Benimki 18 ay oldu hala almıyorsunduygularımla oynuyorsun
Ben şu form çaylar var ya. Doğadan lipton filan. Onlardan 2 tane 1 büyük subardağna koyup demliyorm sabaha garanti.Sagolasin vaytim buyukte konusmamak lazmmis onu anladm streste yaptm
Bu arada kizim artk emmiyo ben ne cayi icim wc icin??
ilk don arıyorum diyince dedim yanlış yazdı heralde
hadi lenyaaa almazmıyız yaaa
ama miu hala kabadayılık peşinde
valla doymadı kız bu miu yenilmelere
ay porti listeden çıkmak senin elinde ama girmek bir ayrı telaşee miunun elinde ahaha
öpeyim miiiiiiiiiiiiiiiiiBugün modum cok dusuk yaa bi enerjisizlik bi mallik var resmen uzerimde hicbir sey yapasim yok ve yine yeni yeniden gerginim
Teşekkür Ederim vaytımAyyy ne güzel eksi o öyle bravooooooooooooo bravooooooooooooo
Sagol.kuzumm mortime yenildim hüznüm ondan
Peyniri bende kismam canım yağ tereyağı azıcık suruyom yemeklerde zati hep zeytinyağı kullanırım eşim normal yağda yemiyor
Bu gun aldrim esime insaAllah ozamanBen şu form çaylar var ya. Doğadan lipton filan. Onlardan 2 tane 1 büyük subardağna koyup demliyorm sabaha garanti.
Canııımmm,gel sana sütlü tatlı yedireyim diyeceğim de Miu görür ,seni arka kapıdan alayım bendeynepnaz sütlülerin deynep
63.5 e indi ama WC yok,200 gramı poha sayhanimiş bekliyoz
Vaayyy Habibte ,gün gittikçe daha da zayıflıyorsunKilo bildirimi yapayım
Geçen hafta:77.5
Bu hafta:76.0
yaaa almazmıyız yaaa
ama miu hala kabadayılık peşinde
valla doymadı kız bu miu yenilmelere
OooooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmBugün modum cok dusuk yaa bi enerjisizlik bi mallik var resmen uzerimde hicbir sey yapasim yok ve yine yeni yeniden gerginim
Ceviz kayısı armut iyi geliyor balım birdeSagolasin vaytim buyukte konusmamak lazmmis onu anladm streste yaptm
Bu arada kizim artk emmiyo ben ne cayi icim wc icin??
Tamam kuzm sagoalsnCeviz kayısı armut iyi geliyor balım birdeigdedali bı form Çay söylüyordu iyi geliyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?