Benim ayarımı sen bozdun ulaTamamen duygusal değil mi
bir şey mi dedin vaytım duyamadım ben yaa
neyse canın sağolsun sonra yine dersin
sussana sen
He ya senin 58 laf ediyor kendi 60 olmustur kesinŞişko miu
Psikolojik baskı vardı
Ay parçası olan popomdan mı bahsediyorsunuzz yoksaLaa karar verin bu senin mi ordekinmiMy SouL ün poposumu o da açıyordu bi ara nurlarda zu ha ha pu ha ha
benim tahminim 62 olduğu yönündeHe ya senin 58 laf ediyor kendi 60 olmustur kesin
Delübenim eşim de kabul etmiyor
ne desem duymuyor
çünkü kendisi yok
Şişko miu
eveeet konuş pambişim yaaaaaaaaaaaaa aynen öyle alla allaTerzi kendi söküğünu dikemezmis diğerlerini dikmektenanlasilan bizim kaptanımız da bizle uğraşmaktan kendi kilosuyla ilgilenemiyor
Tribini yirimcapl lock açık kalmış
Sen bu hafta tarafsizdinya bebemm çok öptüm
Benim ayarımı sen bozdun ula
iftira ata ata şişkolaştın vaytHe ya senin 58 laf ediyor kendi 60 olmustur kesin
Kız bizim kaptan daha yeni 51 ile mezun oldu.. şimdi anası yanında ondan azcık saldı .. sen onun karın kaslarını görmedin tabi :))Terzi kendi söküğünu dikemezmis diğerlerini dikmektenanlasilan bizim kaptanımız da bizle uğraşmaktan kendi kilosuyla ilgilenemiyor
lan ben bu öpücüğe aşığım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaSen bu hafta tarafsizdinya bebemm çok öptüm
Yaziylan
Muck muck muck muck muck
Emojiylen
ResimlenEki Görüntüle 2124544 sen olmasan ve 7. Takım olmasa ben bu kiloları veremezdim
eveeeet değilim onlar beni kıskanıyorHem bi kere şişko değil kaptanımızdimi kaptan yüzüm ak diyin hele
Ben çok beğendim menüyü, dolu dolu ama sağlıklı, oh be Hande yemek yediğini görmek çok güzel, ben çok endişeleniyordum kuş kadar menücük görüncemenüm
sabah
1 yumurta 1 dilim tam buğday ekmeği
2 çeri domates 1 salatalık 3 kaşık lor peyniri 2 ceviz 6 tane zeytin biraz maydanoz yarım limon
öğlen
6 kaşık yumurtalı menemen 1 bardak ayran 3 lokma kadar haşlanmış tavuk
akşam
7 hurma
1 kase yoğurt yiycem
birazdan sade bir kahve içerim yanındada 2-3 dilim portakal yiycem
su 2 litre
1 fincan doğadan yeşil çay
@MiuLego
@Melegiimm22
izne ayrılmıyorum vazgeçtim mi diyorsun anlamadımBu ay adet gecikmesi yaşadım hala olmadim 2. Adetim yaklaşmak üzere bu kadar odeliyken 1.5 kılo vermemi dukan birasi na veriyorum yoksa gram.oynamazdi spor da yapmadım bazı nedenlerden dolayo 20 30 dk yürüyüşü spordan saymıyorum en az 45 dk ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?