- Emoji Skoru
- 12
- Puanlar
- 358
Anacım benim herüfün kafası dumanlı zaten bu aralar.Bakalım iyiyiz şükür iki gülünce eridi buzları ama hala biraz afra tafra yapıyoraynı dert bended var bu eşler neden altan almazlarki ya
benim eşim bir sinirlensin vay halime :18::18:küser çocuk gibi
adamın dövesi geliyo ozaman sonra barışıyoruz tabi ozamanda sevgimiz bekişiyo
bu arada rabbim acil şifalar versin kardeşim
Sorma tatlım ya neden hep kadınlar alttan almak zorunda kalır buna çok sinir oluyorum.Çok pişman olduğunu sanmıyorum galiba hala benden özür bekliyor.bende konuyu açmadım.Ama sabah kahvaltısını o hazırladı sağolsunİpekcim biz de zaman zaman tartışıyoruz olmadık şeylerden eşimle. Genelde tartışmalarımız da kzıım hastayken olur. Zaman zaman sabırlar taşıyor böyle çocuk büyütmek gerçekten zor bir şey. Eşin de pişman olmuştur zaten seni kırdığı için. Sen biraz alttan al yine bak o da hemen yumuşar. İş hep biz kadınlara düşüyor böyle durumlarda malesef.
Umarım kızın iyidir. Çok geçmiş olsun.
Saol ablacım hiç sesimi yükseltmem eşime karşı.Dün biraz yükseltince buna bozuldu büyük ihtimalle.Hala azcık var üzerinde alınganlıkçocuk hasta olunca oluyor böyle şeyler boş ver kafana takma bu gün barışırsınız![]()
Akabeyle beraber birinci olmuşuzKızlar ben müsait olduğum için pazartesi ve salı sayımlarını yaptım
Pzartesi
Kelebekolacam 13
ecemavi 12
Saphira 18
doğa 1
saliss 8
pasam 27
gerbera 7
Shopacolic 11
ipekyol 14
Angiera 17
akabe 6
saferan9
Salı
gerbera 8
pasam3
Shopacalic6
kelebekolacam 8
saferan 6
Doğa 7
ipekyol 12
Saphira 9
ecemavi 10
Angiera 4
akabe 12
Tek tek kontrol ettim bir hatam olduysa affola şimdiden
Bende 6ları görmek istiyorum yaaa.Açıkçası kış aylarında doğru düzgün diyet yaptığımı söyleyemem.Geçiştirme ve kilo koruma dönemi gibi oldu.Ama artık 6ları görmek istiyorumbende 8 leri görmek ittiyolummmmşurda 5-6 kilo sonra 7 lerdesin sana ha gayret diyorum kendimede pis boğazını tut diyorum
![]()
kızlar çok korktum yaaa sallandık baya masa kolumun altından gidip gidip geldi resmen
Hayırdır ablacım yaa deprem mi oldu