- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Bana da gerekiyor tatilSana sakin bir tatil gerekiyor stresi üstünden atman gerekiyor tekrar ayarların düzene girmesi için... yazdıklarında kendimi görüyorum stres is yoğunluğu bazen öyle bir vazgeçesim geliyor ki herseyden vazgeçip sadece uyumak ve yemek. Ağır yaşamlar da artık bunaltiyor. Eğer bu konuda bir çıkış yolu bulursan paylaşmayı u uma lütfen ben de senin gibi aynı durumdayım hala bu haftanın yorgunluğu çıkmadı üstümden kolumu kipratamiyorum
Ay@Bonus hangi bikinini giyecen kız tatilde
Bonus çok güzel
Sagol canım benim...inşallah hepinizle bire bir tanışacağız...benim bi huyum vardır herkesi bire bir tanımak isterimHos geldın canım bire bir hiç tanışmadık ama seni duydum ben nami diyar Aynura kaptan bebegin hayırlı uğurlu olsun canım
Sagol begümüm...yok tatlım ya bi şu gaz sorununu çözsek iyi olacak...uyku düzeni saati otursa rahat edicem.düzen hastası biriyimdir ben...o zaman rahat edicem inşallah...kızım 8aylıkken ilk girmiştim takımlara o zaman çok aktiftim...demekki vakit ayıra biliyordum iyice ..bu sefer de olucak inşallah.hoşgeldin
bebişi büyütmüşsünnasılsınız?
Seninkileri de Allah bağışlasın canım...şu 5yaşında olan cadı çok yoruyo beynimi.hiç söz dinlemiyor ki...bi şeyi 50kere söylüyorum en son bağırdığımda yapıyo...ne zaman geçer bu hal bilirsin sen?Allah bagislasin canım.benimkilerin biri 12 diger 7 yasinda.
Hoş buldum ...Amin canım amin...evlatları sağlıklı iyi olan bi kadının mutlu olmamak için bi nedeni yoktur bence..Hoşgeldin Canım, maşallah Allah bağışlasın evlatlarımızı
hoş buldum güzelim...hoşgeldin canım aramızaben fulya
Ay lütfen ona da binilsin ben muz a da raziyim ama muz batar mi kaç kilo taşıyor bilen var mı
Köşelerde gizlice yemek yerken gördüm ondan çektim
Eki Görüntüle 2124911
Şuna da bneriz de mi litfen binelim
Maşallah nası güzeller.
Bunlar varken nası bunlaıma giriyon bonus cidden büyük başarı
Hayaller
Eki Görüntüle 2124912
Hayatlar
Eki Görüntüle 2124913
TamamHemen haftaya cuma için bugünden çalışmalara başlıyorsun kuzucum hemeen
Çabuk gelen kilo çabuk gider değil miii?
Hadi cumaya kilo bildirimine bakıciiiimmmm
Kız önemliye gelsene...
Kız sen bizim msjlarda yokmuşsun
AyıpsınOhooo 7.takım performansından bi şey kaybetmemiş hiç...uçmuş sayfalar...şimdilik bildirimlere baka biliyorum sadece.. inşallah sık sık geldiyim mesajları kaçırmadığım günler de gelicek...
Sagol canım benim...inşallah hepinizle bire bir tanışacağız...benim bi huyum vardır herkesi bire bir tanımak isterim
Sagol begümüm...yok tatlım ya bi şu gaz sorununu çözsek iyi olacak...uyku düzeni saati otursa rahat edicem.düzen hastası biriyimdir ben...o zaman rahat edicem inşallah...kızım 8aylıkken ilk girmiştim takımlara o zaman çok aktiftim...demekki vakit ayıra biliyordum iyice ..bu sefer de olucak inşallah.
Seninkileri de Allah bağışlasın canım...şu 5yaşında olan cadı çok yoruyo beynimi.hiç söz dinlemiyor ki...bi şeyi 50kere söylüyorum en son bağırdığımda yapıyo...ne zaman geçer bu hal bilirsin sen?
