Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@MiuLego kaptanım eeee şimdi şöyleki ben 100.6 +1 diye bildirim yapmak istiyorum.
Aslında tam onu görmedim ama yediklerimin şişkinliğini kilo diye saymak istemiyorum. Yanlışmı ediyorum?
Yapma bunu bonus.. çok üzüldüm
Cnm sen kurtuşmuştum 3 rakamlı sayılardan.. cnm bak seni en ama en iyi ben anlarım.
Bi ara başarı öyküme göz at istersen.. lütfen artık silkelen kendine gel.. hepimizi üzüyorsun en çokta kendini ...

İvet börtdeyimdi sessiz sessiz kutluyodum vayta yakalandım :)) tşk ederim
O zaman dans o zaman renk

İyi ki doğdun

Portekizcesini de yazayim
Parabéns pra você
Nesta data querida
Muitas felicidades
Muitos anos de vida!
(Tebrikler sana
Bu özel günde
Bol mutluluklar
Bol uzun yıllar)

En çok beni hippo en çok kendimi bakıcam ilk fırsatta. Bu saçmalıktan kurtulduğum an tıkır tıkır yoluna girecek inş biliyorum.
Bugün hüzünlenmiycem bende anlıyorum beni.

En çok beni hippo en çok kendimi bakıcam ilk fırsatta. Bu saçmalıktan kurtulduğum an tıkır tıkır yoluna girecek inş biliyorum.
Bugün hüzünlenmiycem bende anlıyorum beni.
Cnm bak ben bu ara şöyle bir yol izliyorum.. bi hafta boyunca hangi gün ne yemek yapacağımı buzdolabına asıyorum.. hem diyete cuma tartısına uygun şekilde.. ona göre erzak ediniyorum.. sende dene.. bide menümü miu ile paylaşıp onay alıyorum..

Bide en azından 7den sonra hiç bişi yeme.. bi tek onu bike yapsan faydasını göreceksin ..

Planlamada sorun yok zaten bu işin yabancısıda değilim. Alışverişte hep ne yapcaksam onu alıyorum.
En çok takıldığım şeyleri bir kağıda yazıcam.
Menü paylaşımı işte en çok orda yanlış yapıyorum.

Heeee özel olsun dedim, kim Portekizce kutlar etrafında, moral olsun bak taaaa dünyanın öbür ucundan destek var sana
Ver kiloları, kendine en güzel hediyen olsun

Gerçekten çok iyi geldi ya çokta duygulandım ay balık burcundamı hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…