Cis vero aman diyim bugün kontrollü gitKızlar pastırma cismi
Hafta sonlarını paylastik biz . Dün benimdi. Bu gün o kalktı sabahtan oglani doyurdü değiştirdiSlm kızlar sabah kalktım evi temizledim çocuğu yedirdim uyuttum evi temizledim spor neyimde yaptım eş kişisi daha uyuyor
Benim kocada yardım eder ama pazar günü ellesmicen onaHafta sonlarını paylastik biz . Dün benimdi. Bu gün o kalktı sabahtan oglani doyurdü değiştirdi
cıs değil canım. saf et o. ama tuzlu olduğu için 2 dilimi geçme bence.Kızlar pastırma cismi
hoşgeldiler o zamanSen de hiç kizamiyon bu kocana
Ben de sonunda adet oldum
Habibtemnasılsın kuzum? Sizin vize işleri noldu? Ben hastaydım giremedim bi ara, yazdıysan bi daha yaziver
Zaten adet yüzünden midem bulaniyor, kahvaltı öncesi bu mesajını okumak beni farklı diyarlara götürdü getirdi
Günaydınabooo fenaymış, ben kendimi güzel bulmuyorum, şuracıkta öleyim
banu 7 lerden hızla uzaklaşıyor 5 lere koşuyorduuuuu
Sissttt ürkütme ceylanı
Kız filavir aştı kendini restoran tadilatı yapıyor kocasıyla
Kuzu maliye trip atıyordum
Ben de çok fenayım ama evde de içim sisti, hastayken çok yattımhoşgeldiler o zaman.karnım ağrıyo.güyya arkadaşla yürüyüşe gitcektik ayakta durack halim yok.ev temizlik bekliyo ona da halim yok
Ayyyy çok güzellerSabah çığlık attı kızlar açtığını görünce.
Kupkuru soğandan bunları çıkarana şükürler olsun.
Çok güneş göremediklerinden biraz kısalar.
Eki Görüntüle 2125255 Eki Görüntüle 2125256
valla kahvaltı için kalktım mecbur yoksa yataktan hiç çıkasım yoktu.bi majezik alıp eve girişicem hala elektrikli süpürgem yok bekle alcaz bekle ben halledicem diyip duruyo herifBen de çok fenayım ama evde de içim sisti, hastayken çok yattım
OH iyi ya. Cemeni alınmış yaziodu yumurtali yedim de . temTeam çok yemedimcıs değil canım. saf et o. ama tuzlu olduğu için 2 dilimi geçme bence.
Döv bencevalla kahvaltı için kalktım mecbur yoksa yataktan hiç çıkasım yoktu.bi majezik alıp eve girişicem hala elektrikli süpürgem yok bekle alcaz bekle ben halledicem diyip duruyo herif
dövsem mi acep
Harika görünüyorlar bonusum maşallah bunu veren Rabbime sukurler olsunSabah çığlık attı kızlar açtığını görünce.
Kupkuru soğandan bunları çıkarana şükürler olsun.
Çok güneş göremediklerinden biraz kısalar.
Eki Görüntüle 2125255 Eki Görüntüle 2125256
Nasılsın tevoşum.. dün gece attığın videonın etkisinden çıkamadım valla :))Harika görünüyorlar bonusum maşallah bunu veren Rabbime sukurler olsun
evi bi kere kendisine temizletsem ertesi gün hemen alır benceDöv bence
Temizlet bence.. neticede artık sende artık çalışan bi kadınsın...evi bi kere kendisine temizletsem ertesi gün hemen alır bence
Iyiyim canım şimdi parka gidecez yavrularla.Nasılsın tevoşum.. dün gece attığın videonın çıkmadım valla :))
Herşey ni yere kadar anlaşılır ama köpekIyiyim canım şimdi parka gidecez yavrularla.
Kız ben onu başka bir sinema.sahnesi ararken şans eseri beyin yakan videolar diye tıklayınca gördüm
Ama.gercekten beyin yakıyor o dönemin senaristleri hangi kafadaydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?