- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Kacarsan kovalarim bonus takintiliyim daaaİvet börtdeyimdi sessiz sessiz kutluyodum vayta yakalandım :)) tşk ederim
Eve gidiyorum liste emin ellerde paylaşcam canom eve gidip müsait oluncaAnamm bizim liste nerde saat 7 oluyor
Mortimide yendim onu tutanlarida ha ha haBen çok beğendim menüyü, dolu dolu ama sağlıklı, oh be Hande yemek yediğini görmek çok güzel, ben çok endişeleniyordum kuş kadar menücük görünce
Bu menü eksi de getirir, şifa da verir
Ayyy kiz soyleyin su melege benle yarismasiiiiinO senle alakalı değilStorm- normal değil dimi kizlae
Ya çok tşk ederimhiç duygulanmıyorum ki gözüme soğan kaçtı
O zaman dans o zaman renk
İyi ki doğdun
Portekizcesini de yazayim
Parabéns pra você
Nesta data querida
Muitas felicidades
Muitos anos de vida!
(Tebrikler sana
Bu özel günde
Bol mutluluklar
Bol uzun yıllar)
bu ev interneti beni deli etti ya kesiliyor
paylaşabilirsem şu listeyi
annem yemek masasında bekliyor ben liste peşinde offffffffffffff
Ay gerçekten mi 100 gr eskiden olmak çok güzel bir duygu insan 100 gr a mutlu olur mu valla oldum. Bu haftasonu hep protein yemeye çalışacağım ananas i da deneyim 20 nisan a bişey kalmadı daha hızlı olmaliyimçakılllllllllllllll bir kere 100 gr eksidesin canom geçen cuma 86.1 idin :))))
amaaa az mı az çünkü geçen hafta da -400 idi.. acaba meta hızlandırıcı gıdaları denesen mi kuzucum
ananas
zencefil zerdeçal acı pul biber
vs vs gibi he?
ağlam oyyyyyyyyy
kuzucum haftalardır harika eksilerle geliyorsun .. normal bu.. kaldı ki -500 çok iyi rakam ve yüzden de iyi.. maşallahhhhhhhhhhh derim ben ancak
yemin et
O LA CAK bu iş
nilişkom tamamen aynı fikirdeyim ben seninle.. klo nasıl korunur ne kadar güzel örneksin o minnak kilo sınırının dışına asla çıkmıyorsun
haftaya bekle
hoşbuldum sidoşum oh be kavuştum size
kız ne demek ben de öyle
listedesin bir de
cıbıldak çıkacaksın ya
don sadece üstte bile başka hiçbişey yok
lan ben tel tokalarımı bile çıkarıyorum tartıya çıkarken.. bugün öyle tartıl sadece iç çamaşırı.. tartı bildirimler öyle oluyor ya
Mesaj 3kez geldi kaptanitommkızlar zor da olsa paylaştım internet gidik gönder dedim dedim ı ıh çok yordu
yemekler soğudu
takımda paylaşmadan asla paylaşıma taşımam bilirsiniz.. bugün böyle oldu.. tüm listeyi paylaşacağım takımda da ..
ama şimdi yemek masasına oturmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?