Geçmiş olsun bernam of ya dinlenemiyorsun ki
Misafirler gelmese olmuyor mu öyle bi şans yok mu kuzucum ?
matematik61
Misafirler gelmese olmuyor mu öyle bi şans yok mu kuzucum ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım epeydir gelmek istiyolar da erteleyip durdum.yarin bos gunum diye gelsinler demistim..Geçmiş olsun bernam of ya dinlenemiyorsun ki
Misafirler gelmese olmuyor mu öyle bi şans yok mu kuzucum ?matematik61
napacan kuzum sonuçta çalışmak zorundasın okul da olsa iş de olsa,o da anlayışla karşılıyodur.git sen git anneler bekletilmezLa kıyamaz da banaaaay annem geldi ders çalışıp duruyom evde zaten kadın tüm gün evde yalnız
Geldiğine pişman oldu kadın bence![]()
Anaaaa neden kuzu çok istiyordun amahiç yok valla inanır mısın.![]()
Oh beeee o kadar birkinim ki çok iyi geldi bu büşraaaGel seni öpem azcık yaaa özledim@MiuLego
Ama kötü zamana denk geldi ya. Hiç dinlenemedin boş gününde belki dinlenirdin.Yok canım epeydir gelmek istiyolar da erteleyip durdum.yarin bos gunum diye gelsinler demistim..
Anlıyor sağolsun iyiyim diyor da ben üzülüyomnapacan kuzum sonuçta çalışmak zorundasın okul da olsa iş de olsa,o da anlayışla karşılıyodur.git sen git anneler bekletilmez![]()
Geçmiş olsun canımKızlar ben yine kötü oldum gelemedim eve geldim yatiyom bas agrisindan yemegi zor hazirladim gec yedim.yiyip yine yattim agri kesici de aldim gecmedi.yarina misafirim var hicbi is yapamadim simdi kalktim da mutfagi toplayip yatcam inşallah.
Menü vereyim
Sabah 07.45
1 bardak süt
Tost
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik
Ara 11.30
1 muz
Oglen 13.00
Ton balikli salata
Ara 15.15
1 kutu süt
1 elma
10 kadar cig badem
Aksam 20.00
1 tabak salca soslu haslanmis karnabahar
Su 2.5 lt
Spor maalesef
@MiuLegoWhiteblacklife @Sidelya95
ne bilim gene istiyorum da.değişik bi sektör bi de.hep öğrenme gerektiren bi yer.ama heyecan şimdilik yok.belki sabah olur.daha olayın farkında değilim benceAnaaaa neden kuzu çok istiyordun ama
Oh beeee o kadar birkinim ki çok iyi geldi bu büşraaa![]()
sev beni ama kırbaçla kelepçeyle yan odayla sev beniAma kötü zamana denk geldi ya. Hiç dinlenemedin boş gününde belki dinlenirdin.
Anlıyor sağolsun iyiyim diyor da ben üzülüyom
Seni çok severim biliyon demi![]()
Mali mali maliakşam yemeğinde ek olarak 3 yk kısır yedim.8 gibi de bi avuç tuzsuz kabak ve tuzsuz ay çekirdeği yedim.Whiteblacklife @MiuLego
Mali mali maliodem yapar bunların hepsi yaaa
![]()
Ne kadar çok maydanoz demişim. En iyisi uyuyayım benEki Görüntüle 2122869
Maydanoz kürlerinin tadını beğenmiyorum bunun da tadı
Maydanoz suyunun tadını beğenenler için bir kür tarifi mutlaka deneyin. Ben tadını sevmedim fakat resmen söküp atıyor içinizde ne varsahaftada bir yaparım inşallah ardından iki bardak su için sonraki maydanoz tadı kötü yaptı beni. Ben yemeyi seviyorum şu maydanozu yahu.
Haketti saat 8 kısır ne ola acaba maset canı çekmiş neden öğle yememis dovecegim onu isteeeAlmış eline yine sopayı