Hoş buldum ...Amin canım amin...evlatları sağlıklı iyi olan bi kadının mutlu olmamak için bi nedeni yoktur bence..
hoş buldum güzelim...
Aynen öyle yaa bi de haftaya başlıyor vizeler napıcam bilmiyorum şu an önümde çikolatalar cipsler var ben tarçın çayı içiyorum
Arada geliler ya siye ondan dedim
böyle bir bohemlik efenime söyliyim varoluş sancıları filan. O manada
Hoşgeldiiiiin
Öğrenci evi zor evet gecenin bi vakti yemek siparişleri. Final vize zamanı stresten karbonhidrat denizinde boğulmaca falan filan
Ama istersen halledersin hepsini. Kararlı olduktan sonra önüne çikolata şelalesi koysalar atlamazsın
Hoşbulduk canımHoşgeldin cnm ♡♡♡
Bende türk kahvesi içtim nolmuşşş??Aynen öyle yaa bi de haftaya başlıyor vizeler napıcam bilmiyorum şu an önümde çikolatalar cipsler var ben tarçın çayı içiyorum
Hoşbulduk canım
Biz 3 kız rezervasyon yaptık 20 nisan da 2 gün büyük ada yapcaz ben dayanamiyorum vücudum her noktadan sinyal veriyor. Eşim bile geçen gün çok kotuydun diyor eve gelirken markete uğradım kasadaki çocuk bayılacak gibisiniz neyiniz var dedi yorgunluk uykusuzluk stres sanırım beni bitirecek vücut beyin nasıl dinlenir bu stres nasıl atılır akşam 10dan sonra ne yapılır kiBana da gerekiyor tatilama nerdeeeeee
Sabah gözüm zeytin yeşillik aradı.onun dışında şahane menü spor da var mis missMenüm
Sabah : 8:00 peynirli yumurta bir dilim cavdar ekmegi domates salatalik
Ögle: 13 : 00 4 yk taze fasulye,salata,yogurt
Aksam:17.00 tonbalikli salata
Su:2litre
Spor :1 saat tempolu yürüdüm (2.5x60=150)
@MiuLego @nehirnil111
Daha ne istiyorsun anlamıyorum bide beni düşün kesin kırmıştım çanağıHiihhiiiii
İyi yanı da var wayt ne zaman düşsem toto üstüne düşüyorum ağırlık merkezi orada
Kaya tırmanışı yaparken 5 metreden başka Kayaya bodoslama düşmüştüm de toto üstüne düştüm yoksa mazallah kafa göz patlatırdım, 1 hafta yürüyememiştim herkes dalga geçmişti Airbag çalıştı allahtan diye
kkuzu sen protein ağırlıklı beslenince iyi kilo veriyonSanki vücut hızım durma noktasona geldi neden böyle oldum ki bu hafta protein ağırlıklı beslenecegim
Su az ekmek fazla onun dışında güzel atlatılmış bı gün canimmmmSabah 09:00
1 incir
1 kayısı
1 tam ceviz
Kahvalti 10:30
3 dlm çavdar ( irili ufaklı) ekmek
1 tavada yumurta
7 zeytin
Peynir
Yeşillik
Akşam 17:00
Tavada tavuk pirzola 2 tane
Salata
2 bardak ayran
Kahve , 1 lt su
Dünün telafisi yapılmış makbus spor da var ne olur gel 55 kiloya 55 ile 59 arası koruma yapMenü paylasayim
8.30
Sabah 2 dilim peynir 1 yumurtalı mantarlı omlet salatalik roka
13.00
Ara
1/4elma yarım mandalina ufak bir muzun yarısı 5 yer fıstığı
Aksam 15.30
3 közlenmiş patlıcan 3 közlenmiş kırmızı biber 3 dilim ezine 2 zeytin 1 haslanmis yumurta
17.00 1 türk kahvesi 2 hurma
Spor 30 dk yuruyus jillian level 1 @MiuLegoWhiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?