- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Yaptım canım, bugün çok geç geldik eve, normal zamanda gelseydim dayanırdım aslında ama akşam yemeği 21.40 ancak yiyebildikGüzel menü canım ara yap ki akşam saldırma canim
Geçmiş olsun canımÖyle böyle dış ağrisi cekmiyormus sol yanağın komple şişti ağzımın içine apse akıyor bı dış yaptirdim yaptiracagima pişman oldum bu ne yaaa kaç aydır yetti canima
Sahur yapamıycam bu gidişle olamıycamRecep ayiniz mübarek olsun hanimlar
Kimler 3 gun oruçlu olacak?
Töbe töbe bağırsak uzunluğumuz ölçüsü bile aynıdır benceAy kuzum ben de küçüklükten beri kabızlık çekerim, ne güzel sen ilgileniyorsun. Benim kabız oldugumu bile farketmezlerdibağırsağım uzunmuş küçüklüğümden beri böyleyim yani, inşallah senin minik tutmayı bırakır
Tuh yaSahur yapamıycam bu gidişle olamıycamtuvalet nöbetindeyim uyanıp duruyor ayağımda oğlan bugün nesfit alacaktım markette elim gitti sonra başka şeye daldım unuttum, simi pratik hemen oturduğum yerde yerdim onu başka pratik yiyecek bir şey de yok diyete uygun
Aynen attım
Kuzenimin ogluda öyleydi, tabi o zaman ocakti yani soğuktan mi bilmiyorum canım. Çok geçmiş olsunTecrübeli anneler bebekler dis çıkarırken grip gbi olrmu????
Ya kizim 1 haftadir huysuz 2 gündürde tavan yapti sürekli agliyo mizirdaniyo ilgi istiyo smdide burnu tıkanmış serumfzyljkle actm ateşide 37 derece cok yok ama var
Durduk yere agliyo dismidir gripmidir?
Cok sağol kuzm yaKuzenimin ogluda öyleydi, tabi o zaman ocakti yani soğuktan mi bilmiyorum canım. Çok geçmiş olsun
Düş çok zor canim çok geçmiş olsunÖyle böyle dış ağrisi cekmiyormus sol yanağın komple şişti ağzımın içine apse akıyor bı dış yaptirdim yaptiracagima pişman oldum bu ne yaaa kaç aydır yetti canima
Diş de olabilir canım nezle de olmuş olabilir ne kadan faydalı Bü cevapTecrübeli anneler bebekler dis çıkarırken grip gbi olrmu????
Ya kizim 1 haftadir huysuz 2 gündürde tavan yapti sürekli agliyo mizirdaniyo ilgi istiyo smdide burnu tıkanmış serumfzyljkle actm ateşide 37 derece cok yok ama var
Durduk yere agliyo dismidir gripmidir?
Cok aciklayici oldu kiz sagolDiş de olabilir canım nezle de olmuş olabilir ne kadan faydalı Bü cevap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?