Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınlar :KK200:

@MiuLego sana bir öpücük :KK74:

Aklımda olanları soyleyeyim
Esra_4378 Esra_4378 esimi beklemiyorum ama sofrada oluyorum cocuklarla ugrasiyorum.

Bu arada prenses nasıl oldu geçti mi ishali pisigi.

Whiteblacklife Whiteblacklife senin baş ağrın tamamen geçti mi canım

matematik61 matematik61 sana da geçmiş olsun canım :KK37:

malipina malipina havanı yediğim:KK30: haydi çok güzel geçsin günün :dua:
Pişik geçti sayılır öksürük başladı tekrar bi iyilesemedik
günaydın canlar :KK200:
Eki Görüntüle 2122964
bugünkü modum
Ooo co

1-2-3 tıp. oyunu oynatıyormuş gibi hissediyorum nedensiz..

artık buralar böyle olacak sanırım..

kimsecikler yok.
kimseciklerin gelesi yok.
ben de gideyim bari​

bitmeyen iş yapmışlar :işsiz:ama ara ara geliyorum ben
sanada kolay gelsin kaptanım :KK69:

Günaydınnn
matematik61 matematik61 duyduğuma göre sabitmişsin :KK8: bugün misafirlerine bol kalorili şeyler hazırla onlardan sen de ye yorgunluğa uykusuzluğa iyi gelir:KK53:
Şaka bir yana Allah kolaylık versin. İnşallah bugünden sonra dinlenebilir ve üzerindeki stresi atabilirsin.

malipina malipina yeni işin hayırlı olsun canım. Allah hayırlı bereketli kazançlar versin.:KK54:

ivit:KK53:

üzülmeee
tartıya üzülme
regl geciktiyse olur öyle
haa menülerin iyi ama tartı eksi göstermezse üzülme
yoksa menülerde cıs varsa üzül tabi..

akşamki ekmeği çıkar müthiş menü.. akiam ekmek yenmesine karşıyım ben canom yeme ekmek.. köfte mis gibi zaten.. menü çook güzel afiyet olsun çoooooooooook

spor efsaneeeeeeeeee:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

harika beee çoook güzel menü eflal:cool:

tabi ki sabahki ekmek 1 dilim olmalıydı :63:

:KK70::KK70::KK70: şişko soulllllllllll

heh tamam iştte öyle bir şey istiyordum ben

hayır sakın aslaaa
haftada 1 kilo bize yeter dedik hande ki yeter
onu da ilaçsız bu menülerle rahat verirsin daha ne ya:sinirli:

İLAÇ YOK:sinirli:

HAHAHAHAHAH :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

noldu bonus sana yüz vermiyor diye mi :KK70:

@Bonus sen mi üzdün bu kızı

sayılmaz canom
zeytinyağı ile yap emi :KK15:

kuzum sen emziriyor muydun? ona göre

seni sevdiğimi anlatmaya smileyler mi yeter gız:KK67:
Evet kaptanim emziriyom

8.gif
@MiuLego bize baklavalı foto atarken
Ve mezun olduktan sonra:KK70:
:KK74:

bravo beee
harika bir menü vaytım çok çok beğendim dolu dolu besleyici her besin öğesi mevcut
afiyet olsun şifa olsun sana

spora bak:KK57:

müthiş bir menü daha ay harikasınız
dolu dolu kahvaltı.. hafif akşam yemeği.. misler gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

bravooooooo bir menü daha müthiş geldi alkışlarrrrrrrrr:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kahvaltı geç yapılıyorsa o zaman 1 barda süt incir vs atıştırılacak hippo hanım aç aç beklenmeyecek o boğazdan birazcık yemek geçecek.. spor az:63:

menü gayet iyi .. sadece kahvaltıya peyniri zeytini yeşilliği köz biberi ne bileyim daha çeşitlilik isterim ben .. krallar gibi kahvaltı sofrası :)
bulgur da yendi artık cumaya kadar akşam öğünü karbonhidrat almayalım emi pamık
spor :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

oooooooooooooo:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ooooooooooooooooooooooooooooo:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

o nasıl hafif menü o nasıl spor o neydiiii gızzzzzzzzzzzzzzz

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK74:

ay menü ne kadar güzel de.. o akşamki pattisli şey neden var yahu akşam halbuki ne kadar dyurucu onsuz:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: daha akşam öğününde karbon almak yasak :sopa:

yürüyüş:super:

kabaklı menü hem de fırında kabak bayılırımmmmmmmmmmmm
harika menü
sadece kuruyemişler çiğ kuruyemiş değil mi esra? eğer kavrulmuşsa:sinirli:

spor :KK9::süslü:

işte bu menü ödem falan bırakmaz sidoşum
çok çok çok çok şırı çok beğendim ya:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
sporu dahil:KK74:
az daha öpmeliyim kerevzli falan menü bayıldım:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:
Kizzz ben kavrulmuş yiyordum :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal: yemiyim mi

