Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ohhh ne güzel dedin

Görüyorsunuz birsey demeye gerek yok görüyorsunuz

Menüm
Sabah 11:30
Az tereyağında 2 yumurtalı omlet
1 kızarmış tb ekmeği
1 kk peynir
Domates, salatalık, maydonoz,nane

Ara 14:00
2 yk yoğurt
2 gün kurusu

Ara 16:30
Domates, salatalık

Akşam 20:00
4 yk pırasa yemeği
3 yk erişte

Ara 21:00
1 çk un helvası

2,5 lt su
Sporu ekleyeceğim
@MiuLego Whiteblacklife

ayyy aynura canım ben bunu görmedim

dün hiç giremedim çalıştım hep

hoşgeldiiiiiiiiinnn
hadi bugün kilonu bildirsene

ben zaten seni bekliyordum çok sevindim şimdiiii
Ben de yazmadığın için üzülmüştüm söyliyim yani...istenmiyormuyum diye beni zayıflatmak için bekliyorsun her halde...oh tonbul tonbul gelsin de kızların intikamını alayım diye dimi?

Oy kıyamam hastaymış da... hanimis hanimis kıyamam ben ona minnosmus da
Geçmiş olsun minnosum

Acaba hala.minnos musun
Ohhh ne güzel dedin
Süs bakayım fırat seni

Ben de yazmadığın için üzülmüştüm söyliyim yani...istenmiyormuyum diye beni zayıflatmak için bekliyorsun her halde...oh tonbul tonbul gelsin de kızların intikamını alayım diye dimi?
Miu bildiri falan hazirliyordu hem çalışıyor hem okuyor sikisikti canim teslim etmesi gerekiyordu o sebeble

Miu bildiri falan hazirliyordu hem çalışıyor hem okuyor sikisikti canim teslim etmesi gerekiyordu o sebeble
Tabi canım ola bilir insanlık hali işte...yazmış bana özelden de sağolsun...hiç tanışamadık kendisiyle...inşallah tanışıcaz artık...hepinizi tanımak tanışmak istiyorum...2hafta sonrakı cuma bomba gibi gelicem inşallah...o zamana kadar gider gelirim...ya minik bebişle çok zor...telefona hasret kaldım nerdeyse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…