Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

2012-04-03 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Karışık Salata 0.5 PORSİYON 61.5
[2] Etli Taze Fasulye 1 PORSİYON 250
[3] Ekmek 1 DİLİM 65
[4] Dost Yoğurt 200 GRAM 158.8
[5] Sütaş Örgü Peyniri 25 GRAM 87.25
[6] Ekmek 1 DİLİM 65
[7] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[8] Menemen 0.5 PORSİYON 89.5
Toplam : 788.05 kal.
Eşimgelirken yanında bişey getirmezse menüm bugünlük böyle

ipek üzülme düzelir eşinle belliki sebep olmuş sadece gerinmiş herhalde kızına da geçmiş olsun:39:

Son düzenleme:
merhaba canım....çok duygulusun o kadar içten yazıyorsun ki....allahımın izniyle bebişi ni kucağına alıcaksın cnm benim...
bu arada dün sen günaydın demişsin ben onu görmemişim sana yazmamışım...kuusura bakma canım insanlık hali oluyor bazen....günaydıııııııııııııııııııı nn sana :16:bu arada erkenden işleri halletmişsin ne güzel...ben de hemen işlere dalacağım....
şaka yaptım kız :1::1:yoksa nerden selam vermeyesin:48::48:
:70: dualarımız seninle canım..

Soz senle de gideriz caniim...

Yav bende anlamadiim..kayniyo bendeeeeee.....:21:

Gecmis olsun caniim.....
işşallah birgün oda olur kardeşim:16::16:
yok kız dünkü yediklerim 1000 cal nasıl olduysa dengelemişim :1:öğlen haşlanmış yumurta ve ot salatası akşamda hamsi yedim ama ekmekle dürüm yaptım

haklısın canım bi başlayın bende utanır yaparım belki:26:

benim oğlan tm ci hukuk istiyor onun için seçmişti 80 netim var diyor bakalım

tüylerim ürperiyor senin bu yazılarını okuyunca inşallah sende kavuşacaksın bebeklerine :emir_bebek:

hastaneden yeni geldim eli boş geldim ama cihaz bağlabnma problem varmış sevk edelim başka hastaneye dediler yok dedim abimde ameliyattaymış ondan da görüşemedim neyse bi kaç gün sonra yerine otursun makinada öyle gideyim bari...ayrıca hastaneden buraya yürüyerek geldim burdaki ark ne kadar mesafe dedim 1,5 km falan dedi yook ben 2 km yürümüşümdür kestirme yollardan geldim ya uzata uzata :33:hiç yön bulma kabiliyetim yok da :19:
sana birşey diyeyimmi bir grup var kkda bebegini kaybedenlerin hikayeleri ben neyinki onların yanında:14::14::14:inanıyorum yaradan allahım banada vericek:16::16:

Canımm teşekkür ederim daha iyiyim bugün sanki ağrı kesici almadım bakalım ne kadar dayanabilecem

Süpersin güzelim aynen öyle mamalar kaçmıyor bir yere .Zayıflayalım sonra afiyetle yiyeceğiz onlardan.

Ne güzel yaaa.Yeni döndüm ama çok özledim annemi ablalarımı.Sen yazında depreşti yine özlemim.Neyseki bu defa araya fazla zaman girmeden tekrar döneceğim

Canım benim yaaaa.Okuyunca bende ağladım.Rabbim sana hayırlı evlatlar nasip etsin.Bunun acısını bildiğim için seni çok iyi anlıyorum.sen böyle yazınca kızıma snrlendiğim zamanlar aklıma geliyor vicdan azabı çekiyorum

Süpersin tatlım yaaa.azcık daha gayret etsen neredeyse aynı olacaz.Maşallah sana...
Bende aldığım kiloların 2.2sini verdim.İnş cumaya kadar braz daha veririmde artı çıkmam
:14::14:insan oglu aglar canım helede anne olunca içi dahada yanar aklına hep kedi evladı gelir acaba ben o durumda olsam ne olurdu diye:14::14:
canım inan fena oldum yazını okuyunca..benim de ablamın olmadı 3 sene kadar..benim bebeğim onun bebeği gibiydi..çok şükür onun da oldu bebeği şimdi 8 aylık paşamız nasıl tatlı nasıl güleç maşallah supanallah kendi çocuğumdan hiç bir farkı yok.ablamın hamile olduğunu öğrendiğimde çok ağlamıştım ben de,nasıl sevinmiştik..Allahım çok şükür sağlıkla verdi onu bize.inşallah senin de olacak,rabbim dualarını kabul edecek

vuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu harikasınnn bebeemmm :nazar::nazar::nazar::46::46::46:

