2. güne rağmen eksi çıkmışsın ne güzel.ben ilk günden +1 oluyom 2. günü sen düşün artıkBenim de reglin 2.günü karnima sabah evden ciktiktan sonra pompayla hava basiyolar sanki sistikce sisiyo.halbukisi sabah ne guzel bir eksi gormustum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2. güne rağmen eksi çıkmışsın ne güzel.ben ilk günden +1 oluyom 2. günü sen düşün artıkBenim de reglin 2.günü karnima sabah evden ciktiktan sonra pompayla hava basiyolar sanki sistikce sisiyo.halbukisi sabah ne guzel bir eksi gormustum
dürtükliyim seni ayıp ediyonayyyy kolumu kıpırdatacak totoyu kaldıracak halim yok
çohhh uykum var çohh
Ekledim canım sağol cuma günün vardınehirnil111 canım cuma pazar pazartesi 1 saat tempolu yuruyus 450 poınt
Hıhdürtükliyim seni ayıp ediyon
Benim reglin şişirme durumu kafasina gore.olmadan bi gun onceyle ilk gun arasinda sisimin birden indigini 1 kilo eksi gordugumu de bilirim 2.gunden 2.gune 1 kilo fazl ciktigimi da2. güne rağmen eksi çıkmışsın ne güzel.ben ilk günden +1 oluyom 2. günü sen düşün artık![]()
hoşuna gittimanyakkkkk
evet kesin şöyle olurum diyemiyosun çok değişiyo hakkaten.eskiden adet öncesi ödem olurdum o olmuyo ne zamandır AllahtanBenim reglin şişirme durumu kafasina gore.olmadan bi gun onceyle ilk gun arasinda sisimin birden indigini 1 kilo eksi gordugumu de bilirim 2.gunden 2.gune 1 kilo fazl ciktigimi da
İstemiyomsen de mi istiyon![]()
![]()
![]()
istemem yan cebe diyosunİstemiyom![]()
Kız kaç kilo aldın
Küstüm sanaistemem yan cebe diyosun![]()
nie ama süt de verdim sanaKüstüm sana![]()
Sağolasın bonus ev balık dolu eş kişisi balık kızım balık duygusallık arasında bı yay bı ikizler kombo yaptık.Yeni yaşı güzellikler getirsin minik balık burcuna :)) geçmiş olsun sen hastamıydın?
Yok kızz.. sesin çıkmıyo diye dedimdi..Kız kaç kilo aldın![]()
Sabahtan beri hiç sormamışsın beninie ama süt de verdim sana
ilaçsız diye mi tüstün bana![]()