Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Screenshot_20180315-121038.webp

@MiuLego Instagram da taki ettıgım bir bayan var takıp ediyorum kadın spor yapıyor karı kasları falan var hatunun 2 sezaryan yapmış kadın story atmış ayakta dumduz kaslı hatun oturunca ya yanlatdan aly karın sarkmiş baya baya hemde kadı dıyorkı sarkmış derıyı dogum çatlağı nı sporla yok etmek imkansız dedi. Anca germe ameliyatı dedi
Ben cok şaşırdım
İlla karın germe mi olmak lazım ne diyorsun

]Kızlar staj yapacağım okula gittim ödev için.. oğlumda hasta.. eşimde kapıda bekliyordu işi var .. ayy Allahım kaç gündür bu staj için uğraşıyorum kafam çok dolu..

Bi yandan ders çalış bi yandan da diyet.. çocukta hasta.. alıp başımı gidesim var :kızgın:

:KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:
@Melegiimm22 @MiuLego
ben kesin yenildim
sevinç nidaları atabilirsiniz
gram kaçamak yapmıyorum ama tartı sadece pazartesi günü oynadı
onun dışında zerre oynama yok
niye böyle oluyor
kendimi niye şiş hissediyorum
tuz,şeker,un hiçnişey kullanmıyorum
maksimium derece dikkat ediyorum
ağzıma cıs cos hiçbişey atmıyorum

çokmu büyük konuştum sabahki tartım pazartesinden artı gösterdi:KK42::KK42::KK42:
Şunu okuyunca geçen gün ki mesajın geldi aklıma :KK51: ciddi kaçamak yapmadan nasıl artı gelinir , kilo verilmez mesajın :)

@MiuLego Instagram da taki ettıgım bir bayan var takıp ediyorum kadın spor yapıyor karı kasları falan var hatunun 2 sezaryan yapmış kadın story atmış ayakta dumduz kaslı hatun oturunca ya yanlatdan aly karın sarkmiş baya baya hemde kadı dıyorkı sarkmış derıyı dogum çatlağı nı sporla yok etmek imkansız dedi. Anca germe ameliyatı dedi
Ben cok şaşırdım
İlla karın germe mi olmak lazım ne diyorsun
Aynen cnm deri gitmiyo :(

Moralim berbat. Karnım davul gibi ne alakaysa şimdi şu dönemde, diyet falan yapasım da kalmadı, hayat bom boş geliyor. Başka aleme gidesim var. Başım çatlıyor ağlamaktan. İnsanlar dünya her şey çok acımasız

Back
X