eevveeettt bencedeeee :1:
rabbim rabbine ömür katsın kardeşim geçen ablam beni görmüş rüyasında sözde memleketeymişiz babam sagmış diyoki araba çarpıyo babam yüzünden sana dedi ölüyosun anneme bagırıyomuş babam yüzünden öldü o daha anne olucaktı diye bende kontrol için kalp hastanesine gimiştim eşimle dışarda oturduk birşey yiyoruz telefon çaldı açtım teli nasıl aglıyo telefonda :53::53::53::53:dedim abla ne oldu dediki böyle rüya gördüm uyanmış gözleri yastık yaşmış nasıl yalvarıyo kardeşim kendine iyi bak senden başka kimsem yok karşıdam karşıya geçerken dikkat et diye agladım diyo o daha anne olucak allahım onu benden alma diye o aglayınca bende agladım eşim bakakaldı ne aglıyosun diye bende anlattı rüyasını ömrün uzamış karıcım dedi ablamın o aglaması gözümün önünden gitmiyo bir middet üstünden atamadı garibim:14:
benim yerime öp paşayı

bu durumlarda bence o satte karbonhişdrat alma salata ve herhengi bir proteini ye yada sen en iyisi geç vakit olduğu zaman yiyormuş gibi yap

1 top yeeee

güzel

bende hiç bu kadar ayrı kalmamıştım

ay çevrende hiçmi bir yakının yoktu bak çok üzüldüm sen bana gel ben yaparım

süpperrrr
peki komutanım derhal dedigini yaparım:1::1:salata yedim bol bol birde 3 kaşık bulgur dondurmada 2 top anca:17::17:
Paşam yazdıklarını okudum. Çok duygulu yazmışsın gerçekten. Sabrının karşılığını alacaksın eminim. Allah sana sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.
işşallah hepimide birgü evlatlarımızla kavuşucaz allahıma inandım güvendim ben :16::16:
doga canim oglunun imtihani nasil gecti? Cok merak ettim onu

Söyle bir imkan olsa,dense ki akabe ya sana yada pasam´a evlat verecegiz secim yap,
Allah sahidimdirki pasam´a ver Rabbim derdim…kendimden cok senin yavrun olmasini istiyorum cünkü o tadi tattin hamile kaldin..
Allah C.C benden önce senin yüzünü güldürsün canim :(
cümlemizi kardeşim allah razı olsun :48::48:dilerim rabbimden yaradanım senide görsün evladınla mükafatlandırsın seni tez zamanda :49::49:
Eşimle akşam üstü tartıştık bana kızdı yemek yemeden dışarı çıktı.Az önce gelip kızımı dr a götürdü.Ama suratı bi göreceksiniz.Ben kızıma gülüyordum.Oda taviz vermeyecek ya gülmek ve surat asmak arasında kaldı.Suratı çok komikti.
Çok basit bişey aslında.Kızıma akşam üstü duş aldırıyordum.Hasta olduğum için yardım istedim.Küvette musluğu açmıştım.Oda yardım etmek için fıskiyeyi açtı.Tabi eline almadan e ne oldu benim üstüm başım ıslandı.Bende kızdım.Nefret ederim hastayken ıslanmaktan.Oda bıraktı gitti.Neyse ben döndüm odaya kıza bakta suyla oynuyor bende kıyafet alayım dedim.Madem beğenmiyorsun kendin yap dedi.Azcık alttan alsan ne olur yani dedim ben birçok şeye katlanıyorum alttan alıyorum dedim.O zaman alma dedi.Bende sinirlendim çıktım.Ben kızı yıkarken oda hazırlanmış sonra çıktı.
Hasta hasta kalktım yemek hazırladım.Kzımda durmuyor sürekli ağlıyor.Çıldıracaktım neredeyse.Neyseki yemek yedide durdu biraz.
Aslında eşim çok anlayışlıdır.Kaç gündür bana baktı saolsun ama ipleri kopardımı tam koparıyor.Bende İçimi size dökeyim bari dedim

:19::19:aynı dert bended var bu eşler neden altan almazlarki ya:1::1:benim eşim bir sinirlensin vay halime :18::18:küser çocuk gibi :57::57:adamın dövesi geliyo ozaman sonra barışıyoruz tabi ozamanda sevgimiz bekişiyo :17:bu arada rabbim acil şifalar versin kardeşim

