Hurma az fazla geldi canim onu iftar sonrasi arada tatlinihtiyacin icin tuket bence2 yumurta
1 kk light beyaz peynir
1 yk lor peynir
Maydonoz
1 dilim tb
Süt
3 hurma
Nasil sence
Tirmalamasin diyeHep beraber hurmaya taktık :))
Keşke bende tutabilsemBende oruç tutim... 2 haş yumurta yerim
Ne tırmalamasın kız :))Tirmalamasin diye
9 gün borcum var.. başlıyım ramazana 2 ay var...Keşke bende tutabilsem
Bişey yemedim ütuye dalmisim saat geçmişsadece peynirli yumurta ye bence. ekmeği yeme. saat 20.00 oldu zaten.
Ooyyyyy bana borç demeeee çok fena9 gün borcum var.. başlıyım ramazana 2 ay var...
Ayy ne güzel . Ben hiç dayanamyorm . Hele ki süt verio olmak. Çok su içmek gerekBende tutucam yarın rabbim kabul etsin
57,4 cıktı+2 gitse kilo almamışım bi önceki haftaya göre diye sevinicem, çünkü iyileseyim diye portakal suları ballar limonlar sütler havada uçuştu
Oyle yapim insaAllahHurma az fazla geldi canim onu iftar sonrasi arada tatlinihtiyacin icin tuket bence
Ay yok gitmeyin aile yanına canım yapamazsınız, şöyle Güney’e kaçın ya da Ege’yeBen de düşünüyorum Adanaya gitmeyi ama eşim çok istemiyor bi de biz hep ailemizden uzaktik yaklasinca her iki tarafa da birseyler ters gider mi diye korkuyorum burda çok bireysellestik çok ozgurlugumuze duskunuz rahat bir evliligimiz var ama Adana da öyle devam edemeyiz aileler ev ziyaretleri farklı kültürler bakış acilari hersey bizi zorlayacak. Tatillerde bile her gittigimizde kavga eder olduk biz normalde hiç kavga etmeyiz ama Adanaya gittiğimizde kavga ediyoruz ikimizin de huyu değişiyor. Herkes sitem ediyor 7 gün tatilimde ev ziyaretleri beni boguyor ve ben de eşimi boguyorum gitmesek sitem üstüne sitem oysa ben bu 1 hafta tatili aylarca bekliyorum. Artık 1 hafta tatil 1 hafta aile gezisi yapıyoruz başka türlü olmuyor
Göbeğim davul gibiBu aralar hafif bendede basladi ya.bayagidir olmamisti
Yediği hurmalar ayNe tırmalamasın kız :))
Öpücüğü öpücükleOyle yapim insaAllah
bende emzirirken tutamadım canım sen emziklisin yemezsen çocuk doymazAyy ne güzel . Ben hiç dayanamyorm . Hele ki süt verio olmak. Çok su içmek gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?