Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

lan seni yerim ben bal böcüğüm benim aşk tomurcuğum benim

Günaydın ballarımmmmmm ayyy pardonnn cevizzzlerimmmm çiğ fındıklarımmmm geleceğin fitthatunlarııııı..nasıl bu kadar İNCELDİNNNNNN sorusunun gelecektekiiii muhataplarııııııııııı
Yeni haftaya başlıcaz inş
En başta sağlıklı
Huzurlu
Verimli
İşyerlerimizde ve evlerimizde verimli
Takımımızda boooolll eksili bol öuhabbetliiii bi hafta gelsin inş..
Kendimle ilgili hedeflerim
Cuma güzel bi eksinin coşkusunu yaşamakkkk
Sizinde aynı coşkuyu yaşadığınızz şahitttolmak
Ve sevgili kaptaniçe @MiuLego munn ağzındannnn
Eeeeliiiffff sende listedesin artık dahada dikkatli olll yoksa dikenli sopam varr efendim yan odamm varr tehditlerini duymakkk

Nasıl hedef ama

Günaydın canım hep beraber başlarız inşallah

Ay söylemeden edemicem hippo foto gönderdi bugün.. en eski kilolu hallerini de bilirim. İnanılmaz bir değişim.

Bildiğiniz 55 kilo gibi. Boyu uzun ya. Maşallahı var çok ama çok iyi ya.
bu foto gönderim işleri masıl oluyor yaaaa

istiyorum kuzum bi 70 olayım ilk hedef bebiş

Ooooo ismee özel akrıstişşer...vayy vayyvayyy
Günaydın
Bizler nefsimize yenilip ,doyamıyorum deyip yerken ,yapılan yemeği beğenmeyip burun kıvırırken rahat evimizde,bu menüyle vatanı savunan yiğitler vardıRuhunuz şad olsun ,sizlere minnattarız
ruhları şad olsun..rabbim ailelerine sabırlar versin inş...dğn bişey dansmstm size lütfen yatdmcı olurmsnz takımcanlarımmm???

Bunlar ıyıde yan odayı yanlış anlamışsın malipina dimi kız

Canım miu ya telden attım ben

Esra_4378 sen köyde değilmiydin la begenilerini görüyorum bende beğeniyorum orası ayrı

elfkkk normal kahvaltının yanına sahuruna süt ve ceviz ekleyebilirsin tok tutsun diye.
İftarınıda ekmeksiz yaparsan diyete uygun oluyor. Ara öğün yapıyosan oruçta 22 gibi meyve yoğurt olabiliyor. Ezan saatiyle bünyenle ilgili birazda. Meyveni sahurda da yiyebilirsin tabi.
Tam bilmiyorum ekmek yiyip yemediğini falan fikir işte :) kızlarda yazsınlar en mantıklı güzel gelen fikri sen alıver.
Benimde niyetim var oruca ama regl olucam sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…