şimdi gelelim bana evden çıktım ablama gittim oglum kapıyı açtı teyzecim diyerekten üstüme atladı kereta:1::1:neyseşirinliklerini bir görseniz şaşrdınız seviyorum ya ben yigidimi:16::16:neyse kahvaltı hazırladı yediklerime gelince badem domates haşlama yumurta 5 siyah zeytin bir açık çay ve 2 kepek ekmegi kahvaltıyı yaptık sonra dedim pazara gitmeden namazı kılıyım sıpan rahat bırakmadıki namazı kılıyım ablan yanıana aldı abla bırak dursun zararı yok dedim ben secdeye vardıkça oturdukça o sarıldı teyzecim ,, diyerekten o minnacık elleriyle namazı bittim dua edicem gel paşam dedim sarıldı bana teyzecim diye öptüm doyana kadar oyunlar oynadık onunla olunca vallahi dünya duruyo sanki hiç dönmüyo ben bu yegenimi bu kadar seviyorum evladımı düşünemiyorum ben ya:14::14::14:namazı kıdlım dua ederken aklıma geldi ah paşa şimdi seninki böyle tepene çıkıcekti diye :14::14:neyse pazara gittik pazarın altını üstüne getirdik ablamla ne ayaklarım agrıd he :9::9:ordan eve geldik alışveriş yaptık eşimi aradım eve gelmiş erkenden işi bitmiş başka zaman olsa geç gelri ben evden çıkıyım yeterki:19::19:şansıma tükürüyüm ablam dedi yemek yeriz yok canım zaten benim yediklerim yok sende garibim ben gelicem diye ıspanak yemegi yapmış:9::9:eve geliyorum metroya bindim bu arada epey yürüyüş oldu bana bugüm :27::27:metroya bindim en arkaya gençler bindi üniversitelilerdi kesin hepsi erkek arkadadıyım şakalaşırken sıkıştırdılar beni benim şalterler at sen :30::30:yav kardeşim görmüyomusunuz beni dedim hani görünmücek gibide degilimya dedim:1::1:ablacım pardon dediler yer verdi biri sagolsun oturdum eve geldim eşime dedim karnını doyuruyum dediki annen aradı bir ara annem demezmi sana işim var eşinide al gel :53::53:neyse üstümü çıkarmadım kafamı açmıştım hayde gene yap başımı anneme git ordada gelin doguma gidicekya işimiz vardı anladınız siz onu:17::17:gelini hallettim sonra yemek yedik menüde yarmalı yogurt çorbası bir kepçe 1 kepçe suyu süzülmüş patates yemegi 1 yemek kaşıgı pilav ve minnacık biber dolması 3 yaprak dolaması yedim anne yemegi olunca pek nefiz oluyo üstünede ceviz yedim sodayıda içtim akşam yemegimde böyle geçti yeni eve geldim ayaklarım çok fena uyumak istiyorum bebeler :24::24::24:herkeze iyi akşamlar dilkiyorum ben yatmaya gidiyorum yatakj ve yastıgım beni çagırıyo :9::9::9:aeo

Herkese günaydın

Bugün İzmirde güneşli bir gün var. Kuşlar cıvıldıyor dışarda. Mutlu hissettim kendimi. Bahar gelmiş artık yaa....

Bugün okula geç gidiyorum

Kızımı babasıyla babaansine gönderdikten sonra uzun uzun kahvaltı yapmaya vaktim var diye keyfini çıkardım kahvaltının.

Kahvaltı menüm

2 yumurta süt, peynir ve yulaf kepeğinden krep

tere, domates, salatalık

Arkasında sütlü neskafe...

doga canim oglunun imtihani nasil gecti? Cok merak ettim onu

Söyle bir imkan olsa,dense ki akabe ya sana yada pasam´a evlat verecegiz secim yap,
Allah sahidimdirki pasam´a ver Rabbim derdim…kendimden cok senin yavrun olmasini istiyorum cünkü o tadi tattin hamile kaldin..
Allah C.C benden önce senin yüzünü güldürsün canim :(

iyi geçti canım çok şükür :16: kızlar inşallahhhh ikinizinde olacak bebekleriniz sonra gelir burda yazarsınız amanın kız beni uyutmadı da oğlanın dişi çıktı da falannnn :38:

