Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Burda nefesi kuvvetli biri var kesin :) ne zaman sıkıntımı yazsam peşine güzel bir gelişme oluyor. Oğlum geldi anne bugün çok akıllı durdum öğretmenim dedi biliyormusun dedi. Bende aaa çok mutlu oldum nasıl oldu bu dedim. İçimden bir ses anneni üzme bugün akıllı ol mutlu er dedi diyor :) acayip çocuk vesselam

Kollektif enerji gönderdik sana ve oğlana ondandır

Ayyyyy gördün mü eflalim
Bak şimdi nasıl mutlu oldum ben. Senin derdin hepimizin derdi oluyor hepimiz dua ediyoruz biliyorsun. Herşey daha da güzel olsun inşallah

Bırakıcam inşallah doğru diyosun aşırı tatlı kaptanım :) tamda orda kaybediyorum.

Kollektif enerji gönderdik sana ve oğlana ondandır

Hele laflara

Kitaplarım geldi sonunda Kemal Sayar-Ruh Hali. Gary Chapman - Beş Sevgi Dili

Ayyyyy gördün mü eflalim
Bak şimdi nasıl mutlu oldum ben. Senin derdin hepimizin derdi oluyor hepimiz dua ediyoruz biliyorsun. Herşey daha da güzel olsun inşallah
İnşaallah devamı gelir miu, öyle bunalmıştım ki bütün kaslarım ağrıyordu, kalbim sıkışıyordu, baş ağrımı demiyorum hiç. Sevdiğim bir ablamla konuştum birde, hep kendine yüklenmeyi bırak, sadece sen çekeceksin sıkıntıyı diye düşünme, umursamaz dediğim eşin de emin ol huzursuz oluyor sıkıntıya giriyor dedi.

Oğluma seni okula ben götürünce dağa mı mutlu oluyorsun dedim evet dedi bundan sonra ben götürücem alıcam. Yağmurlar var ama gerekirse kp le beraber gideriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…