Sayfayı bırakmican agaaaaaİşte silmiş bile.. açılmıyo kii..
La midem bulanıyor bi yandaaaaaaaaaaan reglin sancısı var kendi yok bi yandaaaaaaaaaaaaan
Sabahtan beri muz süt hariç bişey yiyemedim o diğer yandaaaaaaan bi de dünyaları yiyesim var...
Neyse gideyim de evde çıplak gezeyim içim açılır
Sayfayı bırakmican agaaaaa
Ne oluyor herkeste bi toto merakı gösterme kizEki Görüntüle 2126736
Harbi harbi unuttum üstüne açlıktan midem bulanıyor ve benim aklıma aç olduğum gelmiyorrr
La midem bulanıyor bi yandaaaaaaaaaaan reglin sancısı var kendi yok bi yandaaaaaaaaaaaaan
Sabahtan beri muz süt hariç bişey yiyemedim o diğer yandaaaaaaan bi de dünyaları yiyesim var...
Evlen evlen öneriyorum benLa midem bulanıyor bi yandaaaaaaaaaaan reglin sancısı var kendi yok bi yandaaaaaaaaaaaaan
gözlerHeee hemende gör yanlışı
Evlen evlen öneriyorum ben
Yok kuzum.
Senin de yogunluklarin var . Ben burdayim kendi adima .
Sen de burda olacaksin e daha ne olsun.
Biz takimiz ne olursa olsun bi arada olacagiz.
Hollanda'da gider evleniriz sananeduruuuuuuuuuuuuun siz kardeşsiniz evlenemezsiniz
Miden hala yüzünden bulanıyordur. Benim bekarken öyleydi evlendim geçtiLa midem bulanıyor bi yandaaaaaaaaaaan reglin sancısı var kendi yok bi yandaaaaaaaaaaaaan
Dimi dimii. kız orda da etkimi gösterdim. Bugün meyve getirmstı kizlar ikramlikMenüler iyiydi sanki düşünvorones bile okula gelen keki böreği yememis
Bdv konu açacağım benim totom neden yok içime dert oldu
Miden hala yüzünden bulanıyordur. Benim bekarken öyleydi evlendim geçti
Midemi koca bulandırıyor çünkü artıkzu ha ha ha
Ne yazısı??
Ha demi ya ver 10.000 dolar miu ya yaptirayaim
onun da kolayı var yaptırırız estetik vaytım sen iste
KAÇ PARA ULAN BİR ESTETİK
HEE dimi dimiDimi dimii. kız orda da etkimi gösterdim. Bugün meyve getirmstı kizlar ikramlik
Evlenmek yok dahaEvlenmek demişken dün ev arkadaşımdan yakınıp accık dertleşelim diye geldim. Allahını seven evlen dedi ya la...
Bir kişi de mi özgürlükçü çıkmaz. Evlensem ne o da aynı hesap. Ne kadan entel de olsa işin ucu akşama ne yemek var? sorusunda bitmiyor mu
Her konuyu evliliğe bağlama yeteneğinizi bir kez daha görmüş olduk. Tebrikleeeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?