta regl donemi disinda (diyet yaparken regl donemindede sislik pek olmaz) neden arti geliyor.
Bu arada yenilen minnacik kacamaklar arti getirtmez saglam yeme getirir diye bilirim
sen yenilginin yollarını mı yapıyon şimdidenOnun morali bozuk. Çok seviyorum ben mortimi kıyamam ki ona.
Ona hediye mi etsem maçı
beni özlediğinden demi bunlar hep
Yani başka bir açıdan onun da anneliğinin doğum günü ya işte öyle yaniWaytın değil ,kızının doğum günü anladığım kadarıyla.
Kızının doğum günü kutlu olsun @Whiteblacklife ,Allah kötü insanlarla karşılaştırmasın
2 mesajı bu mesaja sığdırdım
Günaydın kaptanicemListe tayfaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PAZARTESİ TARTI ları özel mesaj ile tarafıma gönderilsin lütfen.. bu şekilde çok sağlıklı oluyor cuma için izlenen yol.. hadi bakayım durumlar ne görelim..
eksilerle beni çıldırtın ulennnnnnnnnnnnnnnnnn
Yukarı köyde yalan söyledim aşağı köyde kendim inandım misali kız vaytin değil kızının doğum gunu@Whiteblacklife hayırlı olsun yeni yaşın canım benim öperim seni çokça
Ne kizmasi tatlim özledik ondanoyyyy bu nasıl güzel kedicik la aynı ben
esra kuzum inan sabahladım dün gece.. ve yetişmedi bildirim.. kongreye gideceğim bildiri son gönderim tarihini kaçırmak üzereyim yetişmiyor.. ama yetiştirmem ve o kongreye mutlaka katılmam lazım
çıldırmak üzereyim.. bu işlerle uğraşınca gelemedim.. bana kızmayın emiyoksa sizi asla aksatmam biliyorsun
harika bir sporrrrrrrrrrrrSpor bildirimi
45 dk normal yürüyüş = 45 point
16 dk bolgesel = 48 point
1000 ip = 200 point
= 293 point
@MiuLegonehirnil111 @Storm-
Listeye yeni gelen kuzularaEki Görüntüle 2122473
Uyanamamışım ne var yaniYukarı köyde yalan söyledim aşağı köyde kendim inandım misali kız vaytin değil kızının doğum gunu
Yenilecegini anladin da yol yapiyonOnun morali bozuk. Çok seviyorum ben mortimi kıyamam ki ona.
Ona hediye mi etsem maçı
Yazdimmm kiii. .hep hemen zopppaaaahuuuuuuuu liste tayfaaaaaaaaaaaa
pazartesi tartıları diyorum ben
Listehuuuuuuuu liste tayfaaaaaaaaaaaa
pazartesi tartıları diyorum ben
sen yenilginin yollarını mı yapıyon şimdiden
bilerek verdim ben üzülmesin mortim ayaklarındasın
çoook geçmiş olsun minnağım dinlenemedin ki yoğun haftasonu geçirdin.. 1-2 güne kendine gelirsin ki inşallahGünaydın kaptanım bende fenayım gribimde hiç geçmedi dinlemedim de
ayyyyy heyecanlanıyorum öyle diyince bakListeben
Hee nerden anladınYenilecegini anladin da yol yapiyon
günaydınn ulannnnnnnnnnnnGünaydın uleyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?