Doğum günün kutlu olsun bonuscanİvet börtdeyimdi sessiz sessiz kutluyodum vayta yakalandım :)) tşk ederim
kendine bunu yapma para versen 7 24 diyetisyen bilamazsin
Yeni yaşın hayırlı olsun. Öperim her yerinden bonusum benimİvet börtdeyimdi sessiz sessiz kutluyodum vayta yakalandım :)) tşk ederim
Doğum günün kutlu olsun bonuscan
Yeni yaşın hayırlı olsun. Öperim her yerinden bonusum benim
Yapma bunu bonus.. çok üzüldüm@MiuLego kaptanım eeee şimdi şöyleki ben 100.6 +1 diye bildirim yapmak istiyorum.
Aslında tam onu görmedim ama yediklerimin şişkinliğini kilo diye saymak istemiyorum. Yanlışmı ediyorum?
O zaman dans o zaman renkİvet börtdeyimdi sessiz sessiz kutluyodum vayta yakalandım :)) tşk ederim
Yapma bunu bonus.. çok üzüldüm
Cnm sen kurtuşmuştum 3 rakamlı sayılardan.. cnm bak seni en ama en iyi ben anlarım.
Bi ara başarı öyküme göz at istersen.. lütfen artık silkelen kendine gel.. hepimizi üzüyorsun en çokta kendini ...
O zaman dans o zaman renk
İyi ki doğdun
Portekizcesini de yazayim
Parabéns pra você
Nesta data querida
Muitas felicidades
Muitos anos de vida!
(Tebrikler sana
Bu özel günde
Bol mutluluklar
Bol uzun yıllar)
Doğum günün kutlu olsn bonuscum... nice güzel senelere...Bulamam tabi.
Cnm bak ben bu ara şöyle bir yol izliyorum.. bi hafta boyunca hangi gün ne yemek yapacağımı buzdolabına asıyorum.. hem diyete cuma tartısına uygun şekilde.. ona göre erzak ediniyorum.. sende dene.. bide menümü miu ile paylaşıp onay alıyorum..En çok beni hippo en çok kendimibakıcam ilk fırsatta. Bu saçmalıktan kurtulduğum an tıkır tıkır yoluna girecek inş biliyorum.
Bugün hüzünlenmiycem bende anlıyorum beni.
Sesin çıkmasa ne olur, benim için "Kız hiç sesim çıkıyo mu :))
Heeee özel olsun dedim, kim Portekizce kutlar etrafında, moral olsun bak taaaa dünyanın öbür ucundan destek var sanaÇok heycanlandım ula başka dilde kutlama :))
Çok tatlı bi smiley değil mi o??Sesin çıkmasa ne olur, benim için "" bu smile yeter
Bana Özel o, onla hava atiyorum benÇok tatlı bi smiley değil mi o??
Benim hep törpümü alıp tırnak bakımı yapmak aklıma geliyor bu smiley ileÇok tatlı bi smiley değil mi o??
Cnm bak ben bu ara şöyle bir yol izliyorum.. bi hafta boyunca hangi gün ne yemek yapacağımı buzdolabına asıyorum.. hem diyete cuma tartısına uygun şekilde.. ona göre erzak ediniyorum.. sende dene.. bide menümü miu ile paylaşıp onay alıyorum..
Bide en azından 7den sonra hiç bişi yeme.. bi tek onu bike yapsan faydasını göreceksin ..
Heeee özel olsun dedim, kim Portekizce kutlar etrafında, moral olsun bak taaaa dünyanın öbür ucundan destek var sana
Ver kiloları, kendine en güzel hediyen olsun
Doğum günün kutlu olsn bonuscum... nice güzel senelere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?