Çok güzeller hayran kaldımSabah çığlık attı kızlar açtığını görünce.
Kupkuru soğandan bunları çıkarana şükürler olsun.
Çok güneş göremediklerinden biraz kısalar.
Eki Görüntüle 2125255 Eki Görüntüle 2125256
Ben de de yok kilo verince iyice azalıyor şuanki hali ile kalsa memnun olacağımYaaa neden yaa bu grupta herkeste Toto varken bende neden yokkkk
Ben internetten seyrediyorum yoldayken bazen de yemek hazırlarkenKadın dizisiyle cakısıyor izleyemiyorum ki
6 gün öncesi olanlar var ya ondan alıyorum gecikmeyi bile bazen bekleyemiyorum. Dünya para bakınca25 tlmi
3.5 4 tl kiz eczanede
Sen.nasl bir test aliyon kizbebegin kac haftalik olduginu falanmi gösteriyo
Meze türü şeyler yapsan olmaz mıKızlar misafirim geliyo.. kendime göre bişiler hazırlıcam artık ama nee
Hayirlisi olsun Allah kucağına almayi nasip etsinBu arada 2. Çocuk yapmaya karar vrrdım
Eşimin kuzenının hanımı aklıma soktu
Çalışma lara baslıyorum
Duymayan duyanlara anlatsın
Meze tarzı hazırlıcam şimdi...Meze türü şeyler yapsan olmaz mı
babahannus yanina
güzel Yoğurtlu kereviz salatası
pancar salatası rokali
Börülce salatası
Kendimi kontrol ederim dersen patates haşlama ile üstüne yoğurt mantı sosu
Börek yaparsın böreği sen yemezsin kurtarmaz mi
Kiz sabirsz bekle adet gününü yazik paraya6 gün öncesi olanlar var ya ondan alıyorum gecikmeyi bile bazen bekleyemiyorum. Dünya para bakıncaHaziran a kadar rahatım nasılsa yasak mecbur korunacagiz.
Benım hat burda cekmiyor neti eşimin elinden kaptıkca bakıyorum canımEsra_4378 sen köyde değilmiydin la begenilerini görüyorum bende beğeniyorum orası ayrı
@elfkkk normal kahvaltının yanına sahuruna süt ve ceviz ekleyebilirsin tok tutsun diye.
İftarınıda ekmeksiz yaparsan diyete uygun oluyor. Ara öğün yapıyosan oruçta 22 gibi meyve yoğurt olabiliyor. Ezan saatiyle bünyenle ilgili birazda. Meyveni sahurda da yiyebilirsin tabi.
Tam bilmiyorum ekmek yiyip yemediğini falan fikir işte :) kızlarda yazsınlar en mantıklı güzel gelen fikri sen alıver.
Benimde niyetim var oruca ama regl olucam sanıyorum
Hani beraber yapacaktıkBu arada 2. Çocuk yapmaya karar vrrdım
Eşimin kuzenının hanımı aklıma soktu
Çalışma lara baslıyorum
Fulya havuç kemir ama doğrama bildiğin kemir, ben çiğnemekten yoruluyorum bi de mideme oturuyorkızlar son 1 haftadır iştahım çok açıldı. regl de değilim. nedendir ki ve nasıl keserimmutfağa gitmemek için zorluyorum kendimi
Bu arada 2. Çocuk yapmaya karar vrrdım
hadi hayırlısı olsun handecimEşimin kuzenının hanımı aklıma soktu
Çalışma lara baslıyorum
mor havuç var aslında ama az önce 2 tk şekersiz fıstık ezmesi attım ağzıma. yağlı ya şekerli de değil tok tutar diye. şimdi de kombucha çayı içiyorum. bol bol su bir de akşama balık salata var yemekte.Fulya havuç kemir ama doğrama bildiğin kemir, ben çiğnemekten yoruluyorum bi de mideme oturuyor
Bizim sağlık özel sigorta gebelik testi için daha çok para oduyorum kan tahlili için test ucuza geliyor ama bekleyemiyorum gecikmeyi hatta elimden gelse ilişkiden 3 gün sonra test yapcamKiz sabirsz bekle adet gününü yazik paraya
Yada git kan ver ondada hemen cikar
Barkod numaranida kaydet telefonuna evde kendin bak sonuca ben oyle yapiyodum
Gaza geldim yapacamHani beraber yapacaktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?