Temeem söz yapcam yarın bi alışveriş yaparım erken çıkcam işten. Plan yapalım derken bunu kastetmiştimMENÜ
spor
gayet iyi canom afiyet olsun.. spor yapıldı mı ?
kuru fasulye doğr günde yenmiş afiyet olsun menü güzel gayet .. bol su ve hareket lütfen kuru ödeminden kurtulmak için
nevoooooooooo nevoooooooooooooooo
menü çok iyi e akşam öğününden şu ekmeği kaldır lütfen yahu
yürüyüş gayet iyi.. hero sun bu hafta ona göre
sabah yememe sebebin tartı..
ama akşam yeme sebebin nedir tefo sabitten sonra
7 sarma nedir maks 3 tane yeterlidir..
bulgur mu pirinç mi?
bir de mercimek çorba ekstra karbon..
menü
hero sun.. ben anlamam bu haftaki regl sabitini haftaya çoook iyi eksi ile telafi zamanı.. ama 7 sarma ile olmaz olamaz olmamalı.. 7 sarma adedi çok fazla yahu
gayet iyi canom
ev dışında olduğun öğünü de atlatabilmişsin.. spor da var.. bu haftaki eksi azdı.. haftaya en az %1.5 yüzde gelecek
kahvaltıya bayıldımmmmmm
amaaaaaaaaaa
listedesinnnnn
UN HELVASI
ERİŞTE(Tam buğday makarna olurdu)
olmadı.. lütfen listede minnak da olsa cıs cos istemiyorum
sabah 2 lokma simite hayır çantada ceviz vs olmalı muz olmalı o yenmeli..
akşam kuru var doğru gün gayet iyi
ödemler için gereken yapılsın.. bu hafta eksi çok çok azdı ve hero sun biliyorsun
en az %1.5 gelecek mali.. ona göre.. sporu arttır derim.. acı ye bolca.. her sabah aç karna maydonoz tüket.. boooool su tüket..
olsun kızlara bi sopa çıkart 1. Olacaz gözüm nerde biliosunuz deee miunhn meşhur sözü
yok
3. olduk
heeeeeeeeeeeeeeeTemeem söz yapcam yarın bi alışveriş yaparım erken çıkcam işten. Plan yapalım derken bunu kastetmiştim
olsun kızlara bi sopa çıkart 1. Olacaz gözüm nerde biliosunuz deee miunhn meşhur sözü
Evet 15 yaşından beri sevgiliydik tabi benden 5 yaş büyük eşim öyle işte evlendik sonunda
senin dürtmeni biz anladık kuzummm
sopalık değildik yaaaa iyiydik maşallah kızlara
ama daha iyisi de olur
bi dürttüm sadece
yoksaaa çok şükür
he çok değilmişsen gı evlenmeye niyetin yok herhalcanım ben en çok 65 kilo idim
o rakamı tartıda görünce de diyete başladım :)
Ay bi kere diyetisyene sen ne anlarsin benim halimden hic yağsız süt ictin mi yediklerini saydin mi biliyorum halinden belli sen de o ne bulsa yiyip kilo almayanlardansin diye cemkirmistim@MiuLego sen önceden kilolu mıydun kız sende bizim gbi yaptın mı diyet
Kapya biber kız oheeeeeeeeeeeeeee
ananas bulursan al mutlaka
bitki çayı al kesinlikle
acı zencefil zerdeçal olabilir
kırmızı çarliston (adı bu mu lan) al
kabak yemeği tüket bolca
ve karbon çok yeme emi kuzum
Cok sevindim canım gözün aydınKizlarrrrrrrrrr kv gittiiiii hem de eşim kendisi götürdü hem babasini hem onu karşısına alip konuşmuş her secenegi sunmus annesine ve o secenekler arasinda bizimle yasamak yok.istersen ayri ev tutayim istersen kardesinle kal istersen otur evinde kal seklinde.ama sonunda burda kalmayi secersen de bana asla sen istedin kaldim diyemezsin ben huzur istiyorum baska bisey degil demis. baya da ciddi ve sert konusmus anlatirken bile gözleri doldu. Ama baya kafasi rahatlamis döndü. Keyfi yerindeydi.
Kapya demek istedin galibaheeeeeeeeeeeeeee
ananas bulursan al mutlaka
bitki çayı al kesinlikle
acı zencefil zerdeçal olabilir
kırmızı çarliston (adı bu mu lan) al
kabak yemeği tüket bolca
ve karbon çok yeme emi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?