Eşimle akşam üstü tartıştık bana kızdı yemek yemeden dışarı çıktı.Az önce gelip kızımı dr a götürdü.Ama suratı bi göreceksiniz.Ben kızıma gülüyordum.Oda taviz vermeyecek ya gülmek ve surat asmak arasında kaldı.Suratı çok komikti.
Çok basit bişey aslında.Kızıma akşam üstü duş aldırıyordum.Hasta olduğum için yardım istedim.Küvette musluğu açmıştım.Oda yardım etmek için fıskiyeyi açtı.Tabi eline almadan e ne oldu benim üstüm başım ıslandı.Bende kızdım.Nefret ederim hastayken ıslanmaktan.Oda bıraktı gitti.Neyse ben döndüm odaya kıza bakta suyla oynuyor bende kıyafet alayım dedim.Madem beğenmiyorsun kendin yap dedi.Azcık alttan alsan ne olur yani dedim ben birçok şeye katlanıyorum alttan alıyorum dedim.O zaman alma dedi.Bende sinirlendim çıktım.Ben kızı yıkarken oda hazırlanmış sonra çıktı.
Hasta hasta kalktım yemek hazırladım.Kzımda durmuyor sürekli ağlıyor.Çıldıracaktım neredeyse.Neyseki yemek yedide durdu biraz.
Aslında eşim çok anlayışlıdır.Kaç gündür bana baktı saolsun ama ipleri kopardımı tam koparıyor.Bende İçimi size dökeyim bari dedim

İpekcim biz de zaman zaman tartışıyoruz olmadık şeylerden eşimle. Genelde tartışmalarımız da kzıım hastayken olur. Zaman zaman sabırlar taşıyor böyle çocuk büyütmek gerçekten zor bir şey. Eşin de pişman olmuştur zaten seni kırdığı için. Sen biraz alttan al yine bak o da hemen yumuşar. İş hep biz kadınlara düşüyor böyle durumlarda malesef.

Saol akabecim.Eşim biraz önce kızımı dra götürdü bakalım ne diyecek..

Umarım kızın iyidir. Çok geçmiş olsun.

evet emzirene genelde m...set veriyoruz ama bu ağrışarına bakılırsa senin antibiyotiğe ihtiyacın olabilir.emziren kullanamaz diye bişey yok sadece gercekten gerekli durumda belli ilaçlar kullanılır..görmeyincede kesin bişey diyemiyorum.kuzunda gece artan bir öksürüğü varsa bi kontrol et burnu tıkalımı..ozaman geniz akıntısı öksük yapabilir..kendin içinde sen yinede bir dr git ama gidene kadar tuzlu suyla gargara sana yardım edebilir dediğim gibi görmeden zor ama .bende emziriyorum ya kendimde iyi işe yarıyo 12 aydır sadece 1 tanecik ***** içtim.hastalardan okada hastalık gecti,tuzlu suyla atlattım ama benim bünyem kuvvetlidir..zencefilde iyidir,tavsiye ederim..

t
ı

angieracım senin kuzu bu kahvelerden uykusuz olmasın emzirmeyi bıraktın mı sanrıım sende benim gibi kahve tiryakisisin..

Haklsın kelebekcim. Kahveyi çok içiyorum bazen oınun da etkisi olabilir. Ben hiç çay içmem. Varsa yoksa kahve...

kahvaltı:3 cerry
3 zeytin
keçi peyniri
1dilim çavdar

ara:10 adet badem
sütlü kahve

öğle:dünden kalan kabak kavurmasına 2 yumurta kırıp yedim
yogurt

ara:1adet cevz

akşam
1 tabak yeşil fasulye
yogurt

cok erken yedim akşamı
1 adet hurma
3 adet ceviz
3adet erik kurusu
fazlamı oldu:26::26::26:

Yok yok fazla olmamış. Gayet güzel gidiyorsun.
Kabızlık sorunun çözülmüştür umarım.

Bugün okula geç gidiyorum

Kızımı babasıyla babaansine gönderdikten sonra uzun uzun kahvaltı yapmaya vaktim var diye keyfini çıkardım kahvaltının.

Kahvaltı menüm

2 yumurta süt, peynir ve yulaf kepeğinden krep

tere, domates, salatalık

Arkasında sütlü neskafe...

günaydın canımmm ohhh afiyet olsun birazda kafayı dinlemişsin iyi olmuş

iyi geçti canım çok şükür :16: kızlar inşallahhhh ikinizinde olacak bebekleriniz sonra gelir burda yazarsınız amanın kız beni uyutmadı da oğlanın dişi çıktı da falannnn :38:

Doğacım günaydın

Çok sevindim oğlunun sınavının iyi geçmesine.

Akabe ve paşam da Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ne güzel demişsin doğa. İnşallah bebekleri olunca gelsinler anlatsınlar burda...

çocuk hasta olunca oluyor böyle şeyler boş ver kafana takma bu gün barışırsınız:34:

Doğacım günaydın

Çok sevindim oğlunun sınavının iyi geçmesine.

Akabe ve paşam da Allah gönlünüze göre versin inşallah. Ne güzel demişsin doğa. İnşallah bebekleri olunca gelsinler anlatsınlar burda...

