- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Kuzum dinlen bol bol, barsın ev pis olsunhoşgeldiler o zaman.karnım ağrıyo.güyya arkadaşla yürüyüşe gitcektik ayakta durack halim yok.ev temizlik bekliyo ona da halim yok
25 tl ne çakıl çok pahalı. Al gitti gidiyordan laboguick marka çoklu paket hem uygun hem erken gebelik testlerine on basarBunu bilmiyordum kolay bir yontemmis sürekli teste 25 tl vermekten sıkılmıştim
Ben bunu öğün niyetine yerim kızEki Görüntüle 2125332 Buyrun ara öğün yapalımyanindada süt var
Benim dediğimi al ilişkiden 9 gün sonra gayet net çıktı bendeBizim sağlık özel sigorta gebelik testi için daha çok para oduyorum kan tahlili için test ucuza geliyor ama bekleyemiyorum gecikmeyi hatta elimden gelse ilişkiden 3 gün sonra test yapcam
Kız milletin gazıyla bebe yapma, kendini ruhen hazır hissediyorsan yapGaza geldim yapacamsenke 3cuyu yaparız
Yuh iğde yuh hayır 85 taktığımı hatta 80 taktığımı bilmesem bende inanacamKuzum öyle dediklerine bakma. İnşallah yememişsindir şeker yok ama tatlandırıcı var. yoksa acı bişey olur. Tatlandırıcı da şeker kadar zararlı aman ha
Bu Sivas'ın havası gelmiyor bize bacım tatil diyorum tatil
Tatil demişken senin bikinili halini buldum kızEki Görüntüle 2125343
Çakıl iş değişme imkanın yok mu. Bu iş seni tüketiyorBiz 3 kız rezervasyon yaptık 20 nisan da 2 gün büyük ada yapcaz ben dayanamiyorum vücudum her noktadan sinyal veriyor. Eşim bile geçen gün çok kotuydun diyor eve gelirken markete uğradım kasadaki çocuk bayılacak gibisiniz neyiniz var dedi yorgunluk uykusuzluk stres sanırım beni bitirecek vücut beyin nasıl dinlenir bu stres nasıl atılır akşam 10dan sonra ne yapılır ki
Hersey yolunda giderse haziran da 1 kutu alacagim25 tl ne çakıl çok pahalı. Al gitti gidiyordan laboguick marka çoklu paket hem uygun hem erken gebelik testlerine on basar
Al al hem hesaplı hem çok iyi o markaHersey yolunda giderse haziran da 1 kutu alacagim
Zaten suan cok tok hissediyorum aksam belki yemem cok ackmazsamBen bunu öğün niyetine yerim kız
Ay düşüncesi bile heyecanlıBenim dediğimi al ilişkiden 9 gün sonra gayet net çıktı bende
Aynen canım badem muz süt ucu bir arada bomba olmuş zatenZaten suan cok tok hissediyorum aksam belki yemem cok ackmazsam
Aynen oyle yaparm buyuk ihtimalAynen canım badem muz süt ucu bir arada bomba olmuş zatenyoğurt yersin acıkırsan
İnşaallah görürsün canım o çift çizgiyi çok güzel bir duygu tabi ki. Ve inşaallah sağlıklı bir şekilde se devam eder gebeliğin, mesele hamile kalmakta değil biliyorum sağlıklı bir şekilde devam etmesindeAy düşüncesi bile heyecanlı
Oyy nasıl oldun mali?kızlar çokkötü midem bulanıyo ya başım da dönüyo bu tavuk beni zehirledi mi acaba çok kötüyüm
Evet o kabızlık yapar dukan diyetinde de de vardı yapıyor diye okumuştum sanki.Wc yine sıkıntılı
Yulaf kepeği mi bana yapıyor bunu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?