Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

okulda oğlunla ilgili sorunlar mı kuzucum? öyle anladım bir an.. noldu anlat azcık

Gecen hafta 80.9
Bu hafta 78.5
Fark 2.4 kg
Yuzde 2.96
Tartimida suraya ilistirivereyim
@Melegiimm22 @MiuLego
Eki Görüntüle 2124279
tebrik ederim kuzucum
Bi bildirim de benden gelsin

Geçen hafta : 59.9
Bu hafta : 59.4
Fark : 0.5
Yuzde : %0.83

@MiuLego @Whiteblacklife @Sidelya95
Lan ağlama çıldırtma adami
Veremiyorum derken 500 g gitti
fitim nasıl oldun? hastalığın hafifledi mi minnak kuzum
Kuzum ilaç icip uyuyorum raporluyum evdeyim

Kardeşimin nisan kına düğünü için 3 tane abiye aldım
Hey gidi hey eskiden 46 beden giyiyordum 40 beden aldım kızlar çok güzeldi ya istediğim yere girmek istediğim elbiseleri seçip hepsinin olması ve hangisi alaçam diye kararsız kalmak

okulda oğlunla ilgili sorunlar mı kuzucum? öyle anladım bir an.. noldu anlat azcık
Evet canım. Okulda yapmaması gereken ne varsa hepsini ama hepsini yapıyor. Sürekli öğretmenden telefon geliyor. Gelmeyecek gibi değil yaptıkları rehber öğretmenle görüşmüstüm o da sizin sorunlar düzelince düzelir demişti, bizimki düzelmiyor işte yok olmuyor. Başka bir çare lazım, bugün yoktu rehber öğretmen, pazartesi görüşücez onunla tekrar. Psikiyatriste götürücem de netten randevu alınmıyor oraya. Hastaneden direk alınıyor heralde. Eşim de götürmüyor oraya. Kp e diyicem onunla gidicem başka çare yok. Yakın olsa hastane kendimde giderim sallamam hiç adamı.
Bir anne için çocuğuyla ilgili şikayet duymak çok kötü . Hiç arkadaşı kalmayacak bu gidişle
Tek başıma uğraşıyorum. Çok pişmanım oğlun okula başlamadan ayrılmadığım için bu adamdan hem de çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…