80 netim var diyor dersanede bu nete 340 puan almıştı anlamıyorum ben hesaplamayı .....çok asılmadım bu sefer daha çok çalışıcam diyor DOĞRU ÇOK KASMADI KENDİNİ amacımız onların hayatlarını idame ettirecek bi işlerinin mesleklerinin olması

80 netim var diyor dersanede bu nete 340 puan almıştı anlamıyorum ben hesaplamayı .....çok asılmadım bu sefer daha çok çalışıcam diyor DOĞRU ÇOK KASMADI KENDİNİ amacımız onların hayatlarını idame ettirecek bi işlerinin mesleklerinin olması

Herşeyin hayırlısı olsun be doğacım. Dediğin gibi severek yapacağı bir mesleği olsun yeter.

Hayır canım
ben branş öğretmeniyim dersim olduğunda gidiyorum
bugün sadece 2 dersim var. 11 de başlıyor dersim.
diğer günler hep dersim var. Bugün tatil gibi bana anlayacağın

Herşeyin hayırlısı olsun be doğacım. Dediğin gibi severek yapacağı bir mesleği olsun yeter.

hangi branş diycem çokmu meraklıyım :1::1:öyle valla yapabileceğide kısıtlı kendi hakim-savcı olmak istiyor hayırlısı artık

Herkese günaydın

Bugün İzmirde güneşli bir gün var. Kuşlar cıvıldıyor dışarda. Mutlu hissettim kendimi. Bahar gelmiş artık yaa....
tüh benden önce davranmışın bende diyorum benim tombul kuşlarım uyuyodur yürüyüşe gitmeden bir günaydın deyim dedim ama benden önce davranınmış kanımca:9::9::9:istanbul sabahındanda günaydın benim sizin orda akrabalarım var bir bakmışsın görüşmüşüz kaç senedir çagırıyoular gel diye bir kısmet olmadı gitmek için :27:kız banada ver ver benimde bilgiye ihtiyacım var:24::24::24:

işallah kızlar ya benim azda olsun anneligi tattım işşşallah akabeye yaradanım tez eliyle veiri benden önce bebege hamile oldugunu duyuyosunya tekmelerini hissediyosunya o bile insana yetiyo ah diyosun içimde bir canlı var:14::14:dün annemlere gittimya elimi gelinin karnında hiç kaldırmadım gelinde anladı tabi taciz yapacagımı:27::27:kaç paşam kaç sapık halan geliyo dedi gene seni taciz etmeye:9::9: saklan deyip durduallah var çok iyi iyikide kardeşim onunla evlenmiş :16:abla sen hamile kal ben sana bakarım dedi dedim nasıl olucak ev işi temizlik birde benle uyraşıcan dedim dediki sen mutlu ol gerisi boş çok hakkediyosun dedi mutlu olmayı:16::16:eltim hamile oldugunda hiç unutmuyorum bize gelmişleri eşiyle ozaman 7 aylık ancaydı galiba balkonda oturuyoduk komsunun kızı gelmişti yani yegenim yengesi oluyorum neyse elimde cep telefonu müzek dinliyorduk o kızına ilahi dinletiyomuş gebeyken bende hareketli bir şey dinleteyim dedim karnına götürdüm elimi benim elime bir vurdu elimdeki canım telefon az kalsın düşüyodu uzak dur karnımdan dedi ben çocuguma ilahi dinletiyorum diye aklıma geldikçe sinirim oynuyo:47::47:halen yegenim der paşa teyze sen ona nasıl tahamül ediyosun çok bencil hep kendini düşünüyo:19::19::19:hiç sevmem kendini düşünen helede bencil olan insanı:47:bugün yürüyüşü eşimle yapıcem onunda işi biizm evin buralarda paşada coştu kuşların sesini duyunca konuşuyo şimdi aşkım benim yakışıklı kusum benim babacım benim demeye kız bir anne demiyo anca baba sıpa:57::57: gel kuşum diyo gel babacım cici kuş yakışıklım en büyük cimbom başka büyük yok diyo sıpan babacı paşa babacı okadar bakan doyuran kafesini temizliyen ben kaymagınıda yiyen eşim :9::9::9:kızlar hayde spora:8::8::8::8:

sosyal bilgiler branşım canım

Hangi hukuk fakültesini istiyor

hangisi olursa :1::1:bizim burdada var özel üniversite yarı burslu kazanırsa gönderirim yoksa tam gönderemem puanı baya yüksek 422 yarı burslu başka ünv tam puanı bu artık nereyi tutarsa

Back
X