tam buldun yapacak adamı.ben Türkiye'ye gidince yapıyo ancaTemizlet bence.. neticede artık sende artık çalışan bi kadınsın...
Valla eskilerde masum değilmiş biz sadece unutmuşuzHerşey ni yere kadar anlaşılır ama köpek
sapıklık hep vardı da bu kadar ayyuka çıkmıyodu şimdiki gibi.teknoloji sağolsun herşeyi ortaya dökmeye birebirHerşey ni yere kadar anlaşılır ama köpek
en sinir şeyyKızlar aksama misafir gelecekms eşimin ablası ailesi anlamıyorum yà. Ben cagirmadan neyin gelmesi bu. Annesini gorecekms. Yemek saatinde gelecekle . .neler hazirliycm şimdi. . Ev dünden evde olmayinca curcuna. . . Öf yaa. Sınır bozucu . Kalkıp temzlik alışveriş yemek hazirligi yapsm. Bebeler uyurken dinlenemesem pert olurum akşama. Uyurken bu işlere girismesem uyanınca yaptrmazlar. Oyuy
Anlaşıp aynı gün aynı doktora gidelim senleAl benden de o kadar. Hala ceee dedi gitti tam gelmeyince hormonlara da baktıramadım. Sabahtan beri bi belimden bi karnımdan ağrı giriyor. İştah desen dünyaları yesem accık da Marsın tadına bakayım derim. Bir olup Sivasta isyan çıkarmayalım mı eflal
Tam adamını buldun iki çocukla deli bir kocaylaSivastan bi ayaklanma başlatsak eflalle. geze geze tüm yurttan hepinizi toparlasak o zamana havalar da ısınır 7. takım olarak tatile gitsek şöyle 1 hafta... Oooooooo nası güzel olur yaaaa
Gene uçtum galiba
Len füze diye diye nazar ettiniz acıyor füzelerimEki Görüntüle 2124880
Tam olarak bu şekil hayal ettim seni begüş
Çocuk yoh. Heriflere bırakın anacım kızkıza gidecez
Deşme yaramı deşme. 80 beden içinde kayboluyorlar. Geçen 75 bedene bakayım dedim. Yeni ergen i kızla anası da bakıyordu. Ana tam bizim eflal gibiydi füzeli müzeli. Bell ki kız da öyle olacak...
Biraz da genetik. Benim anam sağolsun hiç faydalı bişey aktarmamış. Basen vermiş genlerden bi de ufak göğüs
Benim şimdiden batıyor düşün. 50 olunca hiç oturamamVar emin ol hatta bı sure sonra o totondakj kemikler başına bela olacak kuru yere oturamayacaksin az otursan batacak
Benim Her yerim orantılı çok şükürBegusum fotosu eflalim füzeleri ki bende önceden 95 takiyordum şimdi 80b bana ver Allahım onlardan al bana ver aminn. N
Bendede kemik yok.bilekler ip ince bu toto bu bilege ait degil dersin.lop etim sanırımBenim şimdiden batıyor düşün. 50 olunca hiç oturamamçünkü benim kemikler çok iri
Benim maalesef çok kalın kemiklerBendede kemik yok.bilekler ip ince bu toto bu bilege ait degil dersin.lop etim sanırım.iyi tarafi kemik batmasi derdim yok zayiflayabilirim.
Eflal bana Toto deme ya gerçektende en sinir olduğum yer vücudum da 84 cm diye Toto mu olur ya halinin üstüne 5 dk otursan totomun acıdı diye kalkıyorum hemen kemikler meydanda resmen et namına bı halt yokBenim Her yerim orantılı çok şüküraz hava atayım totom da iyidir yani
Yaaa neden yaa bu grupta herkeste Toto varken bende neden yokkkkBendede kemik yok.bilekler ip ince bu toto bu bilege ait degil dersin.lop etim sanırım.iyi tarafi kemik batmasi derdim yok zayiflayabilirim.
Salı aksamlari son hallerini gösteriyor 10 yıl sürmüş programAmin. Canim izlerken benim bacaklarim sızladı.kadın simdi nasil acaba?
Benim 2 hamileligi de eşim ruyasinda gördü ve doğru çıktı belirti ve gecikme yokkenYok kuzum yürüyüş ve oryantalden başka bişey yapmıyom.ben 24 günde bir olurum hep. Bugün 26. ya da 27. günüm kuzum yani teste erken daha. Hamile değilimdir olsa hissederim kadınlar hep öyle diyo bilmiyom ben anlamıyuur hamilece
Kardesimde senin gibi.Benim maalesef çok kalın kemikler
Canım vereyim sana yarisini sıkma sen o güzel canını.Yaaa neden yaa bu grupta herkeste Toto varken bende neden yokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?