Evet ya o menüler yüzünden bunalıma gördüm zaten ama bu da artı getirmez bence sabit ama yarınaGüzel menü makbusum ama sana artı getirebilir diyetisyen menülerin biraz kıtlıkti açıkçası o yüzden bilemedim
Gelmiş geçmiş olsun canım. Bundan sonraki süreç sağlıklı bir şekilde ilerler inşaallah.Ilk hamileligim anlasilamadi ve ben agir bir grip gecirdim kortizonlu ilaclar kullandim ve bebek icin kurtaj olmam gerebilecegi soylendi bebek saglikli olmayabilirdi. Korkulu bir 3 ay gecti ani şeker yukselmesinden kalbi durdu. Benim kalp ritmim 140 in üstüne çıkınca bebeğin kalbi de durma tehlikesi geçiriyor. Ilk hamileligime kadar şeker yoktu hamilelikle başladı sonra birden düzeldi mayısta inatci dış gebelik ile yeniden başladı ama bu sefer düşmüyor daha doğrusu insülin ve diğer değerler düzelmiyor. Tüpte çok fazla büyüdüğü için iğne tedavisi oldum kilo olunca dozlari yüksek vurdular o da değerlerimi bozdu ama tuplerim alinmadi onun için sansliyim normal yolla yine hamile kalabilirim.
@MiuLego Vücut Ölçülerim
Göğüs: 88
Bel: 72
Göbek: 80
Basen: 96
Bacak: 52
Kol : 27
Bak ayva göbeğim nasılda çıktı ölçülerde
Ben de yemekten sonra çöktüm kaldım, benimkilerde bekliyorBebeleri yıkadım kendim yıkandım. Çayın altını açtım, dağ gibi katlanacak çamaşırlarımla geldim el atıverin
Yapar insaAllah ya cok zor Allah yardmcnz olsun inşaAllahKüçük yine yapmıyor tuvaletini, üç tane ilaç veriyorum birini çok sıkışınca ver dedi doktor, sabah verdim az önce yine verdim fitil yaptım tık yok. Ayy çok üzülüyorum yakarnı davul gibi. Gece uyumaz yine sancıdan. Yaptı rahatlasana be yavrum ah ah
Ay kuzum ben de küçüklükten beri kabızlık çekerim, ne güzel sen ilgileniyorsun. Benim kabız oldugumu bile farketmezlerdiKüçük yine yapmıyor tuvaletini, üç tane ilaç veriyorum birini çok sıkışınca ver dedi doktor, sabah verdim az önce yine verdim fitil yaptım tık yok. Ayy çok üzülüyorum yakarnı davul gibi. Gece uyumaz yine sancıdan. Yaptı rahatlasana be yavrum ah ah
Ha bide dogumdan kalan vicik vicik gobegimi sevmiyorimBende bi olcim dedimm
Bel 78
Ust bacak 68
Göbek 94
Kol 30
Basene metrem yetmedi 100 lukle olcuyodum
belimi seviyorum en ince yerim orasi
En.kalin cok toto ve alt bacakhic sevmiyorum hicccc
Farketmememiz mümkün değil ki canım bir hafta yapmadığı oluyorAy kuzum ben de küçüklükten beri kabızlık çekerim, ne güzel sen ilgileniyorsun. Benim kabız oldugumu bile farketmezlerdibağırsağım uzunmuş küçüklüğümden beri böyleyim yani, inşallah senin minik tutmayı bırakır
Sağol canım aminYapar insaAllah ya cok zor Allah yardmcnz olsun inşaAllah
Kuzum benim en düzenli halim(probiyotikler, kuru kayısı, incir, zeytinyağı tüketiyorken ki) 3 günde birFarketmememiz mümkün değil ki canım bir hafta yapmadığı oluyortamamen kendi tuttuğu için, ilaçla düzelecek bir şey olsa keşke. Bağırsak uzunluğundan bende şüpheleniyorum çünkü abisi de öyleydi hala düzenli yapmaz , ablamın birinin de uzunmuş genetiktir belki. Mesela ben süt içince kabız olurum iki oğlum da aynen öyle , çoğu kişi tam tersi süt içince cır cır olurmuş ya abur cubur vs yasak dedi doktor oğlana ama nerdeee eşim bile bile alıyor sonra da yapmıyor diye kafayı yiyor
Birde bezi bıraktır ondan demiyor mubüyük oğlumu 2 yaşında alıştırdım güya ama gel gör ki o da bezliyken korkup tutmaya başlamıştı bunu hesaba katmadan bıraktırdım, büyük tuvalet icin tam iki yıl uğraştım canım neler çektim bir bilsen , küçük tuvaletini yapıyordu ama büyüğe gelince yok. Stickerlar çizelgeler ödüller vs neler neler. Sonunda kendi kendine düzeldi.
Şimdi ben küçüğün bezini bu halini bile bile nasıl bıraktırabilirim ki , yaşayacaklarım belli. Zor işler ya
Ay seninde çok zormuş canım yaKuzum benim en düzenli halim(probiyotikler, kuru kayısı, incir, zeytinyağı tüketiyorken ki) 3 günde biren kötüsünü de tatile gitmeden yapıp tatilden dönünce yapmak diyim 1 haftalık tatilde yapmadan dönebiliyorum, özellikle stres yaptığım biseyler varsa kitleniyor sindirim sistemim.
Allah kolaylık versin kuzum, bu olayı çekmeyen bilmez, nasıl kıvranıyordur kuzuumarım çözersin ya
Valla kolonoskopi de yaptirttilar bisey çıkmadı, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, dr senin doğalın bu dedi. Kabullendim artıkAy seninde çok zormuş canım yainsan bir gün çıkmasa şişiyor geriliyor. Bende misafirlikte yapamam, misal ilk dört yıl gurbetteydik biz , memlekete bir hafta gelinde aynen senin gibi oluyordum.
Amin canım inşaallah atar aklından bur korkuyu da normal akışına döner durum
Tabi canım ne yapacaksın, sıkıntı olmasın da yapma süresi böyle olsun.Valla kolonoskopi de yaptirttilar bisey çıkmadı, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim, dr senin doğalın bu dedi. Kabullendim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?