Günaydınnn
matematik61 matematik61 duyduğuma göre sabitmişsin :KK8: bugün misafirlerine bol kalorili şeyler hazırla onlardan sen de ye yorgunluğa uykusuzluğa iyi gelir:KK53:
Şaka bir yana Allah kolaylık versin. İnşallah bugünden sonra dinlenebilir ve üzerindeki stresi atabilirsin.

malipina malipina yeni işin hayırlı olsun canım. Allah hayırlı bereketli kazançlar versin.:KK54:
Kaynanacigim geri geliyo bugun emin ol stres atarim:KK53:

Oyy ders çalışmaktan da yorulurmuş miniğim ,kolay gelsin ,Allah zihin açıklığı versin :KK15::KK200:
Zorla da olsa söylettim:63::KK74:
bitmeyen iş yapmışlar :işsiz:ama ara ara geliyorum ben
sanada kolay gelsin kaptanım :KK69:
Evet kuzu yoğunluklar bitmiyoooor:rolleyes::confused:
Evet kaptanim emziriyom
Whiteblacklife Whiteblacklife bilir onu.. vaytım emziren anneye ödem atıcı şeyler önerirr misin? Ben anlamıyorum ki emzirenlerden :KK17:

Pempike öneri lazım:KK15:
:KK4::KK4::KK4:
Gel kız buraya bir daha göndermeyiz hiçbir yere.
Kız okula gitcem :KK53:

@MiuLego bize baklavalı foto atarken
Ve mezun olduktan sonra:KK70:

Kizzz ben kavrulmuş yiyordum :skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal::skandal: yemiyim mi
Çiğ kuruyemişin içindeki yağlar çok faydalı yağdır. Ama ısıya maruz kalıp kavrulunca o yağlar zararlı yağlara dönüşür. Sıfır fayda üstüne de vücuduna yağ yapar. Çiğ yemelisin kuzucum.
:KK200:
Kaynanacigim geri geliyo bugun emin ol stres atarim:KK53:
Kv mi geliyor:skandal::olamaz:

Çiğ kuruyemişin içindeki yağlar çok faydalı yağdır. Ama ısıya maruz kalıp kavrulunca o yağlar zararlı yağlara dönüşür. Sıfır fayda üstüne de vücuduna yağ yapar. Çiğ yemelisin kuzucum.

:KK200:

Kv mi geliyor:skandal::olamaz:
Hee mecbur.cocuga bakacak ya

KORUMA MENÜLERİ İÇİN GAYET İYİ MENÜLER BĞŞRAM.. ÇOK BEĞENDİM.. senin menü yazıyor olman çook önemli.. sen ve mezunlarımızın.. çünkü burada hedef kiloma ulaştıktan sonra kilomu nasıl koruyacağım korkusu yaşayan birçok kişi var.. işte koruma menüleri .. o kadar önemli ki.. teşekkürler yazdığın için :KK200:

gayet iyi canom.. spor yok diye kızamıyorum da çok yorgunsun biliyorum.. ama az da olsa cumaya kadar yapmalısın artık kuzum:anne:

22:00 da yediklerine ben hiç kızmadım emziriyorsun sen geç saate kadar ayakta kalıyorsun olabilir.. ama akşam öğünündeki kızartmayı sevmedim.. diyete uygun değil diye bile sevmemezlik değil inan.. çok çok sağlıksız ya.. ne gerek var.. kızartmasa olmasa çok güzel menü derdim.. spor yapılsın vero.. lütfen spor!
Çok Haklısın canimooo. Ya sebze hani kizartsam da olur gibi geldi de. Temam yapmam inşallah .
Öyle ya. Süt çıkar emzir gece iligim sokulio sanki. Aç hissediom hep. Persembe erkenden cayimi icsem iyi olur ama.
Ekmek yemeden pilav yemeden kızartma da zaten zor yenio :confused:

Back
X