- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Spor yapıyordumKız önemliye gelsene...
Gecmiyor aynuram.birde artìyor valla canlari saolsun.her anın tadini cıkar.ve kendin icinde birseyler yap.söyle düsün yarın çatır catır hakkını arayabilecek bir evladın var ne güzel.Ohooo 7.takım performansından bi şey kaybetmemiş hiç...uçmuş sayfalar...şimdilik bildirimlere baka biliyorum sadece.. inşallah sık sık geldiyim mesajları kaçırmadığım günler de gelicek...
Sagol canım benim...inşallah hepinizle bire bir tanışacağız...benim bi huyum vardır herkesi bire bir tanımak isterim
Sagol begümüm...yok tatlım ya bi şu gaz sorununu çözsek iyi olacak...uyku düzeni saati otursa rahat edicem.düzen hastası biriyimdir ben...o zaman rahat edicem inşallah...kızım 8aylıkken ilk girmiştim takımlara o zaman çok aktiftim...demekki vakit ayıra biliyordum iyice ..bu sefer de olucak inşallah.
Seninkileri de Allah bağışlasın canım...şu 5yaşında olan cadı çok yoruyo beynimi.hiç söz dinlemiyor ki...bi şeyi 50kere söylüyorum en son bağırdığımda yapıyo...ne zaman geçer bu hal bilirsin sen?
Hoş buldum ...Amin canım amin...evlatları sağlıklı iyi olan bi kadının mutlu olmamak için bi nedeni yoktur bence..
hoş buldum güzelim...
Bu sabah öyle oldu valla.aslinda yesillik iyi oluyor.haklısın canımSabah gözüm zeytin yeşillik aradı.onun dışında şahane menü spor da var mis miss
Gız gittin yaban hırdavatçılara buralar sahipsiz kaldı, sahapsız kuzu gibi kim çekelerse gidiyomortamı çok boş bırakmışım herkeşler nuri alço olmuş
Saolasin canım bizim düğünler çok ben hızımı alamadım 3 abiye almıştım yeni 3 tane daha aldım.Demek ki ödem var yani artı fazla değilse
Çok az canım bence şişkinlik var
Ahahhaha aklım karışmış
Aklıma geldi
Kesmiyor kapalı kapalı
Güle güle giy canım bende abiye bakıyorum
kuzum hiç vakit kalmıyo yeminle.eve geliyom saat 6 oluyo.akşam yemeği bulaşık evi topla çamaşır as topla derken 11 olmadan bayılıyorum yatağa.kasapla da kanka gibi olduk resmenGız gittin yaban hırdavatçılara buralar sahipsiz kaldı, sahapsız kuzu gibi kim çekelerse gidiyom
Allahım ne güzel söylüyorsun yavas yavas inrbilir miyim acaba yaa katı diyet yapınca ruh sagligım cok kötü oluyor yaDünün telafisi yapılmış makbus spor da var ne olur gel 55 kiloya 55 ile 59 arası koruma yap
Bilmemki
Emziriyormusun canim
Çok güzel menü konyak simit dozunda başka karbon yok şahaneMenüm
Sabah 9.00 da
Çeyrek simit
4 siyah zeytin
1 bardak çay
1 parca peynir
Ara 14.00
Yarım avuç kuru yemiş
1 mandalina
Akşam
18.00
2 servis kaşığı tavuk sote
2 servis kaşığı menemen
1 kase yoğurt
Şu 1.5 oldu 3e tamamlarım
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
@MiuLegonehirnil111
Nolmuş bebemortamı çok boş bırakmışım herkeşler nuri alço olmuş
Uyu uyu..ay gidip uyuyasım var .kasap da geç gelicek.en iyisi azcık dinlenmek
eflali toplayıp şehir şehir gezecez En son da Portekize gidip flavırı alalım ordan İspanya'nın güzel sahillerine inelim diyorum...Bana da gerekiyor tatilama nerdeeeeee
AyWhiteblacklife o tatilde hepimizi aç bırakır valla ay söyle canlandı gözümde sürekli ip alıyoruz sürekli yürüyorum zambağı Leslie si ay sürekli protein bitki çayı ... yoruldugumu hissettim az biraz güneşlenim
Bir süre sonra canın istemeyecek. Ben de ev arkadaşıyla yaşıyorum. 45 kilo yiyip yiyip almayan cinsten. Her gün mutlaka fastfood yer kola içer gece yemek yer yatar ama tık yok. Bi de kafede çalışıyor. Sürekli eve pastayla gelir. İnan buzdolabında duruyorlar o yerse yeniyor yoksa doooğru çöpe...Aynen öyle yaa bi de haftaya başlıyor vizeler napıcam bilmiyorum şu an önümde çikolatalar cipsler var ben tarçın çayı içiyorum
Hoşbulduk canım
Birisi 7 yasinda digeri 13 emmiyorlar artikEmziriyormusun canim
KorktunmuBilmemki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?