- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Ohhh ne güzel dedinSen korumaya geç ben sana gösteririm nasıl korunuyor, mesela 7 tane lahana dolma yiyebilirsin. Aaaa sen onu listedeyken yiyorsun değil mi?
@MiuLego listedeyken pirinçli lahana sarma hemde 7 tane yiyen ve saraya yenilen tevoya bisey de, hasta hasta benimle uğraşıyor
Görüyorsunuz birşey demeye gerek yok görüyorsunuz1 dilim değil
3 dilim değil
5 dilim değil
1 tam beyaz ekmeğe kaşarlı sucuklu hatta kesin yağlı tost =Cutemom007
@MiuLego
Hee ben nereye giderdim acabaçıkmayın annem siz listeden hiçbak kaygan zemin koruma ,kimi ciğercide kimi tostlarda
Canım başın saolsun.
Başınız sağolsun fatma abla
TSK ederim ablacım basınız sağolsun sizinde
Görüyorsunuz birsey demeye gerek yok görüyorsunuzSen korumaya geç ben sana gösteririm nasıl korunuyor, mesela 7 tane lahana dolma yiyebilirsin. Aaaa sen onu listedeyken yiyorsun değil mi?
@MiuLego listedeyken pirinçli lahana sarma hemde 7 tane yiyen ve esraya yenilen tevoya bisey de, hasta hasta benimle uğraşıyor
Ben de yazmadığın için üzülmüştüm söyliyim yani...istenmiyormuyum diyeayyy aynura canım ben bunu görmedim
dün hiç giremedim çalıştım hep
hoşgeldiiiiiiiiinnn
hadi bugün kilonu bildirsene
ben zaten seni bekliyordum çok sevindim şimdiiii
Oy kıyamam hastaymış da... hanimis hanimis kıyamam ben ona minnosmus daSen korumaya geç ben sana gösteririm nasıl korunuyor, mesela 7 tane lahana dolma yiyebilirsin. Aaaa sen onu listedeyken yiyorsun değil mi?
@MiuLego listedeyken pirinçli lahana sarma hemde 7 tane yiyen ve esraya yenilen tevoya bisey de, hasta hasta benimle uğraşıyor
Süs bakayım fırat seniOhhh ne güzel dedin
Miu bildiri falan hazirliyordu hem çalışıyor hem okuyor sikisikti canim teslim etmesi gerekiyordu o sebebleBen de yazmadığın için üzülmüştüm söyliyim yani...istenmiyormuyum diyebeni zayıflatmak için bekliyorsun her halde...oh tonbul tonbul gelsin de kızların intikamını alayım diye dimi?
Oy kıyamam hastaymış da... hanimis hanimis kıyamam ben ona minnosmus da
Geçmiş olsun minnosum
Acaba hala.minnos musun
Süs bakayım fırat seni
Hosgeldin canımBen de yazmadığın için üzülmüştüm söyliyim yani...istenmiyormuyum diyebeni zayıflatmak için bekliyorsun her halde...oh tonbul tonbul gelsin de kızların intikamını alayım diye dimi?
Tabi canım ola bilir insanlık hali işte...yazmış bana özelden de sağolsun...hiç tanışamadık kendisiyle...inşallah tanışıcaz artık...hepinizi tanımak tanışmak istiyorum...2hafta sonrakı cuma bomba gibi gelicem inşallah...o zamana kadar gider gelirim...ya minik bebişle çok zor...telefona hasret kaldım nerdeyse...Miu bildiri falan hazirliyordu hem çalışıyor hem okuyor sikisikti canim teslim etmesi gerekiyordu o sebeble
Hoş buldummm tatlım...Hosgeldin canım
Önce seviyorOy kıyamam hastaymış da... hanimis hanimis kıyamam ben ona minnosmus da
Geçmiş olsun minnosum
Acaba hala.minnos musun
Süs bakayım fırat seni
Heee gördüm
Vazgecip gitme olur mu?Hoş buldummm tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?