- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cahil olduğum anlaşılmasın diye Googleye Web tasarım yazdımWeb tasarım canım![]()
Yok canım benim planlarım çok farklıCahil olduğum anlaşılmasın diye Googleye Web tasarım yazdım,nasıl bir site kurulur yazıyor?
Kazeni alaşağı edip sitenin başına sen mi geçeceksin?
![]()
Kuzum benim rabbim en uygun zamanda nasip eder bizim TK çok isteyen var bebiş biz bı aile gibiyiz üzme kendini bak rabbim bı tane nasip etmiş ya hiç olmayanlar evlat kokusuna hasret olanlar rabbim gönlüne göre versin ama üzme caniniPsikolojim. .oglumla esimi salında bıraktım.odaya cekldm uyumak üzere..cunku hala regl olmadım..şişim..gerginim..bi taraftan test yapmıs olsamda regl olmk istemıyrm hamile olms olmak istyrm..ki bu ay en düşük ihtimalli aylardan biri...aslnda bi iki ay snra olsun nasip olursa diyodm hep ki bu ayı öle alelade gecrdm bu konuda cok rahattım..ama regl olmaynca test yaptgm halde umutlanıyorum. Aslnda gebelik olmadgnn da farkndayım icten içe...saglıksal acıdan en azndan büyük bir engel ve ptoblemmz de yok inş..ama kürtajdan snra ne neredeyse bı yıla yakındır korunma olmamasna ragmen olmaynca da..bilemiyrm..bunkarı sadece siznle paylasıyrm suan..sadece derdimi acmak maksadım..sizi diyet arkadaslgnn ötesinde bi yere koymus olmaktan belki böle bi anda dökülüverdim..hakkınızı helal edin..
AfiyetAfiyet olsun canimmm
Yemek sitesi kurup reklam alıcan dimi?? Paraya para demezsinYok canım benim planlarım çok farklı![]()
Başvuru amacım o değildi canımYemek sitesi kurup reklam alıcan dimi?? Paraya para demezsin![]()
Sanirim tartilar bize küstüBenim de olmalıydı ama olmadı
Maalesef canım eksi de değilim
Akşamları erken yiyorum ekmek türevi tüketmiyorum ama tartı inmiyor![]()
'ye ye yeYok canım ona güç yetmez biz mesela bir bayana yemek yaptırıyoruz klasik günlük yemekler ögle yemeğini. Ama mesela bugün pirinç pilavı vardı tavuğun yanına ben yemedim bir çok günde böyle oluyor.. param boşa gitmesin diye yesem mi ki![]()
Kv ne bayıldım ne güzel kilo yorumlari onlarBizimki de 86 kilo geçen ay 84 olmuştu çok nacarladim diye ortalıkta dolaşıyordu
Hee bugün yine doktordaydı ve akşam da 1 avuç ilaç içtiama o sağlıklı kendince
Ablam 52 kilo minyon tipli boyu çok uzun değil. Kemikleri de cok ince.. onu görünce kulağına eğilip "ablanın bir hastalığı mi var" dedi.. yooo dedim o öyle olmayı istiyor "anaaammm o neymiş öyle ayaktan kuruyo" dedi![]()
Taktı bana zaten yarını nasil toparlayacam bilmiyorum :)Kv ne bayıldım ne güzel kilo yorumlari onlar
Çok beklersin'ye ye ye![]()
Ben ve cazibe tabi tabiEşsiz cazibem ile herkesi ele geçiririm mi diyorsun![]()
ay sana diodüm dà kendim yorum à cevap yazmamisim. Özür .Neeeee kızzzz sen bana sahip cıkıonmu mortimmm. ...ayyyyyyvorones tartm hala sabit regl olamıommm o kdar dikkat ediom sınuc göremıom senden de utanıom
![]()