ne diyebilirim bilemiyorum ama çooook duygulanıyorum hippo.. 65 görmek...Eki Görüntüle 2124432
Kilo bildirimi :))
Aslında anlatmaya gerek yok.. görüyorsunuzzzz....
Geçen hafta: 67.1
Güncel: 65.7
Fark: 1.4
Yüzde:2.08
@MiuLego N Nana
kontrol olarak ayda bir uzzzuuuuuuunnnn bir ara geldi bana,asla dayanamazdımDiyet yaptıktan sonra ne zaman tartıldığının ne önemi var
ayy çok teşekkür ederim wayt.. beklemiyordum aslında.. gerçi çok dikkat ettim niye beklemiyim ki :))
Böyle deniycem birde heyecanlı oluyorkontrol olarak ayda bir uzzzuuuuuuunnnn bir ara geldi bana,asla dayanamazdım
hem diyet yaptıktan sonra haftada bir tarılsan nolur ki
iğdeyle oynaşma o zaman. ona kötü davranİsmi lazım değil birisi bana çok Tripli ama ben onu çok seviyorum oda biliyor bunuMİU SEVİYORUM SENİ
Aşk yok olmaktır...........
miu içine ne kaçtı bugün seninsen bana tiksinç mi didin
yerim seni ben
Yaa kaptanım Allah senden razı olsun. İnan sen olmasan çok zordu.. çok seviyorum seni yaane diyebilirim bilemiyorum ama çooook duygulanıyorum hippo.. 65 görmek...
Ellerine emeğine sağlık iradene sağlık canım benimmmmmmmmmmmmmmm
ekşıncı eflalBöyle deniycem birde heyecanlı oluyor
Sen de oynasın herkesle beni aldatiyorsun sonra bana aldatma diyorsun hayat eşit balimiğdeyle oynaşma o zaman. ona kötü davran
Allah seni.. yok kızz.. veremem diyordum ama yani neticede dikkat ettim .. kaçamak yapmadım..cuma hariç.. neden olmasın dedim... hani yiyip yiyip beklemiyordum değil demek istedim :))beyin fırtınası mı yapıyorsun hiippo
Sonra beraber zayıflatız annen ne zaman dönüyor
bu da nerden çıktı şimdi
her hafta bu olsa daha neBen 1 in üzerinde olur sandıydım, buna da şükür
5 yada 6 haftadır bende tartilmiyorummmekşıncı eflal
Amanın.. nasıl dayanıyorsunız kii :))5 yada 6 haftadır bende tartilmiyorummm
ne diyosun5 yada 6 haftadır bende tartilmiyorummm
Tebrik ederim canım çok iyi gitmiş. Sen handenin kiloya bakma o bu evrenden değil
Tebrikler canım güzel gitmişGüünayydııınnn 50 dklık yürüyüsümü yaptm vee geldiimm
Geçen hafta 78.0
Bu hafta 77.1
Fark -900gr
Yüzde:1.15(doğru hesapladysam)
Aklıma bile gelmiyor hippo cumalar hariç korumadayim en son 54.3 bakayım ya bir daha ki haftaya yada tam 8 hafta olunca tartilacagim tartısiz koruyabiliyor muyum kendimi tanıdım mi bakacagimAmanın.. nasıl dayanıyorsunız kii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?