- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Sagol canım valla gitmeye niyeti yoktu da pazar günü benim babam gelecek esime demistim bizimkiler bilsin istemiyorum kalacaksa bi yalan uyduralim diye.o da yemek yerken konusmus ben yanlarinsa yoktum.bernanin babasi gelecek ne istiyosun haberdar olsunlar mi anlatayim mi onlara demis.o da yok gotur beni ablama demis.bu sefer esim.de once.koye goturcem 3umuz bi konuscaz sonra gidersin istedigin yere demis oylece aldi gitti.Cok sevindim canım gözün aydın
Esini takdir ettim gercekten canımSagol canım valla gitmeye niyeti yoktu da pazar günü benim babam gelecek esime demistim bizimkiler bilsin istemiyorum kalacaksa bi yalan uyduralim diye.o da yemek yerken konusmus ben yanlarinsa yoktum.bernanin babasi gelecek ne istiyosun haberdar olsunlar mi anlatayim mi onlara demis.o da yok gotur beni ablama demis.bu sefer esim.de once.koye goturcem 3umuz bi konuscaz sonra gidersin istedigin yere demis oylece aldi gitti.
@LAydLiNe (13. Takim) ..... %-2.51CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 561. ETAP
TAKIM DERECELERI
1....%1.612......... 10.TAKIM
2......%1.278.........3. TAKIM
3......%1.095....... 7.TAKIM
BIREYSEL DERECELER
1......%3.02..... @missERE ( 8. Takim)
2.....% 2.56.... @geodal ( 3. Takim) ve @gncgl_55 (10. Takim)
3....%2,29.... @miyaww__ (10. Takim)
ETAP SONUNCUSU
Valla ben de makbusEsini takdir ettim gercekten canım
@MiuLego bısı Soyle bak uyuyamıyorum derdimden kep falan umurumda degil küsme
  ciğerime oturdu yediklerim hiç artıda degilim ki hem spor yaptım hemde ara öğün günü günü gecirdim dengeledim aslındacumaya kadar küsüm
cuma kilo bildirimine bakıp küslüğümü devam ettirme ya da sonlandırma kararı aliciiiiim
Ay bi kere diyetisyene sen ne anlarsin benim halimden hic yağsız süt ictin mi yediklerini saydin mi biliyorum halinden belli sen de o ne bulsa yiyip kilo almayanlardansin diye cemkirmistim
Ya hep seni süzüyorlar demekAz önce arkadaşla konuştum patron ve müdürler benden çok memnun kalmışlar. Gözleri hep üstümdeymiş hepsinin, çok çabuk öğreniyomuşum çok dikkatle izliyomuşum herşeyi. Bugün müdür bana alışıp alışmadığımı sordu ben de yavaş yavaş alışıyorum dedim, o da gayet iyi gidiyosun dedi sistemi çok çabuk öğrendin ürünleri de öğrenmeye başlamışsın dedi.
Ben de listede değilim ben de bu fedakarlığı yapabilirimTüm arkadaşlarım adına pastayı ben yiyebilirim.Ne de olsa listede değilim
Ne kadar fedakarım
İnşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?