spora baaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkSpor bildirimi
45 dk lessie 3 mil 135 point
500 ip atlama 100 point
70 dk tempolu yürüyüş 175 point
Toplam 410 point
@nehirnil111 @begum75
Hanginizdeyim bilmiyoree bu hafta
Çok üzüldüm eflal, umarım bir an önce sorunlar çözülür, minik de kendine gelir..Evet canım. Okulda yapmaması gereken ne varsa hepsini ama hepsini yapıyor. Sürekli öğretmenden telefon geliyor. Gelmeyecek gibi değil yaptıklarırehber öğretmenle görüşmüstüm o da sizin sorunlar düzelince düzelir demişti, bizimki düzelmiyor işte yok olmuyor. Başka bir çare lazım, bugün yoktu rehber öğretmen, pazartesi görüşücez onunla tekrar. Psikiyatriste götürücem de netten randevu alınmıyor oraya. Hastaneden direk alınıyor heralde. Eşim de götürmüyor oraya. Kp e diyicem onunla gidicem başka çare yok. Yakın olsa hastane kendimde giderim sallamam hiç adamı.
Bir anne için çocuğuyla ilgili şikayet duymak çok kötü . Hiç arkadaşı kalmayacak bu gidişle
Tek başıma uğraşıyorum. Çok pişmanım oğlun okula başlamadan ayrılmadığım için bu adamdan hem de çok
Bak bak, şişko kaptan benlennnnn alay ediyor, onurumla yenildimLUNYA YI YENDİN DİMİ HİPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
LUNYAAAAAAAAAA YENİLDİN MİĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ
Psikolojik baskı vardıHe şike ne sikesi kız tartiya rusvetmi verdik
Heee yüzdeyi görünceizinli üye canom.. istense alınır listeye.. ama ben daha tanımıyorum ki pamıkı .. takım da tanımıyor.. listeye dümdük alamam.. bir de onun o kilosu ve yüzdesi listeye yansımayacak direk sen öyle sanıyorsun belki de.. bölünecek ilk girdiğinde :)
cuma telaşesi kıııız
şimdi iş yetiştiriyom ama pazartesi söz kutlayalım
capl lock açık kalmış
Sensin şişko sensin var mısın bu cuma tartılarımizi soyleyeyelim bakalım.kim siskoooooo hodri meydan beee
Bak bak, şişko kaptan benlennnnn alay ediyor, onurumla yenildimdişimdem tirnagimdam artırdığım %1.20 m var benim
Başım dikgururum yüce motivem tam
Tamamen duygusal değil miHeee yüzdeyi görünce
Sensin şişko sensin var mısın bu cuma tartılarımizi soyleyeyelim bakalım.kim siskoooooo hodri meydan beee
Laa karar verin bu senin mi ordekinmiördeğimmmmmmmmmmmmmmmm popomu neden herkese gösteriyorsun
evet benim popom sımsıkı taş gibi dimdik
Şişko miuuuuuHİPPO SENİN YÜZDEYİ İKİYE KATLAMIŞ NERDEYSE
BÖYLE DE EZE EZE YENİLMEZ Kİ AMA @hippotalamus ÇOK ACIMASIZSIN
BAK LAF SÖZLE KENDİNİ YENİLMEMİŞ GİBİ YAPTIRMAYA ÇALIŞIYOR AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
YENİLDİ
Geçti o tren artik bitirdik biz yarışı kaybettin beni istemedin ohh ohhEki Görüntüle 2124530
Aaaa kaptana bak ya kilo paylaşmıyor aaa kızlar şişko olmuş oooooo o yüzden paylaşmıyormus şişko kaptanımız varmış bizimTamamen duygusal değil mi
bir şey mi dedin vaytım duyamadım ben yaa
neyse canın sağolsun sonra yine dersin
sussana sen
Aaaa kaptana bak ya kilo paylaşmıyor aaa kızlar şişko olmuş oooooo o yüzden paylaşmıyormus şişko kaptanımız varmış bizim
Bizde yedikBak bak, şişko kaptan benlennnnn alay ediyor, onurumla yenildimdişimdem tirnagimdam artırdığım %1.20 m var benim
Başım dikgururum yüce motivem tam
Aaaa kaptana bak ya kilo paylaşmıyor aaa kızlar şişko olmuş oooooo o yüzden paylaşmıyormus şişko kaptanımız varmış bizim
HİPPO SENİN YÜZDEYİ İKİYE KATLAMIŞ NERDEYSE
BÖYLE DE EZE EZE YENİLMEZ Kİ AMA @hippotalamus ÇOK ACIMASIZSIN
BAK LAF SÖZLE KENDİNİ YENİLMEMİŞ GİBİ YAPTIRMAYA ÇALIŞIYOR AMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
YENİLDİ
Şişko miuuuuu
Kıskanç miuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?