- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
HosgeldinTabi canım ola bilir insanlık hali işte...yazmış bana özelden de sağolsun...hiç tanışamadık kendisiyle...inşallah tanışıcaz artık...hepinizi tanımak tanışmak istiyorum...2hafta sonrakı cuma bomba gibi gelicem inşallah...o zamana kadar gider gelirim...ya minik bebişle çok zor...telefona hasret kaldım nerdeyse...
Makbussssssss mezuniyetini bir tüm beyaz ekmekle kutlayan makbusssss
Handeciyimresmen dozer gibi geçti üstünden
Kizzz saka bi yana kiyamam uykusuzluktan pert oldu melek onun skintisini cekti.Ama yine 1.5 verdi.Begenmiyo anamKız gayet iyi verdi yani sen biraz degusuk sun datlim patır patır veriyorsun aynı hızda alma ama dikkat et
Sizde hoşgeldiniz yarislara
Hosgeldinnn
Hoşbulduk.
Gaptan bi tane çileğinden yiyebilir miyimEki Görüntüle 2124622
Merhabaaaa.
Biz yan gruptan geldik @gokce41 ile. Bu da tanışma hediyemiz.
Ben de yazmadığın için üzülmüştüm söyliyim yani...istenmiyormuyum diyebeni zayıflatmak için bekliyorsun her halde...oh tonbul tonbul gelsin de kızların intikamını alayım diye dimi?
İyi yaptın canom en sağlıklısından yemişsin mis gibi@MiuLego
Bir bardak süt iki de ceviz yedim saat 18.30’da çok acıktım bugün
EveeeetMiu bildiri falan hazirliyordu hem çalışıyor hem okuyor sikisikti canim teslim etmesi gerekiyordu o sebeble
Gizzz çok özledim haEveeeet
Gizzz çok özledim ha
Ayy cnm kusura bakma msjını yeni gördüm ... çok teşekkür ederim.. buralara geleceğimi hiç tahmin edemezdim.. ama sayenizde ♡♡♡Kizlar herkwsi tenrik ederim
hippotalamus hayatının rakamını gordun farkındasın değil mi
@Sidelya95 @matematik61 kizlar sizde sağ gösteripValla masallah kötü halinizle bile yüzdeleriniz super
Bu ara karbon alır oldun 2 kaşık makarna beyaz ekmek simit canim hayirdirCuma menüsü
Sabah 6.30
iki zeytin
13.00 iki lokma simit
Öğlen 14,15
Zeytinyağlı pırasa
Akşam 19.00
Bi tabak kuru fasulye
Bi kase yoğurt
Pancar turşusu (tuzu çok az)
Narekşili soğan
2 litre su
40 dk tempolu yürüyüş
@MiuLegoWhiteblacklife begum75
Ya cok kötüsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?