Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Adsız.webp

Duyanlar duymayanlara duyursun bendesiniz starlar yeni hafta yeni hedefler hadi bismillah :halay::spor:

Esra_4378 Esra_4378 hippotalamus hippotalamus Nevreste Nevreste Melegiimm22 Melegiimm22 Cutemom007 Cutemom007 @eflalim @Portakal Sulu Ordek @Ytmz HAbibte HAbibte @pempisler

Bu arada günaydınınız:deli::deli::deli:
Yazlıkları baharlıkları çıkardım dün. Büyük kısmı geniş geldi. Daraltabildiğimi daraltacam daraltamadığımı da verecem
Bir deri ceket gördüm unutmuşum ... 44 beden:KK53:
Çoh zevk alıyorum kızlar şu an harika...
Eeee geçen sene bu zamanlar 82 kiloydum:KK49::KK49::KK49:

Maşallah içinden 1 küçük çocuk çıkmış resmen :halay::nazar::KK200:

Neysem işe döneyim miu plankla ilgili bişeler soracam sana. @MiuLego
Hatta sorayım direkt
La hayatımda ilk kez yaptım bu hafta kendisini... Karnım müthiş yanıyor yaparken. Beraberinde bacaklar da yanıyor çok beğendim. Resmen acıdan zevk alıyorum... İvit bu bir soru değil.
Soruma gelecek olursaaaaaaaaaaam kaçla başlamam gerekiyor? Henüz 1 dk duramadım yıkılıp kalıyorum küüüt diye:KK70:

Neysem işe döneyim miu plankla ilgili bişeler soracam sana. @MiuLego
Hatta sorayım direkt
La hayatımda ilk kez yaptım bu hafta kendisini... Karnım müthiş yanıyor yaparken. Beraberinde bacaklar da yanıyor çok beğendim. Resmen acıdan zevk alıyorum... İvit bu bir soru değil.
Soruma gelecek olursaaaaaaaaaaam kaçla başlamam gerekiyor? Henüz 1 dk duramadım yıkılıp kalıyorum küüüt diye:KK70:
1 dkdirek duramazsın

karnın bacakların yanıyorsa hareketi doğru yapıyorsun.. mutlaka bak netten doğru pozisyona.. yaparken popo ve karın kasların kasılı tutacacaksın unutma.. öyle bu şekil duruvereyim değil..

belli saniyesi yok canom.. plankta asıl unsur dayanabildiğin kadar durmak..
bugün 36 saniye durursun yarın 40 belki.. ya da bir hafta sonra 45 sn.. yani sen son anına kadar zorla.. vücut bitince bırak.

he bir de yanlara plank da yap sadece öne plank değil:)

yan karın kasları da çalışsın:KK49:

:halay::halay::halay::halay::halay:
Allah isteyen çabalayan herkese nasip etsin:KK76::KK76::KK76::KK76:
82 ... vuuuuu aslansin yaaa. Sen çok iradeli bi kizzzisin emeğin karşılığıni aliosun . Ben de bugun bunun şimdi zamanı var deyip kenarà attığım eteğimi giydim. Portle mediii kizz. Şükür buguneeee

Back
X