Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok gecmiş olsunGünaydın![]()
Yeni güne, haftaya bismillah
Üç aylarımız mübarek olsun
Annemin ameliyat oldu yeni çıkmış inş iyi geçmiştir ve herşey iyi olur![]()
Amin canım inş. Niyetlendin mi bugün?Cok gecmiş olsunBonus um Rabbim sifalar versin inş
Ewt canım inş ama karnım davul gbi dun 23.15 gibi sahur yaptmyaAmin canım inş. Niyetlendin mi bugün?
Benim az da olsa eksim var da guvenemiyorum valla gecen haftadan sonraİyiyim elhamdülillah. Ben de dün çok yoğundum ama menüm iyiydi. Cuma cumartesi biraz kaçamak vardı. O da tartıya yansıdı zaten.
Karnım davul gibi zaten![]()
Ewt canım inş ama karnım davul gbi dun 23.15 gibi sahur yaptmya
Dolgu yaptirmistim lunya kanal tedavisiyle birlikte ben de anlamadım komple yüzüm sis uyandım sabahBenim çekip apseyi temizledik dedikleri diş şişmişti, meğer tam temizlenmemiş. İyi temizlenmemiş olmasin?
Sağol atıstiriyorum ama çiğnemeden bütün bütün yutuyorumGeçmiş olsun. Yemek de yiyemiosundur şimdi
TamamdırEki Görüntüle 2125609
Duyanlar duymayanlara duyursun bendesiniz starlar yeni hafta yeni hedefler hadi bismillah
Esra_4378
hippotalamus
Nevreste
Melegiimm22 @Cutemom007 @eflalim @Portakal Sulu Ordek @Ytmz @HAbibte @pempisler
Henüz kargolamamışlar inşallah gelir ya sistemde yok görünüyor ama benimkini göndersin de tükensin1 aya en geç bitirip çerçeveletmem gerek kardeşimin çeyizi gitmeden
![]()
geçmiş olsun canım, ne ameliyatı olduGünaydın![]()
off ya allah kolaylık versin kuzucum diş ağrısı zor yaDolgu yaptirmistim lunya kanal tedavisiyle birlikte ben de anlamadım komple yüzüm sis uyandım sabah
Geçmiş olsun bonusum iyi miymiş nasılmış durumu? Ne ameliyatı kuzum?Günaydın![]()
Amiiiiinnnnnoruçlu olan arkadaşlar allah kabul etsin![]()
Sahur için gayet iyi menüüüüüBugün orucluyum inş.dunku menüme ek sahur
23.15
2.5 yumurta
Bı avuc peynir
Bıkac zeytin
Yarım dilim cavdar
Yatmdan
Sütlü nescafe 3 ceviz
İnş dogru yapmsmdır![]()