Pastayı ye seni efsane yapalımŞu an karşımda yaş pasta var
Bu ara üstüste geldi farkındayım.ama iki kaşık ve iki lokmayı geçmedi hiçBu ara karbon alır oldun 2 kaşık makarna beyaz ekmek simit canim hayirdir
G gokce41 @miyaww__
Hoşgeldiniz
Otursanıza size aşağıdaki gibi minik sürprizler hazırladım
Eki Görüntüle 2124625 Eki Görüntüle 2124626 Eki Görüntüle 2124627 Eki Görüntüle 2124628 Eki Görüntüle 2124629
Boşluk doldurarak fantezi yap flavırVe en sevdiğim kr.k.nli k.s.t.n.l
Siz yapın ben sizi seyrediyimPastayı ye seni efsane yapalım
malipina
tevafuk55
hippotalamus
@Portakal Sulu Ordek
Ne dersiniz hanımlar?
Ben krokanlı kestane okudum. Ama öyle birşey var mı emin değilimBoşluk doldurarak fantezi yap flavır
Yesin sonra herkese duyuralımSiz yapın ben sizi seyrediyim
Ben de öyle okudumBen krokanlı kestane okudum. Ama öyle birşey var mı emin değilim
İyi mi yaptın bilemedim canım çok sürprizli ve misafir bir takım kendileri ama sevdimAman Allahim buda ne.. yan takima selam verim dedim amaaaa .... kactim ben
Hosbuldum miuuummYüzdemiz 1
Derece 3. Lük olacak
Çok iyi değil
Kötü hiç değil
Ama haftaya çok daha iyisi olacak size çoook güveniyorum
Cansınız ellerinize sağlık beee
@Cutemom007 kuzum mezuniyetin hayırlı olsun seabahar bir onaylasın da inşallah hatamız yoktur
Melegiimm22 listwye hoşgeldin
Hiç müsait değilim canlar kısacık yazıyorum şuan. Yoksa buraları donatırdım ponponlarla sizin için.
Müsait olunca gerekli kutlamaları yaparız
Bende kutlamıştım ki@suspushanimcim
@hepfit
Melegiimm22
Çok teşekkür ederim hepinize.
7.takım çok özel benim için. Buraya gelmeme vesile olan önce +90 dan arkadaşlarım oldu onlarla tanımış oldum.
Sonrası zaten @Ausencia .... ve @aeben ablacım hep diyoduki bi gelsen...
Hoşgeldiniz. Öncelikle profili fotonuza bir nazar boncuğu bırakayımİyi mi yaptın bilemedim canım çok sürprizli ve misafir bir takım kendileri ama sevdim
Hoş geldin aynura ablaTabi canım ola bilir insanlık hali işte...yazmış bana özelden de sağolsun...hiç tanışamadık kendisiyle...inşallah tanışıcaz artık...hepinizi tanımak tanışmak istiyorum...2hafta sonrakı cuma bomba gibi gelicem inşallah...o zamana kadar gider gelirim...ya minik bebişle çok zor...telefona hasret kaldım nerdeyse...
Yesin ya bence yesin evet evet yesinPastayı ye seni efsane yapalım
malipina
tevafuk55
hippotalamus
@Portakal Sulu Ordek
Ne dersiniz hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?