Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

63 müüü,eele dümdük

Kizlarrrrrrrrrr kv gittiiiii hem de eşim kendisi götürdü hem babasini hem onu karşısına alip konuşmuş her secenegi sunmus annesine ve o secenekler arasinda bizimle yasamak yok.istersen ayri ev tutayim istersen kardesinle kal istersen otur evinde kal seklinde.ama sonunda burda kalmayi secersen de bana asla sen istedin kaldim diyemezsin ben huzur istiyorum baska bisey degil demis. baya da ciddi ve sert konusmus anlatirken bile gözleri doldu. Ama baya kafasi rahatlamis döndü. Keyfi yerindeydi.

Meni yazayım geçmiş okuyup sizip kalmadan. .
Sabah ılık limonlu su

13.00 çok acikmistim . Eve geldim bebelerden anca fırsat buldum
2 haşlama yumurta
Yesillk 3 minik domates
2 kaşık koz patlıcan 1 biber koz
7 zeytin
2 kk belki 3 süzme peynir
3 dilim kasar peynir

Aksam 18.00
Yarım tabak yarma bugdaydan pilav tereyağlı
2 tavuk but (incik gibi)küçük
3 yk karnabahar yemegi

22.00 çay. ( alışveriş yaptim . Eve gofret bisküvi aldım ama aaanyemedimmm
De 6 cigfindik 4 badem . Az üzüm. 2 hurma 2 kayısı kurusu. Biraz dut kurusu. .
Ya çay vakti bi açıkma gelmisti .. bide her kiyafrt oluo bana Die bi simarma mevcut

MENÜ
spor

gayet iyi canom afiyet olsun.. spor yapıldı mı ?

kuru fasulye doğr günde yenmiş afiyet olsun menü güzel gayet .. bol su ve hareket lütfen kuru ödeminden kurtulmak için

nevoooooooooo nevoooooooooooooooo

menü çok iyi e akşam öğününden şu ekmeği kaldır lütfen yahu
yürüyüş gayet iyi.. hero sun bu hafta ona göre

sabah yememe sebebin tartı..
ama akşam yeme sebebin nedir tefo sabitten sonra

7 sarma nedir maks 3 tane yeterlidir..

bulgur mu pirinç mi?
bir de mercimek çorba ekstra karbon..

menü

hero sun.. ben anlamam bu haftaki regl sabitini haftaya çoook iyi eksi ile telafi zamanı.. ama 7 sarma ile olmaz olamaz olmamalı.. 7 sarma adedi çok fazla yahu

gayet iyi canom
ev dışında olduğun öğünü de atlatabilmişsin.. spor da var.. bu haftaki eksi azdı.. haftaya en az %1.5 yüzde gelecek

kahvaltıya bayıldımmmmmm
amaaaaaaaaaa
listedesinnnnn

UN HELVASI
ERİŞTE (Tam buğday makarna olurdu)

olmadı.. lütfen listede minnak da olsa cıs cos istemiyorum

sabah 2 lokma simite hayır çantada ceviz vs olmalı muz olmalı o yenmeli..

akşam kuru var doğru gün gayet iyi

ödemler için gereken yapılsın.. bu hafta eksi çok çok azdı ve hero sun biliyorsun

en az %1.5 gelecek mali.. ona göre.. sporu arttır derim.. acı ye bolca.. her sabah aç karna maydonoz tüket.. boooool su tüket..

Bugün çok hareket ettim ekmek olmazsa sonra çok acıkıyorum.Ben 6-7 gibi yemek yiyorum ve gece 2 gibi uyuyorum
Hero mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…