- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Duyanlar duymayanlara duyursun bendesiniz starlar yeni hafta yeni hedefler hadi bismillah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Havalar epeyce güzel bu hafta. Gene coşmalıyızEvet yazin bayagi cosmustuk.
Tatil olmasi eslerin de evde olmasi etkiliydi bence.
Çünki 2000 ip 400 puan getiriyor direkt. Ekstralarla 500 ü buluyor günlük pointimValla 2000 üstü puan yaptigimda bile seni gecemedim
Bu arada günaydınınız
Yazlıkları baharlıkları çıkardım dün. Büyük kısmı geniş geldi. Daraltabildiğimi daraltacam daraltamadığımı da verecem
Bir deri ceket gördüm unutmuşum ... 44 beden![]()
Çoh zevk alıyorum kızlar şu an harika...
Eeee geçen sene bu zamanlar 82 kiloydum![]()
Maşallah içinden 1 küçük çocuk çıkmış resmen![]()
Amin İğdem istedikten sonra her şey mümkün değil mi maşallah sana
Allah isteyen çabalayan herkese nasip etsin![]()
canım ben 3 er kg lik kullanıyorum çıkaramıyorum.. inanılmaz zorluyor.. bence 1-1.5 kg iyidir canısı@MiuLego ben de sorayim.jillianda kac kg agirlik kullanmaliyim
1 dkdirek duramazsınNeysem işe döneyim miu plankla ilgili bişeler soracam sana. @MiuLego
Hatta sorayım direkt
La hayatımda ilk kez yaptım bu hafta kendisini... Karnım müthiş yanıyor yaparken. Beraberinde bacaklar da yanıyor çok beğendim. Resmen acıdan zevk alıyorum... İvit bu bir soru değil.
Soruma gelecek olursaaaaaaaaaaam kaçla başlamam gerekiyor? Henüz 1 dk duramadım yıkılıp kalıyorum küüüt diye![]()
Aaa bu çok kötü olmuş kaptanım ne olacak şimdiişyerine güvenli ağ yaptılar
bilgisayarlar internete girmiyor
bu çok büyük bir sorun
napacağız
_AYNURA_ help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
![]()
ay bilmiyorum nilişkomAaa bu çok kötü olmuş kaptanım ne olacak şimdi![]()
Ne olmuş ne olmuş. .. geçmişi okumadan merak ettim . Neden Moral sıfır miiussay bilmiyorum nilişkom
hiç bilmiyorum moralim sıfır ya![]()
işyerinden internete giremiyorum artık vero.. bilgisayarlara güvenli ağ yaptılar.. sabah beri onu kurdular.. internet yok!Ne olmuş ne olmuş. .. geçmişi okumadan merak ettim . Neden Moral sıfır miiuss
He anladım bi üstten baktım. Annnaaa feannnaaa. Gün içinde kaptan gelemezse npaaariz bizzzay bilmiyorum nilişkom
hiç bilmiyorum moralim sıfır ya![]()
Gün içinde gelememek değil ki mesele.. bilgisayar olmazsa asla olmazHe anladım bi üstten baktım. Annnaaa feannnaaa. Gün içinde kaptan gelemezse npaaariz bizzz
82 ... vuuuuu aslansin yaaa. Sen çok iradeli bi kizzzisin emeğin karşılığıni aliosun . Ben de bugun bunun şimdi zamanı var deyip kenarà attığım eteğimi giydim. Portle mediii kizz. Şükür buguneeee
Allah isteyen çabalayan herkese nasip etsin![]()