- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Hedefi ucundan da olsa gör berna bence. . Haftaya beraber oluruz :))Mezun olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu
Niye dayanmayayim ya tartıyi dolabın üstüne kaldildirdim 2 haftam var yada bu cuma bakacağım çok almismiyim korumuş muyum vermiş mıyım yada bir daha ki haftayane diyosun
nasıl dayanıyosun kız
üzülme malim.. anlamadım ben de neden böyle oluyor yaKuzum tartım çok kötü adetim de gecikti şişim çok fena
Bildireyim kilomu
Geçen cuma :87,200
Bu cuma:86.9
Fark - 300
Özür dilerim
kuzucum vücudumuz makine değil ki yemedim ille de eksi göster diyelim.. -1.5 var elimizde daha nolsun yahu79u görmeyi cok umit ediyodum
Dün 80.3 tu kilom
Bu gün 80.2
100 grmckmi gitms
Oglen kereviz salatasindan sonrada agzima bise vurmadigim halde
canom şükür ki artı yok vücut dinlendi mi noldu? regl sonrasıydı aslında sağlam eksi gelmeliydi değil mi?SeLaMlaR
Uyanır uyanmaz tartıldım
Geçen hafta :55,6
Bu hafta:55,5
Fark.100 gr
Yüzde:0,179
Piiiüüüüü sabitten halliceyim yaw
Eki Görüntüle 2124464
@MiuLego @hepfit @Nevreste
kıskandım keşke benim olsa
Haftasonu istanbula gitcem ya hippo.kirk yılın basi geldin yemiyosun zirt birt durumu olcak.bi de ortakoye gitcem kumpirler gozume bakacakHedefi ucundan da olsa gör berna bence. . Haftaya beraber oluruz :))
Hangi günler istanbuldasın??Haftasonu istanbula gitcem ya hippo.kirk yılın basi geldin yemiyosun zirt birt durumu olcak.bi de ortakoye gitcem kumpirler gozume bakacak
nilişko deynepi zorla soyuyo
takım nereye gidiyordu...
miu içine ne kaçtı bugün senin
bak zaten kv süprüz yapmış gelmiş bende sana kaçacaktım bugün
Yaa kaptanım Allah senden razı olsun. İnan sen olmasan çok zordu.. çok seviyorum seni yaa
eşitlik falan yokSen de oynasın herkesle beni aldatiyorsun sonra bana aldatma diyorsun hayat eşit balim
Allah seni.. yok kızz.. veremem diyordum ama yani neticede dikkat ettim .. kaçamak yapmadım..cuma hariç.. neden olmasın dedim... hani yiyip yiyip beklemiyordum değil demek istedim :))
Sonra beraber zayıflatız annen ne zaman dönüyor
Ahh eflalim ah..Oğlanı okula götürdüm yine sorunlar sorunlar ağla ağla gözlerim balon oldu dünden beri.
Yağmur yağdı bir güzelde ıslandım, küçük ıslanmasın diye bebek arabasıyla jet hızında yürüdüm eve. Kalbim fena attı o kadar hızlı yürüdüm yani.
Birde öğretmenle konuşurken uyumuştu kucağımda dana kadar oğlan kolum koptuneyse ki zayıf 14 kilo.
Sana özelden msj attım bi baksana sana zahmetnilişkom bile cıbıldak istiyor artık
gel bze geeeelllll
kv de nerden çıktı şimdi ya
eşitlik falan yokhayat hep benim istediğim gibi olucuk
kafa gitti benim iyice
15 gün daha burda durur en az o
yahu hedef kilonda mısın şuan senMezun olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu
Benim oğlana da bir resim çizdir de analiz et igdeeeeD vitamini
Ben de özledimmm
İşteki uşaklara test uyguladık bu hafta. Resim çizdirdik onların analizleri gerekli velilerle görüşmeler derken kafam trilyon oldu
Akşam da dersaneye git. sonra eve gel spor yap duj al derken az bi tekrar yapıp uyudum. Bu hafta sakinim kuytularda buluşalım çiçeam
Yarin sabah gitcez nasipse pazar aksam donusHangi günler istanbuldasın??
mezun değilsin bernaaaaHaftasonu istanbula gitcem ya hippo.kirk yılın basi geldin yemiyosun zirt birt durumu olcak.bi de ortakoye gitcem kumpirler gozume bakacak
Haftaya kumpir yemek istiyormuş miu..yahu hedef kilonda mısın şuan sen
mezun olunca noluyor sankiiii
ben bu eksiyle mezun etmem biliyorsun boşuna düşünme bernaaaa
Kuzum inan hic bişey yiyesim yok atom çayı bitki çayı onu içince kendime anca geliyorum o yüzdenHasta hasta bu menü ne hani portakal hani maydonoz hani sebze hani nane limon beğenmedim
temammmSana özelden msj attım bi baksana sana zahmet
hayırHaftaya kumpir yemek istiyormuş miu..
Kuzum inan hic bişey yiyesim yok atom çayı bitki çayı onu içince kendime anca geliyorum o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?