Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gecmiyor aynuram.birde artìyor valla canlari saolsun.her anın tadini cıkar.ve kendin icinde birseyler yap.söyle düsün yarın çatır catır hakkını arayabilecek bir evladın var ne güzel.

Demek ki ödem var yani artı fazla değilse

Çok az canım bence şişkinlik var

Ahahhaha aklım karışmış

Aklıma geldi

Kesmiyor kapalı kapalı

Güle güle giy canım bende abiye bakıyorum
Saolasin canım bizim düğünler çok ben hızımı alamadım 3 abiye almıştım yeni 3 tane daha aldım.

Gız gittin yaban hırdavatçılara buralar sahipsiz kaldı, sahapsız kuzu gibi kim çekelerse gidiyom
kuzum hiç vakit kalmıyo yeminle.eve geliyom saat 6 oluyo.akşam yemeği bulaşık evi topla çamaşır as topla derken 11 olmadan bayılıyorum yatağa.kasapla da kanka gibi olduk resmenhiç memnun değilim aslında
sen de dünden razıymışın baksana

Çok güzel menü konyak simit dozunda başka karbon yok şahane

Bana da gerekiyor tatil ama nerdeeeeee
eflali toplayıp şehir şehir gezecez En son da Portekize gidip flavırı alalım ordan İspanya'nın güzel sahillerine inelim diyorum...
Biz toparlanmaya 1-2 ay olur o zamana da sahiller alev alev olur

Aynen öyle yaa bi de haftaya başlıyor vizeler napıcam bilmiyorum şu an önümde çikolatalar cipsler var ben tarçın çayı içiyorum

Hoşbulduk canım
Bir süre sonra canın istemeyecek. Ben de ev arkadaşıyla yaşıyorum. 45 kilo yiyip yiyip almayan cinsten. Her gün mutlaka fastfood yer kola içer gece yemek yer yatar ama tık yok. Bi de kafede çalışıyor. Sürekli eve pastayla gelir. İnan buzdolabında duruyorlar o yerse yeniyor yoksa doooğru çöpe...
Kendine 1 hafta zaman tanı. Her canın bişey istediğinde geçici olduğunu aklından çıkarma. Sonrası cidden kolay

Heh heh heh çoh keyifliyim
Feylesof aradı. Dedi kiiii ben çok göbeklendim kilo veremiyorum canım sürekli bişey istiyor. Yiyorum doymuyorum
Şeker orucuna başla yiğidim dedim
Takıl bana fit ol
Bugün hiçbir şey keyfimi kaçıramaz
Ne zalım manituyum ya Adama kendi ellerimle kilo aldırıp sonra da zayıflatıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…