Benim çekip apseyi temizledik dedikleri diş şişmişti, meğer tam temizlenmemiş. İyi temizlenmemiş olmasin?Öyle böyle dış ağrisi cekmiyormus sol yanağın komple şişti ağzımın içine apse akıyor bı dış yaptirdim yaptiracagima pişman oldum bu ne yaaa kaç aydır yetti canima
Geçmiş olsun. Yemek de yiyemiosundur şimdiÖyle böyle dış ağrisi cekmiyormus sol yanağın komple şişti ağzımın içine apse akıyor bı dış yaptirdim yaptiracagima pişman oldum bu ne yaaa kaç aydır yetti canima
Ayyy çok geçmiş olsun waytÖyle böyle dış ağrisi cekmiyormus sol yanağın komple şişti ağzımın içine apse akıyor bı dış yaptirdim yaptiracagima pişman oldum bu ne yaaa kaç aydır yetti canima
Ben de anavatan derim normalde de şimdi ben kıbrıstayım ya ondan benimki yavru vatan sayılırTüh pek heveslenmistim
Şimdi biz buna anavatan diyorduk sen yavru vatan mı diyorsunne iğrenç bir espri oldu be
Bize sökmüyo öyle şeyler onla olsa şimdiye kırk kere hamileydimKız bir şeyi 40 kere dersen olur demişler, bu ay yumurtlama gününe dikkat et
Sen iyi calismiyorsun demekkiBize sökmüyo öyle şeyler onla olsa şimdiye kırk kere hamileydim
aynı bennnnBizim sağlık özel sigorta gebelik testi için daha çok para oduyorum kan tahlili için test ucuza geliyor ama bekleyemiyorum gecikmeyi hatta elimden gelse ilişkiden 3 gün sonra test yapcam
ooo wuuu hic görmedm marketlerdeEki Görüntüle 2125340
Şekersiz tadelle 88 kalori
Bana bunu dedin ya Allah tependen bakar yamulursun mazallahSen iyi calismiyorsun demekki
Spor yapamıyorum bu aralar 2 hafta falan sonra başlıcamGüzel menü canım fakat senin kilo az zaten o yüzden menülerini spor ile desteklenem gerekiyor spor yap lutfen
Haklısın canım kızım a ac bitir alıyorum o da bıraksam hepsini nyiyor :) onun zararını azaltayim nderken en iyisi almamamkSadece salami sevmedim tefo çok sağlıksız salam onu .dışında şahane menü suyu bol iç ödem için canim
Çok geçmiş olsun dış ağrısı en zoru diyorlar.. rabbim sifa versin canım.Öyle böyle dış ağrisi cekmiyormus sol yanağın komple şişti ağzımın içine apse akıyor bı dış yaptirdim yaptiracagima pişman oldum bu ne yaaa kaç aydır yetti canima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?