Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben yerim hepsini, zaten depresyondayım zaten listeye almıyor beni kaptan zaten öyle zaten böyle işte.. Takımımı düşünüyorum ben onlar yemesin ben onlar için alırım kiloları. Fedakarlık bunu gerektirir..

:KK47:
bak yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sinirli:
Çok ayıp hemen cıs yedin değil mi ? Kepin daha konmadı profiline. Verdiğin kiloların yeri soğumadı daha. Birileri gibi mezun olmasını ciğercide bir buçuk porsiyonla kutladığı gibi:ıslık: yakıştıramadım. :olamaz::KK48:
heee ciğercilerde magazine yakalanmıştı birileri :skandal:
Gidiyorum. Depresyonuma gireceğim yine. Beni bekliyor.
bak ya ne depresyonu o da kimmiş:63:
Allah'ım yine izinli değilim :KK17:

ne izni mezun etcez seni işte:KK8:

@MiuLego yikik iddaci miu napiosun canim:işsiz:
Haftayada mi melekci olcann sen
Benim taraftarlarim belli beee
Derdine yan:kahve:

melekçiyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:süslü:

:silah::silah::silah::silah::silah::silah::silah::silah::silah:

dur şöyle yazalım da kimseler çakmasın
senin alıntın sayesinde gördüm ördeğmmmm

bu yedğinin açıklaması var mı makbuşşşş

hemen söyleyeceğim sana kep vermesinler vermeyecekler makbuş :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

60 lara hemen geri döneyim mi dedin ne dedin yahu :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Cutemom007 Cutemom007 :KK12:

Vazgecip gitme olur mu?
yok tatlım buralardayım inşallah.bebişten vakit bulduğum sürece...
Hosgeldin:KK37:
Doğum kiloları hızlı gidiyor, inşallah çabucak zayıflarsın
hoşbuldummm...inşallah...bi keresinde 19kilo verdim şimdi 25vere bilirim bence...
:KK70:

Kuzuum olur mu hiççççç başımın üstünde yerin.. bekliyordum aksine gelmeni:)

Sadece benim en yoğun olduğum takıma giremediğim haftada gelmişsin ki tesadüf gördüm

Yoksaaaaaa bekleniyordun hoşgeldin:KK200:
hoş buldummm bitanem...bende çok istiyorum buraya yapışıp ta gitmemeyi ama takıma resmi olarak girmek deneme süremin başlaması için 2hafta izin ver bana...
Hoş geldin aynura abla :KK60:

Yesin ya bence yesin evet evet yesin :rolleyes:
hoş buldum...sende nickmi deyiştirdin?tanıyamadım kusura bakma kuzum...
ayyy buna sesli güldüm yaaa...

Az önce arkadaşla konuştum patron ve müdürler benden çok memnun kalmışlar. Gözleri hep üstümdeymiş hepsinin, çok çabuk öğreniyomuşum çok dikkatle izliyomuşum herşeyi. Bugün müdür bana alışıp alışmadığımı sordu ben de yavaş yavaş alışıyorum dedim, o da gayet iyi gidiyosun dedi sistemi çok çabuk öğrendin ürünleri de öğrenmeye başlamışsın dedi. :cool:

hoş buldummm bitanem...bende çok istiyorum buraya yapışıp ta gitmemeyi ama takıma resmi olarak girmek deneme süremin başlaması için 2hafta izin ver bana...

hoş buldum...sende nickmi deyiştirdin?tanıyamadım kusura bakma kuzum...ayyy buna sesli güldüm yaaa...
Aynura canım nasıl gidiyor.Bebeğin ile aranız nasıl seni çok yoruyor mu:KK19:

@MiuLego taze mezunumuz 1 ekmek arası birşeyler yemiş hem de beyaz ekmek:skandal:Ne yemişti onu unuttum:KK70:
Ekmek mühim detaya gerek yok:işsiz:

1 dilim değil
3 dilim değil
5 dilim değil

1 tam beyaz ekmeğe kaşarlı sucuklu hatta kesin yağlı tost = Cutemom007 Cutemom007 :eek:
@MiuLego

çok ayıp bir beyaz ekmeğe kaşar ve sucuk gömen ben değilim sensin.:işsiz: Neydi o ? Ha bir tam beyaz ekmeğe sucuk ve kaşar koyup tost haline getirmek :KK12:

:KK48::KK48:

afiyet olsun üzülme tamam miu görmezki bunları o hiiiiiiçççç geçmiş okumaz ki zaten :sus:

Cutemom007 Cutemom007 hem kepini verdirtmiycem
hem seninle 1 hafta kğsğcem
hem de kalbimi kırdın
mutlu musun :110:

Az önce arkadaşla konuştum patron ve müdürler benden çok memnun kalmışlar. Gözleri hep üstümdeymiş hepsinin, çok çabuk öğreniyomuşum çok dikkatle izliyomuşum herşeyi. Bugün müdür bana alışıp alışmadığımı sordu ben de yavaş yavaş alışıyorum dedim, o da gayet iyi gidiyosun dedi sistemi çok çabuk öğrendin ürünleri de öğrenmeye başlamışsın dedi. :cool:
İşte bu:KK9::KK9:
Hadi bakalım hayırlısı olur inşaallah:KK36:

O değilde miu cok pis dövecek beni söz veriyorum drngeleyecegim @MiuLego nolur üzülme kızma :KK200::KK200::KK200:
küsüm:63:

Sen korumaya geç ben sana gösteririm nasıl korunuyor, mesela 7 tane lahana dolma yiyebilirsin. Aaaa sen onu listedeyken yiyorsun değil mi?:KK67:
@MiuLego listedeyken pirinçli lahana sarma hemde 7 tane yiyen ve esraya yenilen tevoya bisey de, hasta hasta benimle uğraşıyor :KK61:

pirinçli miymiş bir de:KK57: ciddi misin:KK57:

Back
X