Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın sabah sekerlerim. Sabah eşim kahvaltıya goturecekti onun yerine spor yapmaya gittik kendimi tebrik ediyorum bu konuda. Canım çıktı ara verince çok zor oluyormus çok yoruldum ama nasıl hesaplayacagim.

Toplam 60 dakika
30 dakika yürüyüş ama her 10 dakikada 2 dakika koşturdu.
15 dakika parktaki spor aletleri kol ve bacak çalıştım
4 kat merdiven çıktım 2 dakika
5 dakika alt karın kası çalışması (20 mekik 60 adet alt karın için egzersiz hareketleri)
30 tane Squad

Hala vücudum titriyor birazdan şeker olcecegim sabah 169 du eğer dusmusse harika bir iş yaptım demektir.

@MiuLego malipina nehirnil111 Whiteblacklife

Eşim kırmış, tam bir heyecanla gittim accık kızayım diye hevesim kursağımda kaldı geldim
Sen de hiç kizamiyon bu kocana

Halam gelmiişş yaşasıın
Rahatça uyuyabilirim artık
Ben de sonunda adet oldum

Hayırlı olsun hemsom allah kolaylık versin bol kazanclar
Habibtem nasılsın kuzum? Sizin vize işleri noldu? Ben hastaydım giremedim bi ara, yazdıysan bi daha yaziver

İçlerinde kurtçuklar varmışşşş

Minik siyah gözlü tatlış kurtçuklar

Sümük sosunda bekletilmiş kanlı balgamlı kurtçuklar

Yiyin yani isterseniz
Zaten adet yüzünden midem bulaniyor, kahvaltı öncesi bu mesajını okumak beni farklı diyarlara götürdü getirdi
Günaydın abooo fenaymış, ben kendimi güzel bulmuyorum, şuracıkta öleyim
Günaydın
Bizler nefsimize yenilip ,doyamıyorum deyip yerken ,yapılan yemeği beğenmeyip burun kıvırırken rahat evimizde,bu menüyle vatanı savunan yiğitler vardıRuhunuz şad olsun ,sizlere minnattarız

Günaydın kızlar
İyi pazarlar

Annemdeyim tartildim ve 68.8 geldim

Tartı farkı olabilir
banu 7 lerden hızla uzaklaşıyor 5 lere koşuyorduuuuu
Bunlar ıyıde yan odayı yanlış anlamışsın malipina dimi kız
Sissttt ürkütme ceylanı
Kuzu bu inşaat isi ne kendi evinizle mi alakali.. oyy ben 2 saat yapsam her yerim tututlur

@MiuLego yine de kasaptan vazgeçemiyor
Kız filavir aştı kendini restoran tadilatı yapıyor kocasıyla

Ne oldu neden Üzgün yüzün
Kuzu maliye trip atıyordum

Ya çakıl açlık şekerin 169 daysa sen hala neyi bekliyon kuzum ilacın falan yokmu?
Şeker yüksek diye aç durma daha kötü olur.
Şeker hastası olduğumuzu kabul etmek için daha ne gerekiyor ki? Tip 2 diyabet böyle işte.

günaydın kızlar mutlu pazarlarrr

kalktım kahvaltımı yaptım. zeytinyağlı incirimi yedim. mutfakta azcık işim vardı onu hallettim. bugün yine işlerim var ama azcık müzik dinleyeceğim sizinle yazışırken

biliyorsunuz benim hep wc sorunum oluyor. ve son zamanlarda şunu farkettim ki bu durum ciddi boyutta zayıflamama engel oluyor. önceden de bunu diyordum biliyordum ama ne bileyim şimdi daha bir ciddiye aldım. her gün düzenli olarak sabah zeytinyağlı incir yiyeceğim artık. dün hazırladım. kuru incirleri minik minik doğrayıp kavanoza aldım. üzerine sızma zeytinyağı ekleyip 24 saat beklettim. bu sabahtan itibaren de kürüme başladım. her sabah bu karışımdan aç karnına 2 tk yiyeceğim ve üzerine 1 bardak su içeceğim akşamları da yatmadan önce probiyotik içeceğim. onu içmezsem gün içinde kombucha çayı ve kefir içilecek. kvass da var tabi. yani probiyotik içecekler ve fermente edilmiş yiyecekler tüketilecek.

güzel besleniyorum o hafta çok güzel kilo veriyorum. ama bir bakıyorum ki haftasonuna wc de tık yok ve hemen ertesi hafta iştah tavanda bir şekilde karboya sarıyorum. ardından artılar geliyor. bu döngüyü kırmam gerek. bakalım bu formülle nasıl olacak. çünkü güvenilir kaynaklardan okudum; sürekli kabızlık yaşayan bireyler düzgün şekilde kilo veremez deniyor. gerçekten de öyle. yaşayarak öğrendim. güzel kilo kaybının hemen ardından tekrar artıya geçmek ruhumu da incitiyor hadi bana bismillah

Ayni beni anlatmissin bide ben kabizlik nedir bilmezdim son donemler ayni kiloyi vrriyorum sonra kabizlik siskinlik hop arti iyice psikolojim bozuldu diyet yapmiyorum diye rahat yiyince kosa kosa tuvalete gidiyorum

Ayni beni anlatmissin bide ben kabizlik nedir bilmezdim son donemler ayni kiloyi vrriyorum sonra kabizlik siskinlik hop arti iyice psikolojim bozuldu diyet yapmiyorum diye rahat yiyince kosa kosa tuvalete gidiyorum
kabızlık ruhumu da daraltıyor. hiçbir şey yapmak istemiyorum. depresif yapıyor beni. zaten mutluluk hormonu seratoninin %95 i bağırsaklarda salgılanıyormuş. % 5 i ise beyinde. yani ishal ve kabızlık durumlarında bağırsaklarda seratonin hormonunun salgılanmasında sorun oluşuyor. yenilikçi doktorlar, kabızlık varsa bağışıklık sistemi de çökmüştür çünkü bağırsak vücudun ikinci beynidir diyorlar. ben de bunu yaşayarak görüyorum. artık kafama dank etti. bu sorunu çözmezsem zayıflamak da